15 година од почетка злочиначке агресије на Југославију

  1. Granjka izvini ali samo jedno pitanje, samo mi odgovori kratkim Da ili Ne; Jesu li Rusi govna?

  2. Tu noć smo zujali po bloku, obilazili penzionere u skloništu, slušali vesti i tako to. Posle su me mobilisali da bih na kraju završio na Kosovu

    ГОВНА БЕОГРАЦКА ШТО НИСТЕ ИШЛИ ДА БРАНИТЕ СВЕТУ СРБСКУ ЗЕМЉУ!=!# а не, чекај...

  3. secam se cuvenog transparenta za vreme bombardovanja
    ''BRACO RUSI NE BOJTE SE, SRBI SU UZ VAS''

    kao satro branili nas, a kurca nam nisu ponudili tada

  4. Danas da izbije bombardovanje, na pitanje gde si tad bio, svakome bi odgovor bio

    Bio kući za kompom.

  5. Makaronac, samo si ti gori od mene u salivanju rečenice. lololo

  6. hahaha, zarafalao sa "bio", eno editovao sam.

  7. nikad vise mesa nisam jeo nego tada.nema struje,otapa se zamrzivac.valja pojesti to meso.

  8. Mesa jebote ti opravdavaš NATO bombardovanje.. Uuu tukli se sa šiptarima, klali jedni druge ajde da ih bombardujemo.. Koga ćemo.. Aj na eci peci pec..

  9. onda cu biti slobodan da primetim da ima jako malo patriota medju zenama

    haha kakva banana, zene i patriotizam. zamrlo je to nakon drugog svetskog rata.
    nece cak ni da radjaju male srpcice nego nego odu da rade na brod pa zatrudne sa nekim crnjom u pocetnoj luci

  10. Ja sam bio 6 razred osnovne.

    U selu nije bila vazdušna sirena normalna pa su iz doma kulture izvukli neku ručnu iz pitaj kurac koje godine i svaki put kad je opasnost izlaze mučenici koji su dežurali i vrteli ono al ne čuje se uopšte na drugom kraju sela.
    http://static.limundoslike.com/slikaNavijacka-rucna-VAZDUSNA-sirena--36621589v800h600.jpg

    Onda su odnekud nabavili veliku vazdušnu električnu što stoji po krovovima al je nisu stavili na nikakav krov nego na pijačnu tezgu i sproveli prekidač u dom kulture. A tu smo si klinci vozili bicikle i ja pametan se uhvatio za tezgu i gledam sirenu i u tom trenutku oglašavaju uzbunu.
    Kad zarlauka jebem ti život pao i ja i bicikla pokrio uši i ne znam de sam ni šta se dešava izguli se ko banana, iskrivio bandaš sve u pičku materinu. Prestade sirena ja uzo bicikl trčim kući uplašio se, plačem ko kiša. Dolazim kući pita ćale šta mi je, ja mu ispričam crče čovek od smeha jebem ga usta da ga jebem žvalava.
    Do kraja bombardovanja sam se plašio da vozim bicikl.

  11. Pa opravdava. Oni se sigurno radovali kad nas gađali.

  12. Da, ali koliko ste aviona srušili?

  13. Sanšajne ne opravdavam nikakvo nasilje, pacifista sam, sa izvjesnom dozom kontradikcije. :)

    Je l istina ovo?

    http://srbinaokup.info/wp-content/uploads/2014/03/398412-milenic3.jpg

  14. Gađali su i nas Roki, još je Jugoslavija bila tad.

  15. Mi, pravi Srbi, smo više aviona srušili.
    Činjenica.

  16. Bilo nas 10-15 iz komšiluka, svi prošli kroz rat u Bosni, svakodnevno granatiranje, skloništa, vijesti o poginulim očevima, braći, komšijama, djetinjstvo proveli u najrazrušenijem gradu u RS, tako da smo ovo bombardovanje doživljavali kao nešto lajt. Istina, pričalo se o tome, pratile se vijesti, ali niko od nas tinejdžera se nije nešto pretjerano uzbuđivao. Svako veče se sastajali na krovu neke od zgrada, pušili cigare i pljuvali odozgo. Bio je jednak broj muških i ženskih, pa smo se u parovima odvajali po ćoškovima, ljubili i vatali za sise i dupe i bolio nas kurac za bombardovanje.

  17. Je l istina ovo?

    За Сашу Миленића је потпуна истина. Човек је идиот и сензационалистичка будала. За нас 7 милиона Срба није истина и на његове глупости се или смејемо или коментаришемо да га треба затворити у лудницу. То ти је један од доказа да су Срби идиоти - пробај да напишеш у Сарајеву да су Срби ослобађали Бошњаке од Алије Изметбеговића, па види шта ће ти рећи бабо.

  18. 15 чињеница, 15 година од НАТО АГРЕСИЈЕ
    1. Број жртава бомбардовања Србије 1999. године је 2500 убијених, док је повређено око 10000 људи - цивила и припадника војске и полиције.
    2. Током агресије НАТО је на Србију бацио више од десет тона осиромашеног уранијума, који даје радијацију као 437 атомских бомби на Хиропиму бачених.
    3. Трогодишња Милица Ракић, је симбол страдања и патњи, у тих 78 дана страве и ужаса НАТО је убио двогодишњег Марка Симића, петогодишњег Дејана Павловића, шестогодишњег Бранимира Станијановића, 11-омесечну Бојану Тошевић и још 83 српске деце.
    4. Српска одбрана је 27. марта 1999.у Буђановцима срушила амерички ,,невидљиви'' бомбардер Ф-117 тзв. Ноћни соко.
    5. Порушена је већина великих мостова по Србији, и тиме је народ остао ускраћен за нормално саобраћајно функционисање и редован живот.
    6. Током 58. дана агресије, директним пројектилом погођен је КБЦ ,,Драгиша Мишовић''. Погинула су три пацијента, десетак их је рањено, а болница је у потпуности уништена.
    7. У ноћ 23. априла погођена је зграда РТС-а, а живот је изгубило 16 људи.
    8. Шест дана касније, ракетиран је Авалски торањ, што је проузроковало прекид комуникација.
    9. Још једни од ,,легитимних'' циљева били су и стамбена зграда у Сурдулици, приликом чијег бомбардовања је погинуло деветоро људи и причињена огромна материјална штета, као и пијаца у Нишу, гађана касетним бомбама које су однеле животе на десетине цивила.
    10. Уништена је и зграда амбасаде Народне републике Кине 8. маја, у њој су живот изгубила запослени кинески држављани.
    11. Током целокупне агресије, стално су бомбардоване електране, што је за циљ имало непрекидне рестрикције струје широм целе Србије,
    12. Србију су злочиначки бомбардовали: Белгија, Канада, Чешка, Данска, Француска, Немачка, Грчка, Мађарска, Исланд, Италија, Луксембург, Холандија, Норвешка, Пољска, Португалија, Шпанија, Турска, Велика Британија и САД.
    13. На Велики петак 1999. године почела је битка на Кошарама, један од најбитних копнених сукоба током НАТО агресије. У којој је херојска одбрана српске војске и полиције одбила покушај копнене инвазије комбинованих снага терориста ОВК, регуларне војске Албаније и снага НАТОа.
    14. Као последица Милосрдног анђела, и бомбардовања осиромашеним уранијумом, у Србији је већ у првих пет година након завршетка агресије број оболелих од канцера био повећан 120%.
    15. Намерно је у место по којем се зове битка, после које је пре 100 година Србија ослободила Косово 10. јуна 1999. године потписан Кумановски споразум после којег је Војска Југославије и српска полиција повучена из јужне српске покрајине.
    СРБИЈО, НЕ ЗАБОРАВИ!!!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.