ma ne mogu da ispravim nogu ni da se oslonim na nju..bolo me vrat...sva sam u modricama...isekla sam ruku na njegovo staklo od sofersajbne,ali to polako zarasta...
sreca je sto nema nikakvog preloma...
ali to nije problem..problem je u tome sto sam ja imala blagi potres mozga/odnosno bila sam u nesvestici...pa se secam samo kad sam krenula da prelazim ulicu i kad su krenuli neki ljudi da me prenesu do trotoara..
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
jedva dobro.... ti??
STO?JEL BILO TAKO DOBRO SINOC?:)EVO JA KO I OVO VREME...BLJAK
ma ja vec zaboravila na to... to je izmedju njih...briga me.... osecam se bzvz zbog udarca.......a i ovo vreme... sta radis?
KAKVOG UDARCA?NISAM U TOKU!PIJEM KAFU PA REKO DA VIDIM JEL KO USTAO OD VAS...A TI?
ti ne znas da su mene udarila kola??
neeee!!!kada?:O
pa u cetvrtak... verovatno da tada nisi bila na vuki..
nisam,jel sve u redu?
ma ne mogu da ispravim nogu ni da se oslonim na nju..bolo me vrat...sva sam u modricama...isekla sam ruku na njegovo staklo od sofersajbne,ali to polako zarasta...
sreca je sto nema nikakvog preloma...
ali to nije problem..problem je u tome sto sam ja imala blagi potres mozga/odnosno bila sam u nesvestici...pa se secam samo kad sam krenula da prelazim ulicu i kad su krenuli neki ljudi da me prenesu do trotoara..
bzvz..=<
strasno,hvala bogu nije bilo ozbiljnije od ovog.nadam se da ce sve biti u redu i da ces se brzo oporaviti.
znaci sad ubijas vreme na vuki...:)
mislim da smo jedine poranile danas...
pa mism ukocila sam se u krevetu u jednom ti istom polozaju...=)
kako si ti???
A kako su kola prosla?
u jednom komadu.. vozac sigurno nece... pare ili dozvola..bez neceg ce sigurno ostati..saslusali su me......
a bila sam na pesackom
ja sam ko i ovo vreme
daj zovi nekog da te razdrma malo:)))
docice mi veceras prijatelji..
=)))
Ja se javljam dobrovoljno da joj uzdrmam zivot malo :)