Prijava

Hahah baš me zanimalo kako izgleda kad izijem poludi. :D

Ne znam da li postoji neka istorija nesuglasica između Ćilima i Izijemovih, ako postoji oprašćajte, ako ne postoji prejaka reakcija na banalnu prozivku. Što implicira da Izijem ne može da podnese zajebanciju, što implicira da ga treba tovariti jer je nezanimljiv.

Ovaj... Meni su zamerali što spemuje na temi o knjiženvosti, ili o vojsci, o kojim temama sam relativno kompetentan. Ja sad ne mogu da zamislim kako to da spemujete na ovoj temi, gde niko nije evolucioni ili kreacionistički biolog, i gde ste svi upućeni u problematiku putem internet portala i njihovih napisa (antievolucijskih ili evolucijskih, konzervativnih, liberalnih, kako god vam ideologija koja vam trenutno ispira mozak nalaže).

Mada, da, ovo je zabavna tema. Nedostaje Valsinarb ili Milster No da bi se malo rasplamtala.

Ja sam odavno sjebao Darvinovu teoriju tako da vise nema potrebe da se raspravlja o ovome.

Decenijama zadrti teolozi i popovi bez uspeha pokusavaju da sjebu Darvinovu teoriju, a nas brat Rasni je sjebao odavno na Vuki.

Svakako podržavam ukljičivanje kreacionizma u nastavni program, uz sve manjkavosti ipak ne može biti gora i besmislenija od priče da je bilo ništa i da je onda ništa eksplodiralo pa nastao dinosaurus posle eksplozije. Jebeni darvinistički Koperfildi.

Crkvena banda, treba im jebati mater i najuriti ih govnjivom motkom.

Klerikalna govna, kojima je cilj da svojim bajkama izvrši ispiranje mozga omladini, kako bi se stvorilo pogodno tlo da crnomantijaši ponovo puste korenje. E neće da može! Komunizam nama treba, pa da se banda smesti tamo gde joj je i mesto.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=05&dd=10&nav_category=12&nav_id=1258749

Evo šta o svemu kaže ta ista "crkvena banda"

Ja koliko sam skapirao, peticiju je pokrenuo neki doktor, hirurg, a podržali su ga razni akademski građani, među kojima je bilo umetnika, doktora tehničkih nauka i sl.
Tih iz crkvene bande je bilo samo par možda, a i ne verujem da su to neki diplomirani teolozi.

Samopotapam
Komunizam nama treba

Samopotapam
Klerikalna govna, kojima je cilj da svojim bajkama izvrši ispiranje mozga omladini,

Nerazumem smisao replike..., ali je verovatno želiš svojim komentarom, odnosno svojom replikom, konstatovati postojanje kontradiktornosti u gorenapisanom. Pitam se šta ti tu nije jasno? Sa druge strane, ako uzmemo u obzir na to da si vernik, a sudeći po tvome pređešnjom nicku i gif animaciji na tvome avataru, svako jesi. Uzimajući sve to u obzir, dolazimo do zaključka da je sa tobom nemoguće razgovarati o predmetnoj temi, jer u istoj moraju učestvovati dva ili više neostrašćena subjekta. Ustvari, pitam se ima li smisla diskutovati o tome, kako je neko ili nešto moglo ispljunuti spermu (imaginarnu) u vaginu (opet imaginarnu) , osim u svojim mislima. Velike rupe, ali bez odgovora. Pametnome dosta. Kao što se vidi, sve su to izmišljotine, debele i masne, stopljene u bljuvotinu, u koju je naš narod duboko zaglibljen.

Желио сам да кажем да су твоје изјаве контрадикторне јер комунисти причају бајке.
По твојим коментарима, претпостављам да си атеиста тј. ти мислиш да си атеиста јер атеисти не смарају друге људе вјернике већ просто не вјерују да постоји Бог и ништа више а поштују туђа мишљења.
Мислим да теорија у којој није било ничега и одједном нешто праснуло у свемиру и онда све настало има много више рупа од религијских теорија.

Pa to sam uprovo gore i konstatovao, tvoju želju da mi replicaraš, odnosno da u svojoj replici iskažeš postojanje kontradiktornosti u mojoj replici. Ja postojanje , odnosno bolje reći nepostojanje višeg entiteta mogu dokazati prostom matematičkom formulom. Samo je pitanje da li će ga široke narodne mase, dakle ljudstvo, razumeti. Tako da se to svodi na pišanje uz vetar. Ja sebe ne smatram ateistom, niti vernikom, nego zdravorazumnim, zdravorazmišljajućim, slobodoumnim, nezavisnim pre svega čovekom, a zatim i umetnikom i Demokratom, nikako komunistom, kako ste vi možda na prvi mah pomislili. Tako mnogi na prvu loptu pomisle, a sve zbog mog slobodoumnog, zdravorazmišljajućeg, umetničkog i Demokratskog duha. Dakle, treba se oslanjati na svoj mozak, ne bukvalno, na svoj razum i slobodoumlje, te se ni ne obazirati na razna kreacionistička razmišljanja, koja služe, nećeš mi možda vjerovati, da se vidi koliko potencijalnih bverskih zatucanovića i fanatika ima u našoj zemlji. Dakle, ova u prethodnoj rečenici iskazana konstatacija nije nikakva teorija zavere, nego činjenica, koja su u bilo kome trenutku može dokazati.

@SokOdSove, (odsad te zovem Guarana, xexe, kapiraš) molim te, evo preklinjem te, neka barem ova tema bude pošteđena od tvog niskobudžetnog trolovanja.

zato sto je ova tima svitlost svitu