Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
aaaa, moram, moram...
Ludi, jedno je znati drugo je kopirati tudje reci...
Truleks, prvo nije lepo da mi govoris da sam upoznat ko marica u kriv kurac, jer ni za to nmas materijalne dokaze ali te to ne sprecava da kenjas...sigurno znam vise o teoriji evolucije nego sto ti znas o veri... drugo, pa svom liku, ne po svom duhu...nije, niti ce u bliskoj buducnoisti, osim retkih koji uspeju da se priblize isto covek biti jednak bogu...moze samo da se trudi...ili da se ne trudi al kad dodje gusto da se ipak pomoli, mozda pomogne, kao sto su mnoge pickice radile..
e, a tek ovo kenjanje, ateista, antiteista, agnestik, kurac palac, jedite bre gomna, culi ste nesto, pa ko muve na govno...
vera, ne religija, vera se zasniva na veri, kao i zivot, kao i ljubav, jel ti trazis materijalne dokaze da te riba voli pa planiras nesto, imas li bilo kakav dokaz da ce tvoj zivot da donese nesto dobro tebi, nemas, rokni se, imas li materijalne dokaze da ces sutra uopste biti ziv...nemas, rokni se..
D'izvineš, ali ribe traže materijalne dokaze da mi volimo njih, šta misliš od čega žive prodavci nakita, romantičnih putovanja i plišanih međeda?
Nama dosta da dobijemo pičke, automatski zaključimo da nas ona voli, mi smo romantičniji, mwa.
pa tako je Grujane, zato sto od prvog dana slusaju djavola...
Kako to da se izvrćetu i izdvajaju iz konteksta moje reči... nisam to očekavao od tebe Truleks... najbolje bi bilo da na ovoj temi samo stavljamo linkove iz wikipedije i uopšte ne raspravljamo o ničemu da ne bi slučajno poveridili neku svetu teoriju...
Али овај аргумент "рокни се"... мрш бре, рокни се ти бре јеботе ако ти је срање јер те имагинарни пријатељ не воли.
Nisi mi odgovorio ni na jedno pitanje, niti si dostavio literaturu niti link iz kojih crpeš svoja saznanja.
Razočaran sam psihijatre!
А да се ми нађемо негде и причамо уживо јер очигледно не капирате писане речи јер сте превише емотивни и копрцате се ко рибе на сувом са аргументованом расправом без логичких грешака. Превише нам се разликују епистемологије :)
Hmm, ako neko ne veruje u postojanje boga a veruje u đavola, da li je antiteista, ateista ili vernik? Ispod mire li sto đavola vire pitanje je sad.
ahahahahahahahahaaaa,pa sto zivis ako nemas cvrste dokaze da tvoj zivot ima smisla?
sve se svodi na dokaze, bar iz te vase ateisticke, antiteisticke, agnosticke price...
i da, imaginarni prijatelj me voli, voli i tebe, zavoleces i ti njega, smo mozda ti bude kasno...
Prvo ti meni odgovori Truleks koje su to moje greške o fizici, hemiji, astronomiji?
Grujane, to je prosto, ako veruje u djavola onda je zena...:))
trol alert ^
Eh, sve su one pomalo veštice...
Truleks, ti ne znas srpski?
e odlican ti je onaj video o nepostojanju boga...smesan...dokazao si da se razumes, ko marica u kriv kurac...
Upozorenje! JAVIO TROLUE ^
(može ovako?)
Ako sam dobar čovek a ne verujem, je l' ću idalje u pakao? Ono ne lažem, ne kradem, ne varam, ne ubijam, ne činim preljubu, dobar ko lebac, al ne verujem. Paklić?
moze, eto vidis, srpski, cirilica, mojne da se stidis, svogh porekla a ni sebe..
razumem ja tebe, stidis se, ono prirodno stanje stvari, ustanes ujutru, negde podsvesno se zapitas zasto te je dragi bog napustio, zasto nisi zasluzio njegovu ljubav, pomislis da si jadan i nikakav, nedostojan, njega ili bilo koga, cega...
ali nije te napustio, tu je on, samo treba da ti nadjes njega a ne on tebe...
ne mister No, kakav pakao, ima specijalno odeljenje za takve...:)
Truleks lako je nekom samo da kažeš da je glup, bez ikakvih argumenta... to može svako, i magarac sa pola mozga... nisam ja za evoluciju rekao da je glupa i posle toga stavio veliku tačku.
Čekaj, vi ustvari oćete dokaze da smo mi unapređena verzija majmuna, paz sad ovo:
Imamo veći kurac i od gorile a bogami i veći mozak, ako su nam oba polna organa veća znači da smo na višem stepenu evolucije, OPA!
Sreća samo da smo na vreme porobili konje, bikove i ostalu kuratu stoku pre nego što su oni nas.