U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ja širim svoj DNK po majicama, posteljini i tepihu.
potrudicu se da do 43. godine izgubim nevinost
Da li se nevinost gubi samo klasičnim snošajem tipa penis-vagina, ili su i druge opcije u igri?
Recimo samo penetrativni seks za ovu priliku, iako je moja lična definicija seksa šira.
Ali kako: oralno penetrativni, analno penetrativni? Penis penetrativni, dildo penetrativni, flaša-krastavac-štagod penetrativni? Primanje penetrativni, davanje penetrativni, toliko pitanja, jbg.
.
đeste mutanti ahahhaha
Iz Dokinsove knjige "Najveća predstava na Zemlji".
Trebalo je da se bavi poezijom Dokins :)
To sto kazes vrlo poeticno.
Ne znaš da će jednog dana Zemlja biti tvoja!
Mozemo li pricati o "Paskalovoj opkladi" posto se svo moje verovanje utemeljuje na istoj, znaci zelim dobiti finalnu tj. glavnu nagradu. Moze li neko da mi kaze da je to obicno govno da mogu da se opustim konacno? Da li je to onda verovanje iz licne koristi i ako jeste sta ima veze hahah jebemti Boga...jesam li u krivu?? :(
gospodine valdemar vi ste svesteno lice, odgovorite mi..
Paskalova opklada je malograđanska i ćiftinska mentalna konstrukcija. Ne možeš verovati zato što će ti to doneti koristi, već zato što imaš veru u sebi. Kako uostalom ubediti ateistu, koji ne veruje, da je korisno da veruje, pa će to posle da mu se isplati, a ako nema života posle smrti, onda svejedno... Ako se neko ceo život ponaša kao hrišćanin, onaj pravi koji izbegava pakao, onda je to ceo život ispunjen određenim aktivnostima i uzdržavanjima od nekih drugih... I šta onda recimo umre i ispostavi se da nema ničeg? Prc. Nisi uhvatio ni ono malo uživanja koje si mogao. Sa druge strane, hrišćani ne prihvataju takvu vrstu verovanja iz koristoljubivosti, već moraš shvatati da postoji Bog i voleti ga, to je prvi zakon, a ne neki tvoj sebični interes da izbegneš pakao. Uglavnom, sranje.
Dobro, a kako funkcionise uopste "slobodna volja", ako te neko uslovi necim? Tj. ako te uslovi vecnim zivotom ili vecnom patnjom (nagradom) u zavisnosti od onoga sto si radio tokom svog zivota? I jos nesto, kako to da ateisti nisu malo vise destruktivniji odnosno malo vise slobodniji i aktivniji da se tako izrazim? Kako to da koriscenjem puke logike i svog intelekta, ne iznivelisu stvari u kojima zivot nije bio sirok i otvoren prema njima, sta ih sprecava? Sve ovo pitam posto treba sa bratom od tetke da kradem neke gume za kola.
Paskal bi se kladio da je bolje da ne uradiš to, jer ako to uradiš, postoje određene šanse da završiš u muriji, a ako ne uradiš, murija te za to nikada neće tražiti. A Džizus disapruvz.
koliko samo ima istine u ove 2 recenice
A moral je usko vezan za religioznost?
Za istinsku religioznost da.
Moral nema nikakve veze sa religijom. Papa Borgia odlican primer.