Prijava

Тема где можете да качите измишљене вести које као да су писане за часописе попут Трећег ока, зон сумрака и сл. Препоручује се да у наслову вести буде нешто попут ШОКАНТНО, ЈЕЗИВО итд. како би се привукле шире народне масе.

ШОКАНТНО: С.А.Д. намеравају да помоћу ХААРП пројекта претворе Србију у пустињу!!!

http://r3zn8d.files.wordpress.com/2012/01/array1.jpg

Према речима чувеног доктора Марка Хамила Рахмедовског, С.А.Д. су сковале паклен план да користећи свој тајни ХААРП пројекат повисе температуре у Србији како би се потпуно изменила клима. Доктор Рахмедовски процењује да ће се у наредних 10 година просечна температура повисити за чак 15 степени што ће изазвати стравичну сушу и претвориће ове предивне зелене крајеве у велику пустињу попут Сахаре.
Његоб цењени колега доктор Џорџ сматра да је овај план сасвим могућ и да је циљ С.А.Д. сасвим јасан: у пустињским пределима се обично налази нафта и они смтрају да ће исушивањем ових крајева се појавити богата нафтна поља које ће моћи по јефтиној цени да се откупљују. Доктор Џорџ сматра да ће у том случају новопронађена нафта бити довољна да се покрије потреба за снабдевање целог света у наредних 42 године.
Професор доктор Војислав Шешељ наводи да је већ указао на овај проблем још пре 17 година у својој књизи Паклени планови педера са оне стране Атлантика и њихових безумних слуга у трулој Европи.

Ja ne mogu da smislim malu običnu laž a kamoli da izmislim ovoliki tekst.

Najača vest ove vrste kod nas je pre 10-tak godina objavljena na naslovnoj neke Zone sumraka il sličnog kurca i naslov joj je glasio

MORSKA NEMAN U PALIĆKOM JEZERU

Тема где можете да качите измишљене вести које као да су писане за часописе попут Трећег ока, зон сумрака и сл.

http://www.kurir-info.rs/

Teško da će ovo zaživeti pored knina.

Nije ovo isto k'o KNIN. Ovo je nesto drugo. Bacicu neki tekst sutra Trece Oko stajl.

Pa dobro daleko od toga da je isto, samo treba se opasno iscimati da zaživi, mada ideja je skroz ok.

Nisam ni znao za KNIN... Sorry Johnny, kad stignem pogledacu malo.

Evo ti jedne, sad sam naškrabao, mada nije nešto...
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/ff/BrochureWardenclyffe_.PNG

EKSKLUZIVNO, TREĆE OKO SUMRAKA PRONAŠLO IZGUBLJENO TESLINO PISMO DŽEJMSU VARDENU SA PROROČANSTVOM O KRAJU SVETA!!!

Dragi Vardene,

Gde si, kako si, kako ti je brat Džon? Plašim se da mi ne pišeš jer misliš da sam se naljutio na tebe što ste mi ti i Morgan obustavili finansiranje tornja. Ja znam da više ne možeš finansirati moj projekat… skupoća, upropastiše ovaj narod… i da će kad umrem, onaj toranj ostati neupotrebljiv, jer ste vi Ameri glupi i ne možete na osnovu mojih beležaka da ga završite. Ali ne do Bog da sam počeo da ga pravim u Srbiji, ne bi mi dali ni građevinsku dozvolu. Takav ti je taj moj narod: tamo svi pametni, morao sam da pobegnem čak u Ameriku da bih malo odskakao od ostalih: među slepcima - ćorav kralj. S oproštenjem.
Nego, doleteo mi je beli golub sinoć na prozor i svojim božanskim energijama rekao mi šta je bilo, šta se dešava i šta će se zbiti u vremenima koja dolaze. Zato ću ono tajno oružje, znaš ono što smo ga pravili da uništimo Mars kad su Marsovci zapretili prvi put, da smestim u urnu sa mojim pepelom, tamo će biti sigurno. Kad umrem, vi me kao zakopajte, pa posle otkopajte, spalite, metnite u urnu, a erudijum 36 eksplozivni svemirski modulator na dno urne. Pa pošaljite post-ekspresom za Beograd, oni, rekao mi golub, neće to da čačkaju, već će da drže u nekom podrumu.
Tek jednog dana, za nekih sedamdeset godina, ima da krenu da prčkaju oko urne i da je premeštaju, već vidim neke bradonje kako okolo metanišu. Tad će oni to da aktiviraju, jer će da se izmućka. I, onda će doći do poplava, potresa, rata, zla, zaratiće Rus oko Krima sa Amerikom, i te vibracije eterične sfere svega živog osetiće viša bića sa planete Nebulije, koja će onda doći i spasiti nas svemirskim brodovima. Jerbo sad i ne znaju da postojimo, pošto nismo napravili dovoljno veliko sranje i vibraciju eterične sfere svega živog. I tako ću ja da spasim čovečanstvo, i za njegov spas radiće baš oni koji bi da me vucaju okolo i izlažu kao da sam stona lampa iz perioda rokokoa. A sam dobro smislio, a?
Nego, odoh ja u širinu… Ajd, Vardene, pozdravi brata Džona, i reci da se ne sekira oko onog tornja. Biće i za to vremena, kad se reinkarniram, za jedno petsto godina, a vi se strpite.

Sa srdačnim pozdravima,
Nikola Tesla

ima vec ovakva tema koja se zove ,,kurajberovo istrazivacko novinarstvo,,

Nije isto... Ovo kao Zona sumraka i Treće oko. Ali ima sličnosti.

jbg,ja ne vidim neku razliku...

E jebi ga... Znači džaba sam pisao...
EDIT: Ali nije džaba. Ne bi niko tamo napisao na onaj način na koji sam ja gore napisao. Baš me briga.