Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
bice tebi...=)
sta je bilo sinoc??
u vezi cega ?
pa ti i bane...nesto...??
Vidi, ja volim da se salim, a neki ljudi to shvate pogresno. Mislim koja glupost muvanje na netu. OK, mozda je neko zanimljiviji od drugih, ali ipak ne treba padati u vatru.
Ja ga nisam dirao, njemu je bila frka sto sam ti trazio PVT(jebem li ga ako ista razumem). Jebem ti, da sam znao da ce tako da reaguje, ne bih se zezao, kunem ti se.
ja mislim da ovde nema muvanja,ili ima???
jel to bane muva citi??:))
Da se razumemo, ja imam 33 godine, razveden sam i imam dete koje ce uskoro da napuni 11 godina. Mislim, koji meni sve to treba, da se svadjam sa omladinom na netu oko toga kome cu ja da posaljem PVT ili ne. Uostalom, smatram da si ti citizenka sasvim odrasla osoba i da umes da se branis. Uostalom, da nije bilo zezanje, a i nisi poslala taj kobni PVT, jebem ti PVT i devet zivota i sve :)
ee citi,citi...:)
Ma kakvo muvanje monalizo, sala i zezanje, opustena varijanta, samo nekome se to nije dopalo, jebem li ga.
eee nemoj mene da okrivljujes...
to je izmedju vas...
ko vam je kriv
Ne okrivljujem ja nikoga, pogotovu ne tebe. Samo kazem da je postojao neki ludi razlog. Ono tipa, ja sam alfa muzjak ovde i sl.
hahhahaha
ja stvarno ne znam u kome je problem...
samo me nemojte mesati u to...
molim vas..
I da se razumemo, ko god oce da se nasali samnom, moze slobodno, ali ono juce je bilo prozivanje, te manijak, ne znam paljevina, trazi svima PVT. Ja sa kim sam god dobar, razmenjujem PVT i vise od toga. Onda jos par reci koje mi je uputio, a celo vreme mu rec losu nisam uputio,samo sam govorio da mu je dzaba kolac i beli luk.
ubicete me vi a ne ona kola..=))
mozda se i bane zezao za taj pvt,glupo je oko toga da se kacite,nismo ovde da bi se svadjali,mislim da ste se oboljica zezali samo niste jedno drugog shvatili
Ne znam citizenka, mislim da bane ima pretenzije ka tebi, i ako je tako, evo ja rec necu sa tobom prozboriti ako ce tako da se stvori mir na ovoj temi.
sad se osecam krivom...;'(
Veruj mi monaliza, nekome reci da je tupson, paljevina i slicno, nije za mene zezanje.
ma daj bicemo ok.... zaboravicemo na ono... ok??