Prijava

Lako je kurcem baratati kad ima samo jednu osovinu.

E dokurca - odgovor urologa na pitanje dokle se obrezuje.

Uskurac - odgovor urologs na pitanje šta će biti s regijom gde je bio prepucij.

A i taj urolog je neki kurčev doktor...

Count Zero - odgovor uroga na pitanje random grofa šta će biti nakon kastracije.

Mogao si staviti i bruce, ako me razumete.

pre neki dan mi umro drugar, '72 godište...firma mu nije uplaćivala zdr. osiguranje i nije mogao da se leči od hipertenzije izazvane stresom. umro i ostavio troje maloletne dece.
ja oplakala i sutradan na poslu mi se baba od 90 godina( vojni osiguranik-ima sve za dž) požali na bolove. mogla sam da uzmem jastuk i da je ubijem na mestu...što ona da živi?
svi smo mi ljudi...

I sta je baba kriva sto je tvoj drug umro i kakve veze ima koliko ona ima godina? Ti ako budes docekala 90-tu mislis da neces imati zelju da zivis? Zamisli preguras 90 godina, svasta prodjes u zivotu, da bi ti neka medicinska sestra pola vijeka mladja rekla da odjebes jer ti je isteko rok?

Bruce - odgovor hirurga na pitanje Anđeline Džoli šta joj neće trebati posle sečenja dojki. ♥♥♥

da se upisem u temu.

SVAKOM DOKTORU JEBEM MATER U PICKU MRTVU I DABOGDA POCRKALI SVI MAMU IM JEBEM ONU NAJGORU GOVNJIVU PO SRED PICKE MRTVE.

Bruce

Imam ja rešenje i obelodaniću ga desetog maja svim prisutnima :)

bruce nabavio tenk :D

bruce nabavio tenk :D

Nisam, ali ako se još malo ugojim ja ću biti tenk.

Доктори на ВМА су пичке.
Прасад им доносе у канцеларију.

Ма и код ових других.

Paradoks koji nećemo prevazići ni za 100 godina.

Dok smo zdravi, smatramo da za svoje sopstveno zdravlje ne treba da brinemo. Svaki deo tela nas lepo služi i sluša. Nema medija u kojima se ne tupi o faktorima rizika, značaju pravilne ihrane itd.
Jedva da je iko spreman da, DOK JE ZDRAV, proveri da li je baš tako (zato što su šanse za izlečenje veeelike u ranoj fazi svih boleščina).
Još manje smo spremni da u zdravlje uložimo kintu.

Bolesnome je njegova muka najveća. Sve, odmah i na istom mestu: to su njegove želje i potrebe po pitanju daljeg lečenja.
Realnost je drugačija. Brutalna.

Опет ћу нервирати аутофашисте, али нема везе... Дакле, Срби немају свест о значају и потреби институција у Србији. Оне су одраз свести Срба. Ништа друго. ``Урадиће неко други``. ``То није мој посао``. ``Који курац ће то мени?``. ``Они су плаћени да раде свој посао``. ``Ко им јебе матер``. ``Како могу да прођем јефтиније и преко везе?``. Укратко.

SVAKOM DOKTORU JEBEM MATER U PICKU MRTVU I DABOGDA POCRKALI SVI MAMU IM JEBEM ONU NAJGORU GOVNJIVU PO SRED PICKE MRTVE.

slazem se. a onda lepo babe da nam namestaju lomljene koske i vracevi prave cajeve protiv vrucice i isteruju zle duhove iz nas. tako cemo ziveti spokojno i srecno do jedno trijespete (cetrdesete, ako smo bas srecni) i umreti jednostavno od sepse kad se nabodemo na trn, a ne ovako da se mucimo po osamdez godina s kojekakvim pritiscima, secerima, rakovima i ostalim izmisljenim bolestima.

kako kreces da uzimas mito?
bio sam mlad doktor, tek sto sam zavrsio fakultet i zaposlio se u seoskoj ambulanti. sestra je prozvala sledeceg i usao je deka prilicno star i u iznosenoj odeci. iznenadio sam se kasnije kad sam video u kartonu da mu je tek sedamdeset peta. razgovora se ne secam. sigurno smo popricali malo, znam, jer imam obicaj da popricam sa svakim pacijentom pre nego sto predjem na pregled. ali ima ih toliko... ne secam se o cemu smo pricali. pregledao sam ga i verovatno mu propisao lekove. to obicno cinim. ne secam se dijagnoze. verovatno je bio hipertonicar, moguce da je dobio neki bronhitis, znam da je bilo hladno tih dana, sestra mi se prehladila, pa je bila neka nova na zameni. zavrsio sam s njim i rekao mu da priceka trenutak dok upisem u karton. posvetio sam svu paznju onim raskupusanim listovima, ovaj pre mene mora da je nogama pisao, nisam mogao da protumacim ama bas nista i nerviralo me je to. krenuo sam da ispisujem polako i citko svoja zapazanja. najednom, deda je nesto rekao. isprva nisam uhvatio sta, pa sam podigao pogled. drzao je u ruci veliku crvenu jabuku. rekao je ovo je za vas. zbunio sam se malo ali sam se brzo pribrao. ne ne molim vas. ja ne primam nista, znate da ste meni svi jednaki. nasmejao se gorko i rekao ehh sinko, zna deda kako se ide kod doktora i sta se nosi. ali beda neka spopala ovih godina. to je sve sto sam imao. uzmi. ostavio me poluotvorenih usta, da grcam u stidu, popisan.
uzeo sam jabuku bez reci i samo mu stisao ruku. drugo nisam mogao.

slusaj, odem kod doktora jer mi raste nesto na oku (gornji kapak)

zvanicna dijagnoza je NEKO U FAMILIJI TI JE TRUDAN???

sledeca recenica: znas sta je meni pomoglo kada mi je to izaslo?

UZMES RATLUK (OBAVEZNO OD RUZE) I NOV ZILET. OPERES RATLUK (DA SKINES SECER) I ISECES GA NOVIM ZILETOM I TIME OBLAZES OKO??? TO JE BILO PRE JEBENIH NEDELJU DANA. I DALJE IMAM TO SRANJE NA OKU, MAZEM NEKU MAST I NEKE KAPI I IZGLEDA NEMA POBOLJSANJA.

imam 27 godina. nikad nisam bolovao ni od jedne ozbiljnije bolesti. bio sam prehladjen vise puta, u glavnom nista ozbiljno. plasim se sta ce biti ako i kada stvarno obolim od neceg ozbiljnijeg zbog nesposobnosti nasih doktora da izlece bilo sta ozbiljnije od prehlade.

ovo je samo jedan od primera, imam da ti nabrojim jos bar 5 neprijatnih situacija kojih se secam.

cekao sam sat vremena u hodniku iako sam bio jedini koji jebeno ceka.

za vreme pregleda prozor je bio sve vreme otvoren i doktorka se javljala random likovima kroz taj prozor, snimila je svakog ko je prosao pored.

mrzi me da kucam, kucao bih pola sata o tome koliko su nestrucni, glupi, neuki, lenji, potplaceni, nepismeni, bahati, umisljeni amateri.

Azdajo... A kada je deda umro baba je u donjoj ladici pronasla cipkaste gace koje deda nikada nije obukao... cuvao ih je za specijalnu priliku... koja nikada nije dosla...

opada mi kosa. razlog nepoznat. odem kod doktorice koja radi tu ceo zivot. prepise mi neki preparat nije ni bitno.

sretnem starijeg poznanika na ulici. kazem mu da sam bio kod doktora zato sto mi kosa opada. lik mi ladno kaze

"bio si kod te i te zene i to i to ti je prepisala. znam, bio sam i ja kod nje pre 20 GODINA"

otisao sam jos jednom, jer ovo prvo nije delovalo sestra mi je rekla da imaju zakazano za sledeca 3 dana. ok reko zakazite mi za 4 jebeni dan. ne moze, jedino da dodjes i da cekas u hodniku.

pa koj kurac da cekam? da se neko ne pojavi? pa to moze da traje jebenih 4,5,6 sati.

opet ti kazem, otkad sam se opunoletio otisao sam kod doktora 5,6 puta za 10 godina a imam ruznih iskustava da kucam ovde kolko hoces.