Pravda za istinu o Rusima

1. Treba samo, kompletnosti informacije radi, reći da se ova glupost dešava u Pridnjestrovlju, delu Moldavije, a ne u Rusiji, da je ludi pop neki njihov ekvivalent onom našem lopataru Peroševiću, i da je taj pozvan pred crkveni sud zbog ovoga. To što oni govore ruski možda je irelevantno, kao recimo zločin nekoga u Australiji koji govori engleski, ili nekog ukrajinskog fašiste kome je ruski maternji. U pitanju je Moldavska pravoslavna crkva, a ne ruska. Ali, naravno, pljunuti po Rusiji je veoma popularno.

2. То је ваљда било у Молдавији, тј делу где хоће да се одвоје. Наводно, човек је поседнут, а поп врши егзорцизам. Слабо се чује, али чини ми се да је једна од жена, ова што га туче, мајка тог јадника. Покренули сви живи истрагу против попа. Било како било, ово изгледа ужасно и за сваку осуду.

Марко, будала који немају границу има свугде. Нпр, чуо икад за Џима Џонса? Оног попа што је одвикао наркомане, па га убио јер га је у бесу звекнуо палицом у главу, овде код нас? Црвени крст САДа, који је за 500 000 000 $ успео да направио десетак кућа? Пун курац ствари.

А има Руса којима се сере од Русије. И Срба од Србије, нпр ти. И Амера од САДа. Свака нација има припадника који се генерално стиде да су њени чланови. Има и оних који се стиде пар сународника. Шта је ту чудно или необично, не разумем? Екстрем, на другу страну. Не треба слепо нешто ни омаловажавати, ни подржавати. Конзерве било либералне било конзерватвне су огромно зло. Мањка има толеранције.

Јбт, на ББЦију пре неки дан читам, интервју са две Московљанке које хоће да побегну из Русије, иако имају све као на длану, због репресије. Наслов је био - Руси траже излаз, лоло. Мада, опет креће срање у Украјини, а ни ББЦ ни ЦНН ни макар једну весто о томе да је Кијев експлицитно реакао да је довукао тешку артиљерију и тиме прекршио примирје. А Кијевске вести пишу - сепаратисти у офанзиви, јебем ти 1984 да ти јебем, баш.

3. "Liberalna konzerva", ovo je najbolji moždani prdež koji sam od jutros pročitao. Svaka čast.

4. да да, у молдавији, шта све нећете да измислите како бисте одбранили путинове интересе на сајту...

ви путинови ботови сте гори од вучићевих

5. опет креће срање у Украјини

Kao da se "sranje" događa samo od sebe, nezavisno od aktera.
    Ne, zna se ko je i zašto započeo "sranje" i ko ga perpetuira. Počinje na 'P', a završava se na 'visok 170cm'.

6. Обзиром да се де факто ти тако можеш дефинисати, израз мождани прдеж збиља има тежину а и значење.

Мени је само криво што ти спадаш у конзерве типа Чанка или Шешеља. Ниси тог калибра, али јеси прилично интелигентан, и о свачем се може са тобом разговарати, али ти начин комуникације спада у домен Шешеља (можете да прихватите да ми попушите курац, али вас не терам), осим што можда мање псујеш. И поврх тога, личиш ми на политичког комесара Инглсоца. Штета права.

7. Ne, zna se ko je i zašto započeo "sranje" i ko ga perpetuira. Počinje na 'P', a završava se na 'visok 170cm'.

Обама? Но то је тема за другу тему на форуму. Лоло која реченица

8. Da li smo prešli u neki paralelni univerzum gde smo napustili socijalni dogovor u vezi sa značenjem reči i na taj način učinili komuniciranje ideja nemogućim? Jer ti to upravo radiš sa "LIBERALNOM KONZERVOM".

9. Обама?

Ne, nego onaj autistični diktator iz Kremlja.

10. Čudo čini kombinacija usađenih stereotipa i jednostranog informisanja u duši mlada čoveka.

11. Pričaš o Smorku (hehe, Borko — Smorko, razumete? RAZUMETE? xD)? Ili možda o sebi?
    To je odlika svih vas kognitivno nefleksibilnih. Imate izgrađen čitav diskurs u glavi i svaka činjenica koja se ne uklapa u njega biva odbačena ili veoma izvitoperena da bi se uklopila u postojeći sistem.

12. Iskreno, pričam uopšteno, dovoljno široko da bi i ti mogao da nađeš sebe u napisanom.

13. "Iskreno".
    Šta je ovo danas?! Naučite šta znače reči.

14. Ja ću u nekim situacijama pljunuti i Putina, i Obamu, i boga na nebu, ali kod tebe stvari malo drugačije stoje.

15. Ti ćeš jedino pljunuti Putina, ali po penisu da bi lakše mogao da ti ga ugura.

16. A moja majka, da li i ona radi to? Ajde molim te napiši onakav esej o meni i Putinu, kako ja radim to, itd.

17. Može i moja majka, ne vređam se.

18. Власербнаре, да ли си гледао онај клип?
    https://www.youtube.com/watch?v=IPhYl81--fY

Шта мислиш о читавој ситуацији? Како оцењујеш понашање једне, а како друге стране?

19. Da li smo prešli u neki paralelni univerzum gde smo napustili socijalni dogovor u vezi sa značenjem reči i na taj način učinili komuniciranje ideja nemogućim? Jer ti to upravo radiš sa "LIBERALNOM KONZERVOM".

Конзервативан и либералан имају једно друштвено значење и немају везе са конзервом. Прочитај рефернцу у том мом посту.

Pričaš o Smorku (hehe, Borko — Smorko, razumete? RAZUMETE? xD)?

С К Е Ч

К

Е

Ч

To je odlika svih vas kognitivno nefleksibilnih. Imate izgrađen čitav diskurs u glavi i svaka činjenica koja se ne uklapa u njega biva odbačena ili veoma izvitoperena da bi se uklopila u postojeći sistem.

Један вукајлијаш који те лично познаје те је лепо описао следећим речима:
    Његов его ће га одвући у лудницу. Буџи свој его било да се са неким расправља, јер нико осим њега ништа не зна и зато не може бити у праву, били да га неко подржава, јер му тиме повлађују. Можда се зајебава, али сумњам. Питање је времена кад ће изгубити везе са реалношћу. Уколико му кажеш нешто а он се са тим не слаже, па макар то била и проста чињеница, нпр у замрзивачу је хладно, он ће у једном моменту ући у замрзивач и смрзнути се на смрт, јер је себи увртео у главу да је непогрешив и свезнајућ.

autistični diktator

Аутистичан. Један доказ а да није новинарска рекла казала?

Диктатор

Подржава га већина грађана. Демократски председник, свидело се теби или не.

Ti ćeš jedino pljunuti Putina, ali po penisu da bi lakše mogao da ti ga ugura.

Ипак си на нивоу Шешеља.
    Едит: По васпитању и изражавању. Него, јел све ок код тебе? Факс, живот и тако то? Раније ниси имао такве испаде. Негде код тебе озбиљно нешто почиње да шкрипи кад си почео да користиш такве конструкције, а раније си га се стидео и омаловажавао друге који их користе, било вулгарно или не. Поготово што Валедмар ничим није провоцирао у датом контексту.

20. @Stevan, gledao prvih 5 sekundi, a onda sam primetio da traje 20 minuta i isključio. Apsolutno me ne zanima čitava situacija.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.