Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ono što Agilni kaže, ako to može da se izvede bilo bi odlično. Znači čim dovučeš strelicu preko teksta, već da se stvori meni. Sad ne razumem se dovoljno da znam koje je cimanje to napraviti, ali ako nije, bilo bi odlično.
Što se tiče naslovne plan je da se ta lista odabrane i popularne sjedinji tako što će se na svakih npr sat vremena automatski odabrati jedna nova definicija (gledaće se preporuka moderatora (praktično će na taj način da se odabere), glasovi, broj komentara i sl).
Uglavnom kul, samo da se nova definicija koja zasluži početnu stranu postavlja na njen vrh i da se to vrši sa najmanje tri sata razmaka, nikako tako brzo.
Problem sa ovim sistemom je sledeći i ozbiljan je - Kako da na naslovnu stranu turim neku defku staru par godina?
Ма де Џони, ко ће уопште да вуче стрелицу преко тога... Само да се стави ко и досад горе она трака де пише ОДАБРАНЕ ПОПУЛАРНЕ НОВЕ КУРАЦПАЛАЦ
Reši to!
Вратите линкове не најновије дефиниције одмах до знака ВУКАЈЛИЈА на врху стране као што је некад било.
Ma ja rek'o čisto promene radi. Znaš ono, ko kada osvežavaš vezu i to. Malo šminke, neki seksi veš i tako to :)
Ма де Џони, ко ће уопште да вуче стрелицу преко тога...
Svašta. Pa najlakši način da bilo gde dođeš jednim klikom. Razmisli malo.
Znaci nemoj neko sad da je ukinuo ordenje, razbih se praveći reakcije i sad kad mi fali jedna za pehar vi da ukidate.
Onda mi odaberite reakciju, da vidim i ja to groblje makar na jedan dan, pa onda ukidajte. Dosta sam u kladzi padao na jednu tekmu.
Иначе је један клик исти напор као истоварање пуног камиона џакова са цементом.
Pitanje: A dje se nalaze najnovije definicije, ne mogu ih nikako naci ni na tel ni na kompu?
Dobra je verzija bosanci i crnogorci neće umeti da nađu najnovije!
Klikneš na popularne sa crtivama i otvori ti se padajući meni
Može da prođe ova nova verzija.
A ovo za telefon je odlično, svaka čast!
http://www.dodaj.rs/f/1t/uv/2O7kYpgq/capture.png
Kakvom izboru? :)
Meni je bolje bilo sa trakama. Ovo sa tačkicama mi izgleda ko da je slučajno ispalo. Meći makar neku strelicu il nešto slično. Kome će uopšte pasti na pamet da klikne na tačkice.
kul za telefon. mogao si i aplikaciju dizbaciš.
Meni je najvažnija stvar kod svakog sajta, ako izuzmemo sadržaj - UDOBNOST.
Кајзене, на чету она бела траке где је текст ради само до пола, не исписују се сслова након неког места, мора да се кликне такође много лево да би се могао појавити индикатор за текст
onMouseEnter na dugme "definicije" treba da prikaze padajuci meni sa <odabrane>, <popularne>, <najnovije>
isto tako i za postere i reakcije
ovo sada klik definicije->polularne->padajuci meni nije nimalo juzer frendli.
random je pun pogodak. to je i ranije bilo predlagano više puta.
I daj bre da kad odem npr na neocjenjene da izbaci više definicija, a ne samo jednu, a da se opet mora ići na dalje. Npr. neću turim ni minus ni plus (a uglavnom je tako) a kad kliknem dalje vraća me na istu def.