Зашто мрзите Београд?

1. Serete mnogo, lepo je reklo par ljudi, među njima Ninka, Džoni, Natnat, i još par ne mogu da se setim.

Nije velik, ja sam se doselio 2006. iz Tivta jebenog koji ima fazon stanovnika manje od prosečne mesne zajednice ovde i ne smeta mi. U prevozu se troši vreme ako ne znaš gde je šta i koliko ti treba do tamo. Za pola putovanja može da se ide peške po Beogradu, treba ti 10-15 minuta za skoro svaku udaljenost na potezu od Vuka do Kalemegdana i tu oko centra. Svaki deo grada ima nešto dobro, prevoz nije problem kad se malo uhodaš kad i koliko često i gde ide koji prevoz. Slušalice u uši, poslušaš par pesama i stigao si. Može i da se spava. Što se mene tiče, kao što reče Marcipan valjda, može da bude i tri puta veći, ne smeta.

Što se tiče ljudi, isto je super, ima svakakvih, od domaćih, preko Crnogoraca, Bosanaca, Hercegovaca, Južnjaka, Šumadinaca, Vojvođana, raznih Krajišnika. Sa svima može lepo da se priča i druži, niko ne smara osim ljudi kao na ovoj temi kojima smeta svaka dlaka. U Beogradu ima jebeno sve, što nema nigde u Srbiji. Sve što možeš da zamisliš da ima negde, ima i u Beogradu, plus još. Svaka moguća svirka, koncert, događaj, svaka glupost. Od najvećih sranja i seljanije do hipstera i ostalog. I nikome to ne smeta, jer je sve to što vidiš po novinama i ostalim medijima i u pričama kretena je 0.0001% Beograda, kao ona kretenka što snima onaj film. Kad si kreten, samo ti se kretenizam zalepi za mozak, i to naokolo pričaš.

EDIT: I ne znam što pričate o kriminalu, obijanju kola, nafuranim likovima i huliganima koji te prebiju kad prođeš kroz njihov kraj. Išao sam peške po svakom delu grada u svako doba dana, i kad sam se tek doselio i do dan danas, imao sam jedan jedini slučaj da me neki lik smarao nešto i to samo zato što sam ja buljio u njega 2 minuta jer mi je bio poznat. Prišao i kao "šta me gledaš", ja kažem "ništa" i on ode bez reči. To je to. A pešačio sam iz centra na Bežaniju i sa BirFesta u blokove i živeo sam i na Bežaniji i u Bloku 61 i sad na Voždovcu, niko te neće smarati iz čista mira. Ili mene sere :)

2. TR TR TARA RA. MO J BE O GRA DE!

3. Сере те Чаче, мене усрало да паркирам мало даље од прозора и ујутро ми није било кола :)
    Додуше, после их полиција нашла што је још веће чудо.

4. Мало те сере Чаче, ал није толико страшно. Треба пазити свакако. Мени су пар пута обијали кола, мада били кршеви незаштићени, мош шпенадлом да откључаш, и нису их крали него крали из њих.

Једном ми лик ударио шамар јер сам га прекинуо док је наручивао пљескавицу, ја њему песницу у главу, да не мислите да сам пичка.
    А једном ме лик напао ножем, оно фазон ко у америчким филмовима, џанки неки, тражио сто динара а ја се курчио па му нисам дао. И њега сам пребио, хњо хњо хњо, мада тај нож контам да је био нешто фазон кухињски, није био толико лик упоран да ме избоде.

5. čak poturica, do 2006. bio srbin i onda konvertirao u beograđanina. svira gitaru, jede u KFC, starke su najbolje obuća, sluša "đišu li miđu, vrce trce poješću ti prijesno srce, arrrrghhhh" muziku, postao je džindžer, fut fetišar je i još mnogo nastranih stvari.

6. Издао си Муло у Цацову Чаче!

7. koje je naselje tamo kad se ide prema avala, kad se ide na auto put sa kragujevac, sa leve strane onako u nekoj uvali, kao neko veliko selo?

8. svaku komunu čine ljudi u njoj, bio to grad,selo ili firma. nisam iz Beograda i ne mrzim ga, ljudi u njemu me užasavaju. generalno medjuljudski odnosi su postali sranje i što veća sredina udaljeniji ljudi, vidim to na svakom koraku.

nemam terasu, iznajmljujem stan. dakle, živim i privredjujem u Beogradu. mašina pustila vodu,poplava u kupatilu, prostirke za pod kupatila natopljene, voda svuda. iscedila ja to, očistila,oprala ručno i iznela u hodnik na gelender da ga preko noći promaja osuši. posle 5 minuta njih troje komšija mi je kucalo na vrata sa komentarom da nije ovo seljačka mahala da se vešaju TEPISI po hodnicima, iako sam objasnila koji problem imam i zamolila za malo razumevanja. stoka je prošao i elegantno ga gurnuo sa gelendera, sa trećeg sprata prostirka je pala u podrum i isterala ljude u hodnike jer su mislili da je bomba pukla. sutradan sam mu sipala flašu zejtina na otiraš ispred vrata. al to me ništa tog dana nije učinilo boljom osobom od njega.

9. koje je naselje tamo kad se ide prema avala, kad se ide na auto put sa kragujevac, sa leve strane onako u nekoj uvali, kao neko veliko selo?

Калуђерица? Највеће дивље насеље у Европи, лоло

10. U Enemi asi zajeban, moram da počnem da ti plaćam za prevoz. :D I mene generalno sere, evo skoro 3 godine da sam u Bg, ni jedan jedini incident, a da je bilo prilike, bilo je, hiljadu sam puta išao pješke u sitne sate, tipa od Vuka u Blok 45, ili po Karaburmi, ili ovde kod mene na Jerkoviću, nikad mi se ništa nije desilo.

11. e jeste kaludjerica, tj sad sam video na slikama da je to to...kolko ima tu, blizu 4 000 000 stanovnika?

12. Ни мене није срало да ме нападну кад сам се враћао у ситне сате, још, евентуално сам имао проблема са џепарошима пар пута ако се облачим сувише фенси (типа лик на празној станици само дође иза мене док нешто врзмам по џепу, ал се склони и извињава чим га видим.)

13. Е даааа, имао сам још један случај, и баш занимљиво за тему, лик се претходно драо по улици нешто фазон, ааа ви београђани сте пичке, београђани говна итд итд. Ал њега сам поштедео своје челичне песнице правде, јер ми се спавало, био сам у колима а и контао сам да је једно 95% шансе да га неко други то вече усере од батина, па ми било свеједно.

14. e jeste kaludjerica, tj sad sam video na slikama da je to to...kolko ima tu, blizu 4 000 000 stanovnika?

Ја мислим да је максимум 200 000, ал' то је тако неплански грађено да изгледа ко да има више људи

15. Zato što sve u prečniku 100km zovu Beogradom. Kakav Mladenovac, kakav Lazarevac, uaaa centralizacija. Zato što nigde ne možeš da odeš bez prevoza. Zato što je kafa 150 dinara. Zato što ne može da se kupi alkohol posle 22 PM. Svuda prosjaci, pseća govna i pekare.
    Preko toga može da se prodje, zato što Bg ima diversity i variety. Jedini u Srbiji.

16. banini baci mu bombu. imaš li bombu? oćeš da ti nabavim? imam.

17. da, zasto je mnoge sramota da kazu gde zive pa onda sve podvode pod beograd, a zivi lupam u toj kaludjerici ili sta ti ja znam gde....secam se ko klinac na moru upoznamo se mi sa nekim curama i ja je pitam odakle je ona ko iz topa kaze beograd, ja pitam koji deo....ppaaa nije bas beograd, tu blizuuu....na kraju se ispostavi da je iz svilajnca....dobro bre reko dal si mislila mene da impresioniras time sto ces mi reci da zivis u bg, meni koji zivim u PEZOSU, PRESTONICI VOJVODINE
    al uvek se izvlace na istu foru, pa kao verovatno mnogi ne znaju gde je surcin pa onda zato kazem bg...jeste kurac, kako ja uvek kazem da sam iz petrovaradina a ne iz ns

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.