Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Хвала, људи. Наш'о сам.
Plus je sve suzeno i nepregledno. I nema stranica na forumu. Napravi da moze ko hoce ovu a ko hoce staru verziju.
A gde sam ja u popularnim autorima?
Eво једна фалинка коју треба отклонити: ЛОГОВАЊЕ ПРЕКО ТЕЛЕФОНА ЉУДИ КОЈИ ИМАЈУ ЋИРИЛИЧНО/У ИМЕ/ШУФРУ. На мобилним телефонима не постоје ћириличне тастатуре, па је немогуће приступити сајту. Фала
Sifra ti je mitke na tom profilu.
Како то мислиш да се среди, Митке? Ако већ немаш ћириличну тастатуру једино да прекопираш некако са профила ник па у поље за јузернејм.
Doviđenja svima dok ne skontam...
Na verziji za telefon se ne vidi broj komentara na defkama, već moram da kliknem na definiciju da bi video iste.
Немам појма, можда да се уведе неки симбол испред и иза ИМЕНА/ШИФРЕ написаног/не латиницом који ће означавати да је тако написано/на ИМЕ/ШИФРА ћирилична, па да се тако може логовати.
НПР: +EKTIM+ да се препознаје као ЕКТИМ.
Ако неко има бољу идеју, нек каже.
to s popularnim i odabranim na smenu nije losa ideja.
elem, poradi malo na reakcijama i posterima, ubaci bar komentare i za njih, umoduj jos nekoga koga reakcije zanimaju (malo vise) da bar brise plagijate kad nema pretrage
sustinski je sve ostalo isto, samo je snalazenje lakse ili teze zavisi kako kome, napravi neku krupnu promenu, ovo slucajni izbor je do jaja
Треба ова црна трака да буде неких веселијих боја, 'наш она фора, као у меку је све црвено и жуто јер те боје подстичу апетит и тако то...
sranje ti sve kajzene i ti si generalno sranje
Мени је ова промена пресипање из шупљег у празно. Једино је добро што су враћени коментари и додате неке опције као насумично бирање дефиниције. Треба укинути популарне и најновије дефиниције пребацити на насловну! Или бар укинути популарне и вратити све како је било пре њих. После сваке измене сајта тонемо све дубље и зато је кључно да прекинемо ту погубну политику европских интеграција!!!
Možeš da se loguješ i uz pomoć mejla (umesto usernamea). A ako šifru imaš ćirilično, pa promeni :)
Имам ја бољу идеју митке, да ти купиш нормалан мобилни...
Dobro je ovo kaizene. Mozes li mi promeniti nik? Plusiracu te. Modovi nece skontati.
И твој аватар је црвен и жут, шта мислиш што се толко обрадујемо кад те видимо?! ГЛАДНИ СМО КАИЗЕНЕ!
Нема се пара, студент, јбг... Нисам знао да може преко мејла, одлично онда. Похвала за нову верзију за телефон, фино изгледа све.
Meni ipak mnogo krivo što nije neka nova verzija. Ona bela Vukajlija je objanila neke stvari.
ok je, ali nista posebno, ima vise nedostataka nego poboljsanja koliko vidim.
OMOGUCI I NAMA SMRTNICIMA DA VIDIMO GROBALJ
a sad,
https://www.youtube.com/watch?v=TBi-kfmOqoc