Ко последњи победник 10....

1. jedva dobro.... ti??

2. STO?JEL BILO TAKO DOBRO SINOC?:)EVO JA KO I OVO VREME...BLJAK

3. ma ja vec zaboravila na to... to je izmedju njih...briga me.... osecam se bzvz zbog udarca.......a i ovo vreme... sta radis?

4. KAKVOG UDARCA?NISAM U TOKU!PIJEM KAFU PA REKO DA VIDIM JEL KO USTAO OD VAS...A TI?

5. ti ne znas da su mene udarila kola??

6. pa u cetvrtak... verovatno da tada nisi bila na vuki..

7. nisam,jel sve u redu?

8. ma ne mogu da ispravim nogu ni da se oslonim na nju..bolo me vrat...sva sam u modricama...isekla sam ruku na njegovo staklo od sofersajbne,ali to polako zarasta...

sreca je sto nema nikakvog preloma...

ali to nije problem..problem je u tome sto sam ja imala blagi potres mozga/odnosno bila sam u nesvestici...pa se secam samo kad sam krenula da prelazim ulicu i kad su krenuli neki ljudi da me prenesu do trotoara..

9. strasno,hvala bogu nije bilo ozbiljnije od ovog.nadam se da ce sve biti u redu i da ces se brzo oporaviti.

znaci sad ubijas vreme na vuki...:)

mislim da smo jedine poranile danas...

10. pa mism ukocila sam se u krevetu u jednom ti istom polozaju...=)

11. u jednom komadu.. vozac sigurno nece... pare ili dozvola..bez neceg ce sigurno ostati..saslusali su me......

12. a bila sam na pesackom

13. ja sam ko i ovo vreme

daj zovi nekog da te razdrma malo:)))

14. docice mi veceras prijatelji..

15. Ja se javljam dobrovoljno da joj uzdrmam zivot malo :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.