kako cete proslaviti rodjenje srpskog unuka?

1. mi se ovde okupili cela porodica,prijatelji,porodica od prijatelja,prijatelji od porodica,veselimo se,pucamo,ima i mrtvih,al to nije razlog da budemo negativni i kvarimo raspolozenje i slavlje

2. Neću raditi taj dan, al to nije razlog da budemo negativni i kvarimo slavlje

3. naravno da neces,ko ce da radi na taj sveti dan

4. Mislim da ću na taj sveti dan da okadim kuću i kupim 2 kile jagnjetine kod Turaka

5. U krugu porodice, skromno ali bogougodno i kako dolikuje

6. u krugu prijatelja, kućna atmosfera

7. Biće sigurno i Liturgija ovde u Pravoslavnoj Crkvi, pop Bojša će da nas sve okadi

8. U kućnom ogrtaču i kineskim papučama. Možda se počastim step drinkom i velikim pakovanjem smokija.

9. dare,rodjenje velikog srpskog unuka se ne docekuje uz kineske i americke proizvode,radja se novi srpski borac

10. Ja ne znam, ima se odvalim ko dupe.

11. JOŠ JEDAN NACIONLANI PRAZNIK HVALA ALAHU MI GA OVAMO U JAJCU VELIČAKO KAO DA JE NAŠ

12. U kućnom ogrtaču i kineskim papučama. Možda se počastim step drinkom i velikim pakovanjem smokija.

dare,rodjenje velikog srpskog unuka se ne docekuje uz kineske i americke proizvode,radja se novi srpski borac

Dobro, onda ću da šetam go i da pijem sveže seđen sok od jabuke.

13. Sad je april, Jeca ponese 9 meseci, to akobogda ima da padne negde između Božića i Srpske Nove Godine. U krugu famelije planiram proslaviti. Dati đeci zelenu bombu da bace u kanal, okititi prozore sijaličicama, nama narezati pečenja i sira nekog. Pogledati reprizu Tesne kože na BN-u... Klasika.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.