Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ja sam od Svaroga lično dobio u 3 primjerka ukaz da skujem drage male amebe i pustim ih u opticaj. Kasnije nas je malo pojela inflacija, al' jbg, božje je stvarati nešto dobro, čak i male amebe. Danas su amebe često zloupotrijebljene u svrhu ratova crkve i nauke, a prava istina je da je sam Černobog izdao Agendu o Jednoćelijskom Raskolu između ameba i vjernika, kako bi podijelio narod prostom diobom, pa i dan-danas naučnici kradu na jednoj, a popovi na drugoj strani. Sad, kad je istina izašla na vidjelo, apelujem da ostavite svoja izmišljena oružja i zagrlite se čvrsto.
AMEBE I VJERNICI SVIH ZEMALJA, UJEDINITE SE!!!!
Ništa nije u skorije vreme tako dobro dokazalo evoluciju kao video igrica Agar.io.
Preporučujem da pogledate i odigrate. Ćelije krupnjaju, dele se, jedu manje od sebe, tuku se, stvaraju klanove, i na kraju prsnu, neko te sjebe, baci žbun na tebe, usere ti se u život totalno, ostali te razgrabe, pojedu i puko si. Preslikana situacija iz realnog života. Baš te amebe koje spominješ celtik.
Dureksu, ponavljaš se kao Šešelj. To o Agaru si pisao i u Avgustu.
Rasni, fascinacija igricom ne jenjava ni malo, naprotiv. Morao sam izneti još jednom divljenje toj igrici, ne samo da uspešno simulira prirodne procese nego i mnoge društvene fenomene. Verovatno sam i to reko, nema veze, ne prate me svi kao ti.
Ovo je tako utešno. Nastali smo od bića čijih je pola primeraka 2.5 miliona godina kasnije evoluiralo u majmune. lolo
Vidiš da se prozivaju brt, ne moraju prozivke da budu u skladu sa naučnim učenjem.
Ovo je tako utešno. Nastali smo od bića čijih je pola primeraka 2.5 miliona godina kasnije evoluiralo u majmune. lolo
Vidiš da se prozivaju brt, ne moraju prozivke da budu u skladu sa naučnim učenjem
+1
Jednosm sam probao taj dnk i imao sam los trip.
https://www.youtube.com/watch?v=gG7uCskUOrA
STEFČE JE KREACIONISTA! ZNAO SAM!
a jebote, kako ova tema nije zaključana...
Ponekad kapiram većinsko nezadovoljstvo činjenicama da smo rođaci sa jebenim majmunima. Pa pogledajte samo majmune?!! Stvarno da te blam uhvati. Pse npr. boli kurac, nastali od vukova. Ali vuk je kul životinja, što se za majmune nikako ne može reći.
Ej.. majmuni glupi. Pa bolje da su jeleni evoluirali, lisice, tigrovi.. Ili ptice one velike. Mogli bismo da letimo uz to što bi smo bili inteligentni i dominirali planetom kao sada. Ptica leti i iskenja se nonšalantno, ne primeti, a mi kenjamo ko retardi najveći..
Ali dobro je, moglo je i mnogo gore da bude. Ne bih voleo da je nekim jazavcima došlo da se uspravljuju i evoluiraju.. ili glodarima. Nije loše, malo se smrzneš bez krzna zimi, ponekad se zadaviš jer nam se na preglup način ukrštaju disajnu putevi sa sistemom organa za varenje, ne mož baš da trčiš brzo kao gepard, ali ne mari u globalu..
MIROLJUB OBJAŠNJAVA KAKO JE DARLIN GOWNO
https://www.youtube.com/watch?v=k75BapTgBXE
Draža i Karadjordje na uvodnoj špici....
HHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA POGLE KOMENTAR
Hahahahahahahahaah
Ali ima istine u ovome.
U čemu ima istine, Rasni, u ovom izlaganju? Pa video je postavljen pre deset minuta, a traje sat i deset minuta, kojim supermoćima si uspeo da ga odgledaš i utvrdiš da ima istine u njemu?
Šta fali majmunima? Bar imaju neku inteligenciju, napredniji mogu da nauče znakovni jezik, koriste oruđe, ostavljaju poruke od slomljenih grančica na opasnim mestima, dok ptičurine recimo nemaju pojma. Nego, interesuje me što bi Bog stvarao životinju toliko sličnu čoveku, telesno i mozgom, a da nije čovek, već izgleda kao neka 1.0 verzija u odnosu na 4.3 verziju.
Miroljub se popišao po velikom prasku.
Nekako dominiraju po ružnoći u životinjskom carstvu. Nisu kul. Smešno hodaju po ravnom, non stop su im ruke u bulji, čačkaju, vade, njuše... ma mnogo liče na nas to ih jebe najviše.
Uporedi ovu facu:
http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20110131220528/julieswolves/images/8/86/White-Wolf-wolves-4964030-1024-768.jpg
I ovu:
http://globe-views.com/dcim/dreams/monkey/monkey-04.jpg
Moj komšija alkos Mića vrlo logično dokazao da sveti Jovan Lestvičnik nije bio u pravu, i da je trebalo da ga anatemišu, umesto što su ga proglasili za sveca.
Pa nisam gledao samo ovo Miroljubovo izlaganje.
Sad sam došao do pola negde.