Nova verzija

1. Brate ajde vrati najnovije defke u gornjem desnom uglu, bar nek vide ljudi jebote možda će nekog i zainteresovati. Kad već zvrji prazno.

2. zašto nemožemo da se vraćamo po dve, tri stranice unazad po forumu nego samo po jedna?

Pa samo gore ukucaš broj strane na koju hoćeš da te baci, to tije najmanji problem, tako možeš i po 20 da preskočiš.

E, sviđa mi se što su svi komentari na jednom mestu.

3. Da, već par ljudi je pomenulo, onaj oblačak najnovijih je bio baš zgodan, što ga skinuste?

4. A đe to za nasumične?

5. Kad klikneš na bilo koju defku Kizo ispod "profil."

6. Mrs.Raven
    Da, već par ljudi je pomenulo, onaj oblačak najnovijih je bio baš zgodan, što ga skinuste?

Обећ'о Казан да ће оправит', има у неком од постова са почетка, типа 7,8 страна.

7. kaizene, ukini pola sata između pravljenja dve reakcije, ionako niko više ne pravi u toj meri da je potrebno čekanje

8. Ево на овој страни,да се укине чекање од пола сата.

Те реакције делом и одржавају сајт у животу, кад их новајлије више не праве толико, дај да ми који хоћемо то и можемо без чекања.

9. kaizen
    Ниси ништа променио, а и то што си променио је лоше.
    Dakle najveća promena je optimizacija za mobilni, tj prvi korak u tom pravcu. Sve ostalo je menjano uglavnom zbog toga. Očigledno neka rešenja nisu najsrećnija (tačkice zbunjuju ljude) i to ću promeniti već danas.

Već sam rekao da planiram da promenim to "popularne". Problem je da stoje samo odabrane je u tome što se bira vrlo retko, jednostavno treba aktivnija ta lista da bude.

Što se tiče čitanosti novih, planiram da vratim listu najnovijih na vrh + imam još jednu ideju koje tek treba da razradim pa ne bih o njome. Uglavnom, jasno mi je da tu postoji problem.

Inače hvala svima na kritikama i komentarima, iako ne odgovorim na svaki, sve pročitam.

Ево, Рејвен.

10. Da li se odustalo od toga da sve opcije budu uređene kao ovo "+NAPRAVI", tj. da cela crna traka budu padajući meniji odmah? Bilo je na temi prvo može, ne može, možda ipak... Tada ne bi moralo ništa da se "crta" da postoji padajući meni, nego bi se videlo već nakon prvog klika (ako već ne može da se napravi da to bude samo prelaz kursorom).

Ovako da bih stigao na primer do definicija autora koje pratim moram ići na klik Definicije, klik Odabrane, klik Pratilačke, pa tek onda listao. Zamisli da može sa klikom, ili sa dva manje. Deluje beznačajno, ali kada šaltaš kroz sadržaje, baš je korisno.

11. Bilo bi ljubazno Kaizene kad bi uveo u čekaonici na primer tdi radio, čisto da ide neka zika, kontam da nije veliko cimanje a značilo bi.

12. Ja ne razumem uopšte potrebu za muzikom na bilo kom četu, nek pušta svako sebi šta hoće.

13. Čisto da kažem,meni se ne sviđa,bolji mi je bio onaj stari pregled sajta.

14. Slažem se sa Ironičnim. Učini nam to Kajzene, i nećemo ti tražiti ništa više(do sutra).

15. Kaizene daj im radio kad su toliko navalili...Manje će te smarati :D

16. Ja ne razumem uopšte potrebu za muzikom na bilo kom četu, nek pušta svako sebi šta hoće.

Zato što ne može da se poredi radio i puštanje muzike. Prvo emisije, drugo čuješ neku novu pesmu ili staru koju si pre slušala pa se setiš itd.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.