Nova verzija

1. gore pored naziva sajta velikim slovima napiši "TAMO ĐE SU CRTICE TREBA DA KLIKNETE"

2. Uvedi da piše ispod ordenja koliko ima odabranih iz kategorija.
    Uvedi da piše ispod ordenja koliko ima odabranih iz kategorija.

OVAKO SE NE ZNA TAČNO.

3. Vukajlija je, za nas autore zeznuta trenutno. Kakva će tek biti za posetioce koji nemaju koga da pitaju oko bilo čega :D

4. Da primetim i novinu u vidu spiska najnovije registrovanih autora :)

5. Znaš ono kako smo pre na profilu mogli da odaberemo šta želimo da nam bude na naslovnoj? E, to kad bi moglo. Za sve tri kategorije.

+1, realno

6. I opet nema komentara na postere...

7. Kazane, možeš li da turiš ove opcije za prebacivanje stranica:
    http://www.zaslike.com/files/uki1wagl7yj14v1kewvs.png
    i gore iznad sadržaja, sada je samo dole. Nije neki posao, a olakšalo bi šetanje po definicijama, posterima, reakcijama, komentarima i forumu. Dosta od mene sa predlozima.

8. Znaš ono kako smo pre na profilu mogli da odaberemo šta želimo da nam bude na naslovnoj?

Kasnite bre, prva strana teme :)

9. pa ne bih o njome

njuma

Meni se jedino sviđa ovaj padajući meni kad ideš na napravi ovo ostalo njah. U suštini samo forum ne diraj a za ostalo me zabole lolo

10. Kasnite bre, prva strana teme :)

Duboko se izvinjavam, dođoh pre minut, pa iščitah temu na brzaka

11. Ima masa dobrih predloga, tako da nema veze što se nije gazda iscimao oko dizajna, ali u tom slučaju da makar 50% navedenog ispuni i kul.

12. Komentari da budu poseban tab, a da se onda dele na definicije/postere/reakcije.

E, ovo, biće zanimljivije.

13. Kad klikneš na autorove definicije/postere/reakcije, da se otvori posebno odabrane i posebno one koje nisu. Tipa neki tab, fazon kao ovo o čemu se ovde raspravlja.

Pošto imamo slučajeva da i ima onih koje nisu odabrane a imaju bolje ocjene od odabranih. Ovako da se zna koje su i koliko ih ima.

14. Нешто ту није у реду, јербо где да кликнем да ми испадну нове дефиниције? Исто одабране има само тамо са десне стране на насловној (где су популарне).

15. Ja 99% vremena na vukajliji sam sa mobilnog i mnogo mi je pre bilo bolje. Ovako mi mnogo nesto nepregledno i moram da skrolujem do dole a ne sa strane da bih video teme i slicno.

16. Na crtice klikni, Sreto.
    Napraviti vodič za snalaženje na sajtu. :)

17. Дефиниције да се укину.

18. I sreta neobavešten lolololololo0lolo
    Klikneš na "Popularne" sa crticama i otvori ti se padajući meni

19. Čet nije potreban. Ostaviti jednu sobu samo eventualno i nazvati je "Sirogojno".

20. Kazane odlicno uradjeno
    +

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.