DNK, teorija evolucije po Darlingu i inače, mutacije i tako to

1. al magarci i dalje pretendentuju na presto...

2. ne mister No, kakav pakao, ima specijalno odeljenje za takve...:)

Je l' daju da se igra menadžer? Treba se ubije vreme, ipak je to večnost jbg.

3. al magarci i dalje pretendentuju na presto...

Ko, magarci? I njih smo brate sjebali, eto, kad si ti zadnji put video magarca, osim po forumu naravno?

4. kako da ne, a dve sisate polinezanke ti nose pice dok te veliki crnac ladi sa granom od palme...

Grujane, vidjam ja magarce svaki dan...

5. dok ti veliki crnac ladi bulju sa granom od palme...

Ili ti bar misliš da je to grana od palme...

6. Ili ti bar misliš da je to grana od palme...

Pa znam odma da je neka prevara u pitanju...samo da navuku poštenog čoveka. Pu!

7. Truleks lako je nekom samo da kažeš da je glup, bez ikakvih argumenta... to može svako, i magarac sa pola mozga...

argumente si sam izneo.
    http://static.ddmcdn.com/gif/would-you-eat-this-animal-donkey.jpg
    AV AV AV NJIIIII

8. trulekse, jesi li video moju ideju?

9. jesam, ali sam mislio da ne želiš odgovor od mene, nekako sam ukapirao da ono ''neko ko se razume'' znači: ''može bilo ko sem ovog smarača truleksa''. Odgovoriću ti. Slično je kao i kelt što je pitao negde na sredini teme.

10. Truleks pa odgovori normalno, koje su ti moji argumenti pogrešni i glupi? Možda sam negde pogrešio, čovek sam i nisam sveznajući.
    Lepo si ispao na slici Truleks.
    Ova tema me sve više podseća na ovaj klip
    https://www.youtube.com/watch?v=hpdZwuyEmRk

11. dobar crtać psihi, evo ti i maka paka, vrlo poučna stvar:
    http://www.youtube.com/watch?v=J6u4E0D7Ml8

12. Ahahaha ne kenjaj... neću ovde da se prepucavam i svadjam sa tobom... moja je greška što sam mislio da si ozbiljniji... iskreno se izvinjavam.

13. nemož samo ti da postavljaš pitanja a da ne odgovaraš kad se tebi postavi, NISI FER!

14. Крпо, атеЈисто, и даље смараш људе својим неверничким глупостима. Јел знаш да си ти дете својим родитеља само и искључиво само зато што је надлежни лекар, на поверење, на голу веру и празну РЕЧ, прихватио да је госпођа Х са присутним господином Y изјавила да си ти дете ње и њеног мужа, те то уписао у неки картон и проследио га даље. Можда је неки службеник мог калибра зајебао папире, помешао картоне, или нека бабица заменила децу у породилишту. И ти верујеш да си њихово дете. Где су ту докази? Можда си усвојено Циганче, а ти ВЕРУЈЕШ да си дете својих родитеља. Личите? Па неки личе и на мајмуне, али то нису докази. Увиђаш ли своју неувиђајност?

15. Granjčilo i dalje smaraš verničko/neverničko/komunističko/šalterskom tematikom na temi gde ne bi trebalo da se smara o tome. Pali sa teme.

16. Духовита Крпа без правог одговора.

17. АтеЈиста - човек који верује да је постао од мајмуна, а онда прочита ову вест, па схвати да ВЕРУЈЕ да зна ко су му родитељи, без темељних доказа. АтеЈиста и даље не иде на ДНК анализу да утврди да ли је његово ВЕРОВАЊЕ у сопствено порекло ТАЧНО. Али зато серенда данима о томе да има доказе да је постао од мајмуна :)

18. pali granjka na istoriju komunizma i na Pitajte Granjku, nisi KONPETENTAN za ove oblasti.

19. То ми каже човек који нема ДОКАЗЕ о сопственом пореклу.
    Ајмо теоретичари еволуције, питање за све - колико вас ВЕРУЈЕ у своје порекло, а колико вас има НАУЧНЕ ДОКАЗЕ о свом пореклу?

20. Ајмо теоретичари еволуције, питање за све

koji crni svi, samo dva čoveka na 57 stranica teme. VUKAJLIJA JE NEKAD BIO DOBAR SAJT SAD NIJE DOBAR!!! Granjka, tvoja sorta je imala bolju adaptivnu vrednost, bila je prilagodljivija i proširila se internet cevkama istovremeno istrebljujući sve ostale. Dominirate i postali ste ono što su bili veliki gmizavci u mezozoiku. Sami ste dokaz evolucije koju negirate. Nestrpljivo iščekujem neki asteroid da vas makne sa trona.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.