Нинђуцу

1. Клуб ми се зове Ронин, Клуб је из Чачка,сенсеи је Лео Вулета, ученик Мирка Остојића из Буђинкана који је пропао код нас. Ја тренирам у Ужицу где је секција, и држи Леов асистен имаш секције и у Бг на Ташу, у Ариљу, Мрчајевцима и још негде.
    Ако волеш чаке пробај нинђуцу, али прва оружија што учиш су ханбо мотка, кусарифундо ланац, танто нож и бо штап. Дођи и види

2. Имаш бате и семинаре:Бацање ножа, сналажење у природи, јога, тровање и лечење биљем итд
    А ОРУЖИЈА ИМАШ 78 за све ситуације

3. 50 UDARACA ZA 10 SEKUNDI EJ BRE!

4. Pazi ovog nindjicu. Koliko te placaju da hvalis nindjicu?

5. Ни динара, ја готивим ово и хоћу са вама да поделим и да сконтате колико је ово уствари добра ствар, а ти што хејтујеш-твој проблем

6. Daleko od toga da hejtujem. Nije losa vestina, ako si zutac. Nekako nije za nase prostore.

7. Treniram ti ja kod Lea četvrta godina već.

8. По мени вин џун и кунг фу није за ове просторе, дођи и види како се ради у Ронину и променићеш мишљење ;)
    Наш сенсеи је развио свој стил Iga ryu Dojo кога он назива српским стилом

9. У Чачку, знаш Микија?

10. Miki moj ortak :D

11. Хахахах сереш, мене он тренира, рециму за тодоровића знаће он хахаха

12. Zapravo wing chun je jedan od stilova kung fu-a, a i sama nindzica je nastala od istog. U sali gde treniram, rade i nindzicu, meni nije privlacna. A tebi zelim svu srecu u treniranju iste...

13. a i sama nindzica je nastala od istog.

Neće biti :D

14. А како се тај клуб зове? Како је тачно настао Нинђуцу нико тачно не зна, то је реакције раје која се бранила од зулума самураја .

15. Kinezi koji su potrazili utociste u Japanu, preneli su im svoje znanje kao znak zahvalnosti sto su ih primili. Ne zna se ko je osnivac, ali se zna kako je nastala

16. Кинези су вазда били пичићи, сви су их препишавали

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.