Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Iam i ja Bolte, ali nije Paninijev.
Skupljao bih ja te 80ih 90ih al nisam bio živ jbg. Rodih se 22 dana pre finala FRANCUSKA-BRAZIL.
E jbg ja mislim da je moj Paninijev.
Jel skupljate karikature ili lica?
Ја не знам ни како изгледају када нису дали на трафици.
Lica.
Ma dajte, to je glupo
А приметила сам да ни књига нема када се деле за џ. Задње време дошло, човек мора да има везу и за трафику..
Хвала ти, Хусеине, на одговору, али изгледа да ћу морати све да их купим. :/
Kakve bre karikature Juniore, prave. E da kad već pomenu Junuior, evo ovaj za one malo mlađe, čuvene karikature, ovaj put album se zove BRAZUKA
http://www.cardzreview.com/wp-content/uploads/2014/03/BRAZUKA-2014-BLIC-STICKER-ALBUM-744x1024.jpg
Srbijanka, slicice dolaze uz album ne uz novine. U albumu imas 6 slicica, 2 na pocetku i 4 na kraju. Moguce je marnuti ih iz albuma, heftane su zajedno sa stranicama.
Bolte, sto se tice tih kodova, izgleda da su na samo nekim slicicama. Ja imao 30 komada, i ni na jednoj nema kod.
Isto ko lopta.
Ma vidio sam tu "Brazuku", dobio u novinama, glupost, Afrika 2010 bila odlična. A da znate još kakvih provokacija ima u toj "bosanskoj verziji"..
Elektro, jel si dobio nekog Bosanca kad ih već pomenu Junior? Ja ništ' od međeda.
Ја сам добила одхефтан албум, то ли је..Ићи ћи сутра оној да кажем тамо, него видела ћалца, мисли шта ће овом матором сличице за албум.
Ja prošlo Svetsko prva repka koju sam skupio celu bila Amerika, pa Obala Slonovače.
Ja da me jebeš ne sećam se. Mislim da je Južna Koreja bila Zeuse, al ni 10% nisam siguran.
Ja se sećam ko da je juče bilo, od ovih naših Kuzmanovića sam imao jedno 5,6 duplikata.
Ja imam (mislim i dalje) Space Jam album ispunjen do kraja.
Neki prijatelj mog starog jednom mi ga išarao nešto, docrtao brkove i bradu Džordanu. Tad sam se bunio ali kapiram da bi mi sad tako istripovan album još miliji bio haha :D
Ni jednog bosanca za sada nemam.
Ja za sad ovako: