најсељачкији град у србији

1. istina ne znam čoeka pa nem pojma kako priča, ali ako je ono što mislim... NELOL

Prica k'o da je izbosne.

2. Вига Џела бугарин што једе говна. лоло

Црвени бРАоне, која ти ова са главатара?

3. Smederevo
    Gde su voćke jedre kao devojke a devojke se po voćkama zovu

4. Ne lupajte, Paraćin je baš pristojan gradić, lepa arhitetkura, urbanizam, čisto, sasvim prosečno ok ljudi, čak ima i par mesta za izlazak gde sam se osećao kao na Tašmajdanu.

I Jagodina mi deluje ok, Ćuprija je Mordor.

5. Живио, Гвоздене.

6. ћуприја и чачак

7. mislim da bi bilo pošteno da ste u prvom postu napisali: Svako ko želi da postuje mora prvo da caps lockom i u citatu napiše odakle je i gde živi. Primer:

SVILAJNAC

Novi Sad, naseljačkiji najposraniji grad ikad.

Sad već ne izgleda tako objektivno.

8. Budite sretni što Bijeljina nije u sastavu Srbije.

9. Cuprija i tutin. A i paracin i jagodina su izmislili grad za cupriju i plus su kulturniji ljudi. Ima ovde cini mi se dobra definicija cuprije.

10. Bujanovac bez premca. Boravio sam tamo nekoliko meseci, sve vreme je bio veliki sneg, gradić je onako izgledao šugavo, ali prosečno... Kad je iznenada otoplilo i otopio se sneg, ispod je bilo toliko smeća da se čoveku prevrne želudac.

11. Нема веће сељаније од Ћуприје! Прави Београд у малом!

12. Нико још није поменуо Ириг... и ако сад кажете да то није град, један становник Ирига ће вас водити у иришки музеј да вам покаже повељу да је Ириг град. Пошто су мене водили.

13. Subotica daleko na prvom mestu po broju batica ložana seljačina po broju stanovnika, a za ove čoban seljake ne znam, slabo sam išao južnije od Beograda, ali rekao bih da potez Užice-Čačak-Jagodina prednjači u tome.

14. Slabo si išao ali bi rekao? Ja bih rekao da je najseljačkije mesto odakle ti dolaziš, reklo bi se da je puno ljudi koji sude na neviđeno :)

15. Ниш, Врање, Пирот, Свилајнац и та јужна Србија све говна и цигани, ни не знају да причају српски. Немају за леба, ништа не знају да раде само дркају циганско/бугарски курац и једу паприке док им се не распадне чмар и умру ал нико не плаче јер се ионако убијају међусобно и силују бабе по селима. Пар миџетских цигана научило да тера лопту јер нису имали кинту да купе књиге за други разред па само пикали фудбал и пар њих дувало трубу у Гучи и то је све што су ти јужњаци дали Србији.
    МАРШ У БУГАРСКУ и Албанију јебала вас Коштана и Зоне, марш из Србије стоко сиромашна нерадничка

16. TO I JA KAŽEM
    JUŽNJACI=GOVNA

17. ајде иди жали се Видри, пусти ме да будем на вукајлији један дан у години

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.