Nova verzija

1. Газда, ош укинути популарне?

2. Šta si uradio sa belom verzijom? Uništio? Zar ne možeš samo nju da "digneš"?

3. ЕКТИМ
    Eво једна фалинка коју треба
    отклонити: ЛОГОВАЊЕ ПРЕКО
    ТЕЛЕФОНА ЉУДИ КОЈИ ИМАЈУ
    ЋИРИЛИЧНО/У ИМЕ/ШУФРУ.
    На мобилним телефонима не
    постоје ћириличне тастатуре,
    па је немогуће приступити
    сајту. Фала

Јебо те патак, вукајлију неће нормално да отвори телефон који нема андроид/њиндоњс/иос, а за сва три постоје ћириличне тастатуре, само их треба скинути са маркета.
    А ако не тако, онда се нађеш у претрази и ископираш ник...

4. PA GDE JE SAD ONAJ KURAC ZA SORTIRANJE???????
    KAKVE SU SAD OVO ZEBANCIJE?????

5. evo opet krećemo sa sa mitskom "belom" verzijom :) Ajde kaži 3 stvari koje su tamo baš toliko valjale.

6. još postoje ove popularne haha

7. Што се Беле Вукајлије тиче, ко зна како би се она показала да је трајала неколико месеци.

8. Kaizene UVEDI VINESE

9. Бела верзија је ваљала јер је била другачија од ове која је сморила.

10. kaizen
    evo opet krećemo sa sa mitskom "belom" verzijom :) Ajde kaži 3 stvari koje su tamo baš toliko valjale

Brzina, udobnost, najlepši domaći sajt, gomila forica koje su bile atraktivne (sličice pratilaca, izgled profila, dostupnost sadržaja bolja nego sada, različite tabele autora)... a i tvoja rečenica "ova verzija je odlična za dalje prepravke".

Falilo joj je samo da bude moguće promeniti boju i načiniti je zelenijom za nostalgične i to što si izbacio "rečnik slenga".

Znam, to je više od tri :)

EDIT:

I što Jebač reče, nimalo manje važno...

другачија

Nije se dopala samo pojedincima koji nisu imali volje da se naviknu i Fejsbukašima. Svi viđeniji autori su bili oduševljeni nakon par dana.

11. Braćo, dobili smo bijelu Vukajliju i posrali smo se po njoj najstrašnije. Opravdano. Nemoj ko da je spominje više.

12. Za vreme Bele Vukajlije sam bila na godišnjem odmoru, u glavi mi je kao ovim klincima kad kažeš "Za vreme Tita...." što je bilo...nikad više takve Juge...
    ne znam u šta da verujem.

13. Kajzi bebo zapelo ti je negdje momački.
    Mančester promijeni dresove jednom u par godina. Ugledaj se na njih, bebo. Na Mančester.
    Daj novu verziju braco, daj. Posveti se radu na sajtu jedno 10 dana i gruni nešto na čemu se blejati da.

Poz bebo, poz

14. Uvedi VINESE bice vukajlija prvi domaci vines sajt i podice joj popularnost.

15. И Кајзене, намести да кад кликћем по темама на форуму, да ме баца на мој последњи пост на тој теми да бих могао нормално да пратим наставак. Први и последњи пост свакако није тешко наћи.

16. Ja bih ako može da se vidi groblje SOPSTVENIH definicija. Znači to mora da postoji, ne moram tuđe, samo svoje, zašto nemam to pravo, molim odgovor.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.