Tesla u hramu Svetog Save?

1. teslu da sahrane pored arkana

2. I ja sam kršten u crkvi i Srbin sam

Znaci negde u dubini duse se bojis da postoji Bog i da bi te mogao kazniti.

3. krupovrbaski zmaj
    teslu da sahrane pored arkana

јок него ће поред јуке празине

4. Rasni idi spemuj temu za navijane
    EDIT a povedi i ovog sa četri osmice

5. Лименог че Цигани дископају и доднесу у старо гРожђе. Или ће га туримо у ТЕ Обрановац да га воздигнемо у небо.

6. tesla je mrzio jevreje, a isus je bio jevrej

7. tesla umro tačno na božić da bi trolovao isusa

8. Убеђен сам да Грањка зајебава за ово за еволуцију. Иди на јутјуб, куцај "why evolution is true" и погледај првих два три клипа па се врати. Чуј учио у основној школи и зато не важи. Срамота је што такви као ти имају дипломе.

9. змаје, иди слушај Илахије и Касиде
    пусти се Срба и српских сајтова

http://www.youtube.com/watch?v=iX4rBOZr9no

10. tesla slavio novu godinu 1. januara

11. Алија изетбеговић брисо дупе прстима па правио кадаифе за бошњачки национални савет

12. srbijo i rasni kada vi slavite novu godinu
    po kom kalendaru slavite rođendan?

13. Змаје, слушај виц

Пита Мујо...
    ШТА ИМА МУЈО ДА ПИТА, МУЈО МОРА ДА СЕ ИСЕЛИ У ТУРСКУ ДА НАЂЕ БАБУ

и ви змаје имате Теслу
    оног што је измислио пирамиде лолололо

14. Лудаче, не зајебавам, не важи зато што и сами еволуционисти још увек истражују ту тему, скупљају своје анализе, траже доказе, те ако они не смеју да тврде већ да сумњају и још увек доказују, што бих се ја примао на то? Нисам луд.
    Куцај ``why creationism is true‚‚ ‚‚why aliens invade us‚‚ ‚‚who stole Christmas‚‚ - добићеш исте резултате.
    Срамота је што такви као ти имају компјутер. За диплому нема потребе ни да те питам.
    ПС. Нема псовке у тексту ни фекалија, мора да си остао без речи.

15. ЛУДИ ЧАК ПОСТО ОД МАЈМУНА
    А ГРАЊКА КРЕИРАН У КАТАСТРУ

16. Ovog Bob Roka banovati opet.

17. Никола Тесла ce никада није одрекао прадедовске вере православне и да се читавог живота молио Богу, потврђује нам и вајар Мештровић, коме је Тесла тридесетих година прошлог века казивао: „Не молим се као некада, сваке вечери на коленима, али је све то у суштини исто“.

Vidiš da je sarađivo sa ustašama.

Znači bijo Hrvat. Ustaša.

18. http://www.dominomagazin.com/public/articles_photos/2898.jpg
    Rasni na nivou. Kladim se da je ušao u školski WC na odmoru i napisao to da bi slikao i postavio na forumu.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.