Pa stvarno.
Ja svaki dan provedem bar 8 sati za računarom, nisam valjda luda da pravim plejliste, ili slušam stalno jedno te isto, staviš nekoliko radio stanica u bookmark i bog da te vidi.
edit: Da se ne shvati pogrešno, ne smeta mi, ako hoćete stavite i na forum radio.
Khm, winamp, internet radio?
Nije loša ta ideja sa radiom u čekaonici, podržavam.
Jesi luda? Znaš kolika je to procedura? Treba minimalno 3 minuta za to.
Jesi luda? Znaš kolika je to procedura? Treba minimalno 3 minuta za to.
Pa to bi isto moglo i za čet kafanu da se kaže. A i zašto da čekaonica nema radio, kome to može da smeta?
Pa stvarno.
Ja svaki dan provedem bar 8 sati za računarom, nisam valjda luda da pravim plejliste, ili slušam stalno jedno te isto, staviš nekoliko radio stanica u bookmark i bog da te vidi.
edit: Da se ne shvati pogrešno, ne smeta mi, ako hoćete stavite i na forum radio.
Imaš pravo. Mnogo je lakše skinuti i otvoriti winamp zatim naći i skinuti strim koji se posle prevuče do tog winampa nego kliknuti na čet.
http://radiotuna.com/
ima i smećarske radiostanice tipa radio s. (jednom slucajno ukucah pop u pretragu, ta rijec je zaista evoluirala)
http://www.igorware.com/extensions/net-radio
На.
Пошто ћете кукати који год радио да се стави.
A zašto bi kukali kad smo se sad lepo dogovorili? :(
ОЋЕМО ГРОБЉЕ КАЈЗИ МОЛИМТЕ
OCEMO RADIO! DAJTE NAM RADIO!
Stvarno, smeta li nekome da u čekaonici postoji radio?
Dajte Šunti i Baronu radio! Meni ne treba, čekaonica mi gotivna i bez radija samo da ne kuka Šuntavi!
Prije ću crći nego da se uvede radio u čekaonici!
Za šta sam ja radio?!?!
Ma zajebavam se, ne smeta mi, kome bi smetao jebote.
Uvedi reakcije na čekaonici da mogu da se miluju šmirglom po čmoru dok žvaću stiropor.
I stavi Jovu Radovanovića kao bekgraund za čet:čekaonica
Hm čekaonica... Bolje da se zove čet:boranija
Ne diraj mi čekaonicu deky. Iz istog smo grada, naću ću te i biće belaja.
Полижеш ми јаја.
"По случајном избору" је кева.