Rezultati izbora 2014

1. Al je sad sranje jbt.
    Toliki zastoj prave kao da smo mi zamorčići jebeni. Umesto da su izgurali do redovnih izbora - NE!
    Sad će jedno 2-3 meseca da zasnivaju vladu. Pa će da biraju kadrove. Pa dok ne prođe papirologija. Pa dok se nove njuške ne uhodaju i ne nauče koga da diraju a koga da ne diraju... Prođe još jedna godina.
    Još jedna godina zastoja u ovoj jebenoj Srbiji.
    Jebem im svima majku uzduž i popreko!!!
    I posle toga očekivati da krenemo u nekom dobrom pravcu...
    KAKOOO?

2. Au ala je Čeda skenjan. Ima opet da krene da se puca.

A vidi, mica mala, kako zadržava suze, jadničeeek.

Пензоси.

Da, u pravu si. Kod njih ne može da se igra na kartu seksepila.

3. Sad će jedno 2-3 meseca da zasnivaju vladu. Pa će da biraju kadrove. Pa dok ne prođe papirologija. Pa dok se nove njuške ne uhodaju i ne nauče koga da diraju a koga da ne diraju... Prođe još jedna godina.

To je sve već gotovo.

4. Nije vlast u kurcu, mi smo u kurcu. Ako!

5. и како ће то да изгледа брус?

6. ali Čedica mi stvarno nije jasno kako nije prešao cenzus... Nekako sam i ja mislila da ima fiksnu i sigurnu grupu ljudi

Čeda, fiks... To.
    Idem da napravim poster

7. Sace Brus da bude kaizen umesto kaizene :D

8. Davide jel si spremio 50 evra :)

9. A za koju poziciju su se birali uopšte ? nisam upućen pa ako bi neko mogao da mi objasni

10. Sad mi nešto žao što Čeda nije prošao, bar da ih proziva nonstop.

11. Za parlament. Od parlamenta proističe vlada i bla bla bla bla

U svakom slučaju brus, trebaće dosta vremena da se to osposobi a svedoci smo da ni prošla vlada nije uspela da profunkcioniše za godinu i po dana.

12. Čeda, fiksna... To.
    Idem da napravim poster

A nemoj, rasplakaćeš ga, mukica. :(

Glupi ženski mozak, glasa za nekog zato što je lep. Tako je Tadić pobedio.

A kada neka tupava modelsica uđe u parlament onda se te iste one bune kako je ona tu samo zato što dobro izgleda.

http://jagodibuja.files.wordpress.com/2012/12/85english.jpg
    (samo otvori u novoj kartici)

Sad mi nešto žao što Čeda nije prošao, bar da ih proziva nonstop.

A i sladak je. lol

13. и како ће то да изгледа брус?

ne pitaj mene, otkako su me zvali da pomognem ja samo radim, a tako i silna gomila ljudi - koliko ja vidim ovi su izbori urađeni da se skinu kočničari

14. U svakom slučaju brus, trebaće dosta vremena da se to osposobi a svedoci smo da ni prošla vlada nije uspela da profunkcioniše za godinu i po dana.

Nije, ali u ovoj Vladi nema opozicije i koalicije. Dakle nema ni problema sa odlučivanjem.

15. koliko ja vidim ovi su izbori urađeni da se skinu kočničari

kočničari

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

16. GLUPI ŠEŠELJ ADZADZADZA

17. Pa šta je smešno paćino bre, znaš li ti koju frikciju proizvodi Dačić kad se kotrlja nizbrdo?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.