kako cete proslaviti rodjenje srpskog unuka?

1. mi se ovde okupili cela porodica,prijatelji,porodica od prijatelja,prijatelji od porodica,veselimo se,pucamo,ima i mrtvih,al to nije razlog da budemo negativni i kvarimo raspolozenje i slavlje

2. Neću raditi taj dan, al to nije razlog da budemo negativni i kvarimo slavlje

3. naravno da neces,ko ce da radi na taj sveti dan

4. Mislim da ću na taj sveti dan da okadim kuću i kupim 2 kile jagnjetine kod Turaka

5. U krugu porodice, skromno ali bogougodno i kako dolikuje

6. u krugu prijatelja, kućna atmosfera

7. Biće sigurno i Liturgija ovde u Pravoslavnoj Crkvi, pop Bojša će da nas sve okadi

8. U kućnom ogrtaču i kineskim papučama. Možda se počastim step drinkom i velikim pakovanjem smokija.

9. dare,rodjenje velikog srpskog unuka se ne docekuje uz kineske i americke proizvode,radja se novi srpski borac

10. Ja ne znam, ima se odvalim ko dupe.

11. JOŠ JEDAN NACIONLANI PRAZNIK HVALA ALAHU MI GA OVAMO U JAJCU VELIČAKO KAO DA JE NAŠ

12. U kućnom ogrtaču i kineskim papučama. Možda se počastim step drinkom i velikim pakovanjem smokija.

dare,rodjenje velikog srpskog unuka se ne docekuje uz kineske i americke proizvode,radja se novi srpski borac

Dobro, onda ću da šetam go i da pijem sveže seđen sok od jabuke.

13. Sad je april, Jeca ponese 9 meseci, to akobogda ima da padne negde između Božića i Srpske Nove Godine. U krugu famelije planiram proslaviti. Dati đeci zelenu bombu da bace u kanal, okititi prozore sijaličicama, nama narezati pečenja i sira nekog. Pogledati reprizu Tesne kože na BN-u... Klasika.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.