најсељачкији град у србији

1. Iz neke selendre garant lolo

2. Niš - tamo su svi cigani, ne razumeš ih kad pričaju
    Kruševac, Aleksinac, Ćićevac i tako ta sela - geaci
    Čuprija je posebna kategorija

3. Do danas sam od Niša viđao samo Kazandžijsko, Pobedinu i maloletnice sa jaknicama od 300 evra. Igrom slučaja, otišao sam na buvljak da kupim H7 sijalice za kola.

Na samom ulazu, Cigan na ogradu okačio čiviluke sa jaknama i kaputima skinute sa nekog mrtvog Švabe. Pored njega Ciganka prodaje polovne patike, a oko njih tridesetak ljudi, izuvaju opanke, grabe patike, probaju, cigani se deru, trešte zurle iz olupanog fiat stila, miris znoja i smrdljivih stopala. Što sam se dublje zalazio u onaj haos, sve je gore bilo. Hiljadu naših, 300 Cigana i 5000 zuba i što je najgore, svi izgledaju kao da im je do jaja, srećni su. Možda zato što će Nole da postane tata.
    Otišao je u kurac NEBESKI NAROD.

Moj glas ide u NišU.

4. Pančevo

Verovatno nije najseljačkiji, al za seljacizam ima jaku osmicu.

Pozdrav iz Pančeva

5. ćuprija i čurug (što reče cara) u ćupriji nisam bio al samo ime govori sve, a za čurug mogu da garantujem

6. како није нико поменуо параћин? цео тај крај, од јагодине до трстеника, ћуприја, ћићевац, параћин, варварин, говна

7. Teško da iko može da pomeri Šabac sa vrha ove liste.
    Mada sam čuo da su Užičani mnogo teški ljudi, mada nisam nešto imao dodira sa njima, prevashodno mislim na muškarce, jer nema pičke bez užičke

8. i pičke su im seljanke, ja bio s jednom lololo

9. a pazi ti bačjea ljaljana kosjerićkog što nekog proziva da je seljak, i još daje sebi za pravo da nekom kaže da ima iritirajuć naglasak. istina ne znam čoeka pa nem pojma kako priča, ali ako je ono što mislim... NELOL

10. Није Ниш сељачки град уопште, мада има гадних људи, то гарантујем. А што се Цигана тиче, то су сигурно најпитомији Цигани у земљи, макар не смеју да те дирају. Београд ми је говњив град само зато што је много људи који живе тамо дигло нос и сада мисле да су нешто бољи од других. Највише ми на нерве иду Новобеограђани (не подносим их), Дорћолци (много истриповани ликови, не знам који им је ђаво) и Земунци (зато што су много уобразили да су зајебани). А Нови Сад не подносим ни најмање. Био сам тамо 3 пута: први пут, последњи пут и једини пут. Тешки су људи много, град им је ружан и штрокав. Радије бих био 2 дана у Суботици него недељу дана у Новом Саду.

11. Није Ниш сељачки град уопште

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH Znači iz niša
    pa ti su najgori
    ŠIPTARU

12. Ма нису, само им треба дати шансу. ШИПТАРИ СУ У ПРОКУПЉЕ, НЕ МЕШАЈ НАС СА СТОКОМ!

13. mi isto radije ne bi uopste da dolazis kod nas.a i verovatno te ne bi ni najmanje podnosili.tako da se slazemo.ruzan i strokav-slep si.

14. А и нећу. Одох за Београд, лакше се дише тамо. Поздрав.

15. e, al kad neko iz niša proziva beograd da je najseljačkiji grad...

16. a i kontam da ckode nije iz nisa,nego neka selendra 30 km od nisa...

17. како није нико поменуо параћин?

Зато што је господски град, добро општина.

18. JAGODINA-CUPRIJA-PARACIN
    nebitan je redosled, sve su ista govna, mada je mozda Cuprija malo vece govno JER NEMAJU NORMALAN MOST JEBENI VEC SE PRELAZI PREKO BRVNA USRANOG

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.