DNK, teorija evolucije po Darlingu i inače, mutacije i tako to

1. Praviš veliku grešku što za najbolje odgovore smatraš one koji odgovaraju tvojim pretpostavkama umesto one koji su približniji istini. Nasleđivanje stečenih osobina niko nije do sada objasnio niti dokazao postojanje takvog fenomena. Ako te zanima proces evolucije treba da ideš na sajtove koji se bave evolucijom, a ne neki spiritualizam i slične gluposti u nivou Trećeg oka i Šestog čula.
    U Lamarkistočkoj si zabludi: http://en.wikipedia.org/wiki/Lamarckism

2. This suggests that experiences are somehow transferred from the brain into the genome

somehow

vrlo stručno objašnjen mehanizam prenosa informacije nema šta.

May our DNA Carrying also spiritual and cosmic memories passed down in genes from our ancestors?

Ovo tek.. Sam članak je pseudonauka u svom punom sjaju, a i ceo sajt je no koment.

3. razumem sta oces da kazes, ali ta teorija mi je nekako...neprirodna... svodi se sve na neke sanse i verovatnoce... a ljudi koji je citiraju retko misle svojom glavom i gledaju izvan kutije, vec samo ko papagaji ponavljaju ono sto su procitali u knjigama...koje su mozda pogresne

naravno, ima i onih koji ponavljaju ko papagaji sta su procitali u trecem oku, ali oni su bezopasni jer svi znaju da su budale

4. razumem sta oces da kazes, ali ta teorija mi je nekako...neprirodna... svodi se sve na neke sanse i verovatnoce.

Opet nisi ti (a ni ja) bitan da bi neka teorija bila dobra ili ne, to što je tebi nekako ovakva ili onakva ne znači da nije približnija istini od članaka sa ovog sajta čiji su svi naslovi za temu transfer blama. Ljudi koji gledaju van kutije su oni koji provere svoje tvrdnje, pretpostavke eksperimentom, što je deo procesa dokazivanja, a oni koji su u kutiji uzimaju nasumično stvari koje im više ''leže'' a one koje su im ''bljak'' odbacuju.

5. Sajt je još gori od Trećeg oka kad malo bolje pogledam.

6. Tema: dnk i evolucija
    Količina dnk i evolucije na temi: 4 strane od 62

7. Količina dnk i evolucije na temi: 4 strane od 62

pa kacu se vernici sjatili nezvani. A ovo što je L postavio ima veze sa dnk i evolucijom. Samo što je linak neubedljiv (bar meni). Ima i boljih stvari na temu nasleđivanja stečenih osobina, nije to još rešeno do kraja ;)

8. kad vidim vas dvojicu kako ste se osamili odje i trijebite buve jedan drugome, vjerujem da postoji mogucnost da je čeljade nastalo od majmuna.

9. a ti kao treći onako došo da gvirneš malo, čisto u prolazu.

10. U jebote, ne verujem. Ovo sigurno dokazuje da bog postoji, i da je evolucija samo zajebancija :)

11. Фејк вест, то су измишљени и протестантски факултет, само су ови из Курира дебили.

12. Jedini razlog zašto mnogi misle da je teško spoznati Božje postojanje i bit duše je to što svoj duh nikada ne odvajaju od cula i ne izdižu ga iznad tjelesnoga svijeta.- Dekart

13. vesnam, andjelcicu maweni, :*

14. Zašto ljudi povezuju teoriju evolucije i postojanje ili nepostojanje Boga, nikad neću razumeti.

15. I ja se to pitam. U kom smjeru ide ova tema.

16. Nema duha bez tela. Kakvog-takvog.

17. ех сада, баца ме у ребус рецимо свети дух. претпоставимо да посједује начела али не и механику тијела, колико је то до јаја. дух народа нема тијело хехе

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.