Надовезивање речи 3...

1. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и

2. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na

3. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна

4. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja

5. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава

6. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na

7. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера

8. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju

9. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар

10. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog

11. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога!

12. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima

13. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине

14. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo

15. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања

16. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je

17. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je mali i crni i zeleni mrav uspio da

18. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je mali i crni i zeleni mrav uspio da изађе пре печења, и

19. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je mali i crni i zeleni mrav uspio da изађе пре печења, и shvatio je da

20. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je mali i crni i zeleni mrav uspio da изађе пре печења, и shvatio je da је Кеба ипак циганин

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.