Prijava

Meni više muka od ovih tema od kojih se sjebem još više.

Treba otvoriti temu "Vukajlija - kako se zabaviti i ubiti vreme a da se čovek ne smori i ne sjebe?" :)

urgentni u novom sadu, kolko god fensi izgledao, je kataklizma. pogotovo kad je psihijatrija u pitanju. jedna od najgorih trauma koje sam imao. dovedu te tamo unezverenog, nit te iko pita šta ti je, onda odmah pretpostave da si lud od droge, ako pokušaš da im objasniš u onom stanju šta ti je i da nisi uzimao drogu, oni to protumače kao agresiju i uzmu pa te vežu. onda te stave na sedative da spavaš jedno tri dana, jbg, tolko je potrebno da bi došao na red kod doktora, pa te zato uspavaju da ne bi pravio sranja. a doktor se vodi nekakvim psihijatrijskim priručnikom iz '41 godine, izdanje dahau-aušvic i baca ti neke dijagnoze koje su izbačene iz psihijatrije još za vreme lobotomije, a pritom ni reč ne progovori s tobom, nit te pita šta ti je. i tako te drže danima i niko ti ne govori šta se dešava i tako posle koju nedelju ti samo kažu imaš F33 tačka tri tačka kurac i pij ovo i jebi se. pitaš ih kakav je to način oni ti kažu da se ne mešaš u njihov posao, ipak su oni stručnjaci. dok oni kartaju šaha, ljudi čekaju da budu primljeni, neki čekaju na dijagnozu mesecima - bez da uopšte bivaju izveštavani o svom stanju i rezultatima nalaza. jebeš mi sve, počeću da verujem u homeopate i lečiti se magarećom smegmom i čajem sa rtnja.

ili postati buržuj i lečiti se u privatnim klinikama. znači ipak ovo prvo...

kako doci na red bez davanja mita i bez veze?

Ići kod privatnog lekara. Zato i jesu sjebali sve državne institucije da bi nezadovoljne klijente sa lovom prebacili kod njih u privatne ustanove. Baj d vej u NS se privodi kraju izgradnja privatnog porodilišta, pa ti vidi,.

Treba otvoriti temu "Vukajlija - kako se zabaviti i ubiti vreme a da se čovek ne smori i ne sjebe?" :)

Pa tako nekako. Cvile mi na poslu, cvrče po prevozu, jebu majku na ulici, kukaju u čekaonicama, mršte po prodavnicama..a niko da vikne neko rešenje!

Imam ja rešenje i obelodaniću ga desetog maja svim prisutnima :)

Kad budem imao snage odrzacu vam slovo o zdravstvu lolol

Ja jedino rešenje koje mogu dobit je ono o iseljenju.

Glavni kurcem održava zaposlene nasmejanim.

(Mali mu kurac pa se sestre stalno tome smeju, xixi.)

Cvile mi na poslu, cvrče po prevozu, jebu majku na ulici, kukaju u čekaonicama, mršte po prodavnicama..a niko da vikne neko rešenje!

Zna se ko je ovde zadužen za rešavanje problema... gospođo.

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1.0-9/1959728_10203170861854173_959945553_n.jpg

Mi bili u Vladičinom Hanu i uzeli ortaku da pomognemo da raskrči neko korenje oko dedinog groba, kad ovaj drugi uze sekiru, poče da mlati i zvekne sebe u nogu i otvori sekirom palac do koske. Odemo u dom zdravlja, sestra vrh pička nas pogleda i kaže: DANAS NESAM ZA ŠIVENJE i pošalje nas u Surdulicu.

Trebali ste sa tom sekirom na ramenu da uletite.

Mene sašila sestra koja honorarno ima šivačku radionicu za sitne popravke garderobe, lekar se plaši krvi :)

Da to nije jedan onako krupan, mlađi, proćelav, ima ruke ko drvoseča? Ja sam dvaput operisan, oba puta me on operisao, ali prvi put sam stigao na red brzo. Taj što je mene operisao bio je skroz ok.

Jok, visok mršav baš jaku kosu ima (dobru, gustu).

Kod mene bila jedna džudistkinja, isto uhhh, ali kad uđe u sobu, tišina, niko ne sme ni da pisne... Dva metra i surov nastup :)

Ma gde, milina mi bila bez zezanja, jest da je bila glavna sestra ružna, al jebiga...

U Bosni vulkanizeri obrezuju.

Dobro je dok samo obrezuju, da ne zalepe flekicu i vulkaniziraju.

Posle koriste upravo prepucije ko flekice za biciklo.

Al' baratate tim kurčevim terminima, iritirate mi glans!