Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
od krucijalnog značaja je da nam odgoneteneš zašto je luksenburžanski bauštelac još uvijek moderator!?
Е знаш ша би могло Кајзене што се тиче форума на телефону.
http://i.imgur.com/37iPLAd.png
Кад се превуче прстом овако преко екрана на лево да се појаве ПОСЛЕДЊЕ АКТИВНЕ ЈАВНЕ ТЕМЕ или да се само кликне на то дугменце са стрелицама јер је лакше тако него мотати до дна, а лепше него кликнути на ово подвучено.
Jebača da uzmeš za savetnika za mobilnu verziju. Ozbiljno.
EDIT: Samo nemoj da ga umoduješ.
А и не само за форум да важи ово, него и за шалтање између популарних, одабраних и нових садржаја.
Uvedi aplikaciju za forum, tj. Tapatalk ;)
намести ми да могу да променим аватар сунце га јебало!!!!!!11
E ovo je dobro Jebač predložio. Mnogo ima da se skroluje. Nije elegantno. Bolje levo desno. Baš sad sa telefona kucam.
Ниси ништа променио, а и то што си променио је лоше.
Није јасно истакнуто где су најновије и одабране, рендом посетиоци који су дошли да се насмеју ће гледати само популарне постере и реакције, који су махом срање јер су на тему дачић свиња која пева, чеда наркоман, пироћанац циција итд. и онда се ти посетиоци сморе јер није ни смешно ни оригинално ни креативно, и теби и даље опада посета.
Слично је и са дефиницијама, само што су њих углавном престали да читају посетиоци који нису аутори (да се приметити по лајковима са фејса, којих скоро и да нема), а отежан приступ најновијим ће смањити оцењеност истих, па ће сад уместо 11 имати у просеку 9 оцена.
едит: а и иначе је картица ''популарне'' а посебно њено стављање у први план само додатно сјебала вуку...
Рендом дефиниција је ок.
meni samo nije jasno zasto niko da se pobuni jer nije ama bas nista promenjeno osim nekih nebitnih stvari, a najavljivana je bomba i promena dizajna i sve ostalo....i sad svi cute i kao do jaja je bas si super, jos samo kad bi ovo sto pise AUTORI bilo u nekom drugom fontu e onda bi bilo savrseno sve.....isti sajt ko i juce kad sam se izlogovao, nista novo nista inovantno
visimo ovde ko jadnici po 18h na dan i sve sto dobijemo je ''ko te jebe pali odavde ako ti se ne svidja'' ma mrs bre.
SVE JE TO LIJEPO, AL ŠTA SI TI NOVO NAPRAVIO?
KAKO TE NIJE SRAMOTA? DONOSIMO TI PARE A TI NAM PODVALIŠ OVO, ŠTA GOD DA JEST. STIDI SE DUPETA KAD OBRAZA NEMAŠ. BRUKO JEDNA.
U pravu su ljudi. Hoću povišicu!
malo su bezveze crtice ispod reči koja otvara padajući meni. Bolje da je sve u jednom redu, bez padajućeg menija. Smanjuje se jedan klik. Ako npr. hoću na odabrane postere moram da kliknem: Posteri/popularni/odabrani (iz padajućeg menija). Ovako bi bilo: Posteri/odabrani
EDIT: Tabovi su (po meni) i vizuelno i funkcionalno bolji od padajućih menija, bar što se tiče ovog sajta, više mu ''leže'' od padajućih menija.
Dakle najveća promena je optimizacija za mobilni, tj prvi korak u tom pravcu. Sve ostalo je menjano uglavnom zbog toga. Očigledno neka rešenja nisu najsrećnija (tačkice zbunjuju ljude) i to ću promeniti već danas.
Već sam rekao da planiram da promenim to "popularne". Problem je da stoje samo odabrane je u tome što se bira vrlo retko, jednostavno treba aktivnija ta lista da bude.
Što se tiče čitanosti novih, planiram da vratim listu najnovijih na vrh + imam još jednu ideju koje tek treba da razradim pa ne bih o njome. Uglavnom, jasno mi je da tu postoji problem.
Inače hvala svima na kritikama i komentarima, iako ne odgovorim na svaki, sve pročitam.
Nešto je izmenjeno?
http://i.imgur.com/q713NIi.png
Мени некако ружне ове црте, лепше би било да пише "Vukajlija: Čet Kafana".
И РАЗМОДУЈ АГИЛНОГ
Uvedi da piše ispod ordenja koliko ima odabranih iz kategorija.
Ovako se nikako ne zna.
Vidim da si izbacio "Omiljene definicije autora koje pratiš". Podržavam.
Nije izbačeno nego numeš da nađeš lololo
Znaš ono kako smo pre na profilu mogli da odaberemo šta želimo da nam bude na naslovnoj? E, to kad bi moglo. Za sve tri kategorije.