Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
A da, imaš sigurno. Licimeri 1989. imaju uvek sveže parole o tome.
Gribari vukajlija
Neki cudan skup
Svi se prave pametni
A svako od njih glup.
Delije Vukajlija
latinicom pišu
kakvi su to Srbi
kad samo kurac sišu
NJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Grobari veceras krecu u novu akciju na redu je cerada kineske prodavnice na kojoj se nalazi nalepnica Delije Mojkovac.
A verujem da je ta nalepnica zalepljena u Leskovcu.
Najzajebaniji su u gradu
Ukradu sa pečenjare ceradu.
I stubove iz zemlje kidaju
Ako nalepnice zvezdine imaju
#grobarilegende
Delije Zemun, izlepljen ceo Senjak.
Pa sta. Fazon je da se siri. Pa ja i moji drugovi smo na izletu izlepili citavu Bijeljinu sa nalijepnicama delije Sarajevo.
Gde da se širi. U Zemunu ima 3 cigana. Doselili se od negde.
A karton naselje?
E Rasni da vidiš ti kuće sada tamo. Iz Austrije slali pare, vile ljudi napravili, ako misliš na Ciganske Rupe. Ostao je samo Goveđi Brod ispod Galenike u kartonu. I oni kod Doma Penzionera su kuće napravili.
Ja sam bio pre nekoliko godina, jes da sam bio manji al to je tamo strahota bila. Vozili se nekakvim kolicima, covece traumu sam dobio od tih cigana lololo
Sigurno si bio kod Ciganskih Rupa onda. Da vidiš sada koje kućerine, posebno na obodu, ka Meanderima. Bogato.
Hvala kurcu da nam se sklone ona govna sa teme, jednom sam omasio link i usao na njihovu temu - e tako je pocela i nasa tema da smrdi od njih.
Moralo je tako. Ispucali smo se odavno. Mi jer ih jebemo 15 godina već bez prestanka, oni jer nemaju ni šta da ispucaju pametno. Taman im ovo dobra tema za one njihove duhovitosti što samo oni razumeju i ono njihovo čuveno "Džajo odlazi-Džajo vrati se, nećemo titulu-oćemo titulu, Bulevar Ratka Mladića-Hoćemo Evropu"
Padaj kiso! Padaj ! Odlazite za subotu! Padaj kiso padaj kisoooo padaj kiso padaj!
Nek se igra u subotu!
Padaj kiso.
https://www.youtube.com/watch?v=FKhZOo_WbPA
https://www.youtube.com/watch?v=3sYcakN6F6o
Počeli ste i da odlažete utakmice samo radi slavlja. Sramoti nema kraja.