U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
PADAJ PADAJ PADAJ
Je l' poručuješ Mrđi?
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
AHAHAHAHAH BRAVO DJONI!
titulaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Када кренете у суботу на утакмицу, сетите се предходних 6 година. Сетите се наранџастих дресова, Севојна на Ђурђевдан, обрађене песме Буђав лебац, сетите се Дијаре на јна у 97 минуту, пенала Јагодине у сред Београда. Сетите се Дан Тане и његових гостовања на телевизији у својству председника клуба, одласка Бајевића са клупе пре завршетка утакмице, договарања на трибини да улетимо на терен ако дамо гол Јавору, чувања лопте код наше корнер заставице при резултату 1-0, гробарских фора после готово сваког дербија и сваке освојене титуле, сетите се трећег места иза партизана и Воше, безобразних цена карата за Кулу и осталих брлога где смо играли. А онда станите на трибину, погледајте око себе и видећете људе који су то исто проживели са вама, који су били ту када и ви и који су баш тако расли из дана у дан, из утакмице у утакмицу, из срамоте у срамоту, из године у годину. Запевајте из свег гласа заједно са свима њима јер то што ми имамо и што смо проживели, нема ама баш нико на овом свет! Будите најпоноснији јер сте успели немогуће, јер сте остали заједно када је било најтеже! Гомила нелогичних потеза због љубави
U principu setite se kako vas je partizan karao 6 godina, a onda sa ponosom pogledajte u tortu i shvatite da je to jedini način da uzmete titulu. Sledeće godine će vam igrati još gori tim, toliko loš, da ćete uz sva nameštanja možda biti treći iako su tu svi vaši prijatelji, ali nema veze. Slavite ovu jednu i budite svi zajedno iako stiže katanac.
ala seres ahahahhaha
A ne stvarno. Koja gomila sranja. Ne priznajem jer nije spomenut Lukić :)
Lukića je trebalo da zadržimo da vas jebe saopštenjima.
jebi glodaroa
deca od desetak godina koja sad navijaju za patlidžan zbog šest titula imaće probleme u porodici pošto nastupa višedecenijsko karanje patlidžana...
naslov u novinama
UBIO OCA ZBOG TOGA ŠTO GA JE KAO PETOGODIŠNJAKA UBEDIO DA NAVIJA ZA PARTIZAN!
Da, baš nas je usr'o saopštenjima. Smejali smo se 5 godina bez prestanka, ali možda više na vaše loženje oko toga. Pa kada niste smeli u Pazar, a on sam došao u duksu. Kako ste ga voleli.
Evo ih, nisu još ni ovu uzeli, a ono već višedecenijsko. Pa ja od kad znam za sebe niste 3 spojili, a dve su vam uglavnom bile misaona imenica.
Ustaše su uvek bile malo realnije, al kasmo srbi
Samo nemojte napolje da izlazite. Pada kiša. Istopićete se.
https://www.youtube.com/watch?v=J1VfBt0QUWU
Heheheheh
Sad ćeš verovatno da skreneš temu sa kiše.
Da, na poluvremenu se ljudi sklonili.
Poenta je ona vaša košava, kiša, sneg i tako to....a ono kurac.
Znaš i naše pesme. Divno.
Naravno rasni. Bio sam na po kojem Derbiju, a inače imam znaš i po kojeg ortaka koji navija za Zvezdu. Nije baš da sam proveo život u balonu koji lebdi iznad Beograda.