Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201308/632528/hahahahahaha.jpg
Mlađa je moralni pobednik izbora i na mene je ostaviJo najjakiji utisak, svaki dan kad prođe onih 300 fijatova sa sjebanim automackim menjačima ja se setim njega. Podneo poraz k'o gospodin, a ne k'o ona pička Čeda (ali svako koga znam i za njega glasa mi objašnjava da radi to "zato što on ništa ne obećava"), valja mu sad da pravi peto dete za sledeće izbore. Pošto me kao čoveka iz centralne Srbije boli kurac za Bg, hoću samo da poručim ovo ĆOKIJA ZA GRADONAČELNIKA!
Dinkić čeka da vidi kakvu funkciju će mu ponuditi Vučić, pa otud ono "možda" se povlači.
Aj sad Brus, koliko si valjao ove izbore?!
Moram da sagledam široko sad i nekako kontam da će coa s boćom da osnuje vladu. Kapiram da je jedino to logično da se desi da bi se uklonilo najveće zlo na trenutnoj političkoj sceni (skroz subjektivno: praščić-krkić-palmić), a pogotovo praščić i palmić.
S druge strane drago mi je što đomla lopina nije prešo cenzus, kao ni koštunca, jebote, onaj čovek se sve više rastavlja s mozgom, slušo sam ga na nekoj emisiji uoči izbora.
Ako sve bude kako treba, na nuli sam.
sad gledam ove iz cesida, kažu da DSS ipak ulazi u parlament!? jbte, škk?! koji mrtvi koštunica?! ne verujem jebeno da su se toliko uvukli u sistem, ko onaj trojanac kog ne možeš da obrišeš već samo da ga prebaciš u karantin jer nisi kupio ful verziju antivirusa
Manijače, to je valjda samo za bg
Ja ne znam zašto ali što duže gledam u ovu sliku to se više kidam.
http://www.b92.net/news/pics/2014/03/16/447641861532616d750008837420034_640x427.jpg
ništa, polako neka se uvede dvopartijski sistem onda.
Je l' mu ovo suzica krenula s leve strane lica?
Manijače, to je valjda samo za bg
uff, sad mi lakše, ozbiljno
страшно, ладно су сад на власти људи који су следбеници људи који су одговорни за најкрвавији рат у европи после 1945... ово је невероватна прича. и то је тако већ 3 године. и људи никако да се опамете...
Battle scars, Skajrim stajl.
Манијаче ИШТВАН ПАСТОРИ ЈЕ ВИРУС! РОЂЕНЕ МУ 4 ГЕНЕРАЦИЈЕ У СРБИЈИ А ОН И ДАЉЕ УЛАЗИ У ПАРЛАМЕНТ НА КОНТУ МАЊИНЕ
ЈЕБЕМ ГА У УСТА НЕК НАМ ВРАТИ КУЛЕН!
jebes vladu,sve pederske demokratske stranke i 3 siptara.
Situacija je prosta, sve zavisi od toga kakvi su Vučkovi planovi, postoje 2 scenarija:
1. Pravi vladu sam.
2. Ako bude želeo 2/3 za promenu ustava, to može da učini koalicijom sa Bokijem ili Ivicom, a pošto je Boki u mnogo težoj poziciji pristaće na minimalne uslove, tipa ministarstvo za prostorno planiranje i bez portfelja.
A vidim da je Gljivica već otrčao u prostorije SNS-a
http://vukajlija.com/forum/teme/44294-kurajberovo-nezavisno-istrazivacko-novinarstvo-knin?strana=48#post_2729938
i jebes vladu gde moze svako sa svakim.i svaka bi isto srala.evropa i reforme...i imaginarna radna mesta.
I te manjine jebene, šta koji kurac dokle više bre, ko bre jebe manjine kad su nebitne alo bre, ovo je SRBIJA a ne manjina! Dokle više da se đarmaroši sandokani i muslidže grebu za poslaničke fotelje?! ja bih to ukinuo, mislim, koja si stranka? Đarmaroški kuleni? jel imate dovoljno za parlament? Nemate? Ae mrš