Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Zatrpasmo čoveka lololo
daj neke inovacije predosadno je ovako
za muske da budu cinovi umesto palac, znacka, zvrcka, pehar itd, da bude
porucnik
kapetan
major
potpukovnik
pukovnik
a za zenske:
drolja
ulicna kurva
profi kurva
sponzorusa
marijana mateus
Вратите линкове на најновије дефиниције одмах до знака ВУКАЈЛИЈА на врху стране као што је некад било.
саће кајзен закључа ово ко и увек хахахах
da umoduješ nekog bosanca npr. mene.
Super je ovako, ne menjaj ništa lololo
I daj bre da kad odem npr na neocjenjene da izbaci više definicija, a ne samo jednu, a da se opet mora ići na dalje. Npr. neću turim ni minus ni plus (a uglavnom je tako) a kad kliknem dalje vraća me na istu def.
Onda odeš na "neocenjene", pa kada ti je otvori, ti promeni na "sledeća po vremenu" pa vrti i ocenjuj koja ti se ocenjuje :)
kada kliknem "stvori definiciju" javi mi gresku. reakcije i posteri su ok. jel to samo kod mene ili svima?
Све исти курац.
Само за тебе јер пишеш говна аџаџаџа
Има сад нешто скроз црно са леве и са десне стране. Плашим се да кликнем, је л' неко пробао?
Samo nek se vrate trake umesto ovog padajućeg menija
ŠTA JE OVO KOJI KURAC
http://i.imgur.com/FUUZuRl.png
КАЖИ ВАЖИ И НЕКА НИКО НЕ ЗНА ДА СИ МОЈА ВЕЗА БЕЗ ОБАВЕЗА
@ paninaro mene je isto snasla ta nevolja, sad kad sam probao...nesto ga koci
cobi
Ovo što kaže Deki, na mobilnoj verziji ne vide se brojevi stranica. Odradi to, neka stoji prva stranica teme i pretposlednja i poslednja. Neka između nije važna jer joj se može pristuputi menjanjem url adrese na odgovarajući broj stranice. Toliko za sada.
I da, pozdravljam uvođenje random sadržaja.
E pa to Sele, rezultiraće još manjim čitanjem najnovijeg sadržaja.
Izgleda da sam fasovao neku malverčinu, podvlači mi reči po sajtu:
http://i.imgur.com/s6ZsYl2.png
E, ali ozbiljno, kazane, ovim crticama/menijem si zadao ozbiljan udarac HCI-u.
Sredi ovo za lakši prostup najnovijim defkama, posterima itd itd, UBACI RADIO u kafanu (po mogućnosti neki normalan ili da imaš par stanica da biraš sebi, umoduj još bar 7 ljudi da ti pobrišu smeće sa sajta ovih 10 mučenika ne može stići i da hoće, vrati ktitore i ukini čekaonicu a za kafanu da bude granica bar 100 poena. I definitivno si trebao da promjeniš izgled ako ti je već bilo u planu.