Dveri sigurno prelaze cenzus - prosli put su imali 4,5% a sad ce privuci dosta glasaca radikala, hocu reci naprednjaka, ima i medju glasacima naprednjaka iz 2012. dosta onih koji su tad iz revolta glasali, a naravno da takvu glupost nece ponoviti.
Osim Dveri koje sigurno prelaze cenzus, sigurno ispod njega ostaju Bota i Ceda, nadamo se i Dinkic, ali to je tesko proceniti, kao i kostunjavo govno. Radikale (autenticne) ne mogu uopste da procenim.
SPS sigurno ne preko 10%, naprednjaci sigurno ispod 40% - sama ideja o 40% je neverovatan spin koji ce se videti nakon izbora. Mada i 35% je dobar rezultat i nije za potcenjivanje, a toliko ce vec dobaciti.
DS ce prebaciti 10%, mozda cak stignu i do 12, sve preko toga je iluzija.
Krivo mi sto ne moze da se vezuje, jebao bih im mater tiketom, naplatio bih bar neku dusevnu bol kroz kladionicu.
ako budem tu, a nadam se da hoću
Evo.
Хтедох да окачим доњу половину ал не стигох, ево сад сам је окачио.
Што зајебаваш мене поштена човека? Ко још организује кладионицу, а да нема зараду од тога? И тако ми враћате, добро, добро...
Учествују: Папет, Џерико, Чак, Срета, Псето и ја. Пффф каква бедна излазност.
Закључавај.
Ček saću ja da sastavim
Нема више на сајту, али ено ти два принтскрина на почетној.
Риза Халими, Јосип Броз и Иштван Пастор из ика у икс.
Не могу прелази, ево ти курац.
http://www.youtube.com/watch?v=dh1p_g3ixvs
SNS 40.5 >
SPS 13.80 >
DS 8.8 <
DSS 6.9 <
NDS 7.1 >
LDP 5.2 >
Dveri 4.2 >
Mislim da je prvenstvo namešteno, treba sve to poništiti.
Како се каже пасти тикет на том језику?
Uskoro stize i moj, taman da racunam da sam uplatio tiket, posto pederi ne daju da se vezu predlozi,mora single.
LDP - 5,2% VISE
NDS - 7,1% MANJE
DS - 8,8% MANJE
DVERI 4.2% VISE
DSS - 6,9% VISE
Jel moze ovako ili moram print, za ovo moje kvota 15 lololo
Ма океј је.
На ком језику, кладионичарском? Тако.
To graze a ticket?
sns 42-43
sps 13-14
ldp 5-5,5
dss 7
dveri do 4,5
ds 8
nds 7-8
urs 3,5
Не тако.
znao sam da ces se javiti napasti.
pa ne mere se vise igrati...
Dveri sigurno prelaze cenzus - prosli put su imali 4,5% a sad ce privuci dosta glasaca radikala, hocu reci naprednjaka, ima i medju glasacima naprednjaka iz 2012. dosta onih koji su tad iz revolta glasali, a naravno da takvu glupost nece ponoviti.
Osim Dveri koje sigurno prelaze cenzus, sigurno ispod njega ostaju Bota i Ceda, nadamo se i Dinkic, ali to je tesko proceniti, kao i kostunjavo govno. Radikale (autenticne) ne mogu uopste da procenim.
SPS sigurno ne preko 10%, naprednjaci sigurno ispod 40% - sama ideja o 40% je neverovatan spin koji ce se videti nakon izbora. Mada i 35% je dobar rezultat i nije za potcenjivanje, a toliko ce vec dobaciti.
DS ce prebaciti 10%, mozda cak stignu i do 12, sve preko toga je iluzija.
Krivo mi sto ne moze da se vezuje, jebao bih im mater tiketom, naplatio bih bar neku dusevnu bol kroz kladionicu.