Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Омиљени камиони, системи за расхлађивање истих и све што има везе са многоточкашима.
Мени је омиљени овај Ферари што је на аватару, а од нелуксузних мислим да је најбољи ИВЕКО. Једноставно нема боље машине у том ценовном рангу, ко каже дручкије, тај појма нема.
KAMIONIZAM JEBENI
cekaj da otvorim temu o panini slicicama za kamionsku 2013/14 sezonu da razmenjujemo
Tamic rulz. Brate, nako mali mion a natovaris 7 tona kuruza, ono ide i brekce po dzadi
Poštovani ljubitelju rashladnih uređaja i ratkapni za mašine, Stevane, ja i moj Volvo ćemo morati da izduvamo tvoje mišljenje, odnosno, da mu promjenimo ulje. IVEKO je za neznalce i nepoštovaoce nas špeditera.
ISUZU JEBE U GOOOOZU!!!
Иначе да вам откријем једну цаку. Ја у свом камиону не држим ни пајсер, ни бејзолку, то су ми пандури више пута узимали. Носим штаке, заустављали су ме пар пута и ништа ми за њих нису могли, а сасвим лепо сам истамбурао једног мајмуна њима.
a kad cujem onu vazdusnu svirenu, nako kad ucini _________ (jebiga nema to slovo, neki specifican prodoran zvuk podseca na KMMMM) ja se najezim majkemi
Koji si GTD u špediciji
ВОЛВО ХАХА! Можеш мислити како је добра машина кад је направи Швеђанин... иди бре, не будали
Ja sam jednom video da neki velicacki kamion tera u prikolici manji kamion. Vilica mi se otvorila od bozanstvenog prizora
Ja sam jednom video da neki velicacki kamion tera u prikolici manji kamion. Vilica mi se otvorila od bozanstvenog prizora
Da li mu je kasnije bacio ulje pa šoferki?
To smo bili ja i moj Volvo i njegov mali Volvić, Gazimudo. Ovolvila se Volvica.
Надам се да нико од учесника тема не уклапа са белом силеџијком пешкир исте боје.
Ја најчешће бирам плаву и жуту пастелну.
Jedan moj jaran vozio za firmu neki mercedes benz, kaze on na autobanu pusti volan on sam ide. E vala svabo kad napravi to je svetsko.
a ovo sad ne znam,al sam tako cuo, ako lazu mene i ja lazem vas, kazu da je neki sa Uba uspeo sa svojim kamijonom preci milijon ipo kilometara. Evo kaze taj lik urmo, a kamijon i dalje vidjaju po selu kako se vozi. Sam.
Газимудо, напусти тему молим те, ако мислиш да лажеш овде и правиш циркус безвезе
Živa istina. Taj kamion mi kamiondžije inače iz šale zovemo Forest Trump (mješavina riječi truck i Gump, s tim da je u etimologiju riječi uključen i Donald Tramp, takođe veliki ljubitelj mašina).
А што се тиче Мерцедеса као Мерцедеса, па и моја баба је чула за његове "сјајне" амортизере пфф хах
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1656314_463025443823678_1443018150_n.jpg
pocetkom aprila ove godine negde na nekom putu u nekoj prevukojebini blizu srbija/cg granice,ja bio sa caletom u kolima,put je takav da NEMAS GDE,znaci sa jedne strane puta provalija ogromna,a sta druge ono kameno stenovito sranje...
kamion pretice u krivini na punoj liniji 5,6 automobila,jedva je ubo neko mesto da se namesti,isao nam u sustret,falilo je vrlo malo da nas rokne...