Надовезивање речи 3...

1. 1.

Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je mali i crni i zeleni mrav uspio da изађе пре печења, и shvatio je da је Кеба ипак циган и то окорели

2. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je mali i crni i zeleni mrav uspio da изађе пре печења, и shvatio je da је Кеба ипак циган и то окорели navijač novosadske Vojvodine koja

3. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je mali i crni i zeleni mrav uspio da изађе пре печења, и shvatio je da је Кеба ипак циган и то окорели navijač novosadske Vojvodine koja бриљира у покеру

4. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je mali i crni i zeleni mrav uspio da изађе пре печења, и shvatio je da је Кеба ипак циган и то окорели navijač novosadske Vojvodine koja бриљира у покеру i uspešno krije keca u rukavu

5. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je mali i crni i zeleni mrav uspio da изађе пре печења, и shvatio je da је Кеба ипак циган и то окорели navijač novosadske Vojvodine koja бриљира у покеру i uspešno krije keca u rukavu od baba Vangine vune jer

6. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je mali i crni i zeleni mrav uspio da изађе пре печења, и shvatio je da је Кеба ипак циган и то окорели navijač novosadske Vojvodine koja бриљира у покеру i uspešno krije keca u rukavu od baba Vangine vune jer je danas sreda,

7. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je mali i crni i zeleni mrav uspio da изађе пре печења, и shvatio je da је Кеба ипак циган и то окорели navijač novosadske Vojvodine koja бриљира у покеру i uspešno krije keca u rukavu od baba Vangine vune jer je danas sreda, i biće prekjuče kada dođe prekosutra, a to inicira

8. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je mali i crni i zeleni mrav uspio da изађе пре печења, и shvatio je da је Кеба ипак циган и то окорели navijač novosadske Vojvodine koja бриљира у покеру i uspešno krije keca u rukavu od baba Vangine vune jer je danas sreda, i biće prekjuče kada dođe prekosutra, a to inicira да размисли о

9. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je mali i crni i zeleni mrav uspio da изађе пре печења, и shvatio je da је Кеба ипак циган и то окорели navijač novosadske Vojvodine koja бриљира у покеру i uspešno krije keca u rukavu od baba Vangine vune jer je danas sreda, i biće prekjuče kada dođe prekosutra, a to inicira да размисли о onome što ste radili juče, kada nikako nije mogla da bude sreda, jer je bio utorak

10. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je mali i crni i zeleni mrav uspio da изађе пре печења, и shvatio je da је Кеба ипак циган и то окорели navijač novosadske Vojvodine koja бриљира у покеру i uspešno krije keca u rukavu od baba Vangine vune jer je danas sreda, i biće prekjuče kada dođe prekosutra, a to inicira да размисли о onome što ste radili juče, kada nikako nije mogla da bude sreda, jer je bio utorak dan kada konji plešu u rozim trikoima skupa sa

11. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je mali i crni i zeleni mrav uspio da изађе пре печења, и shvatio je da је Кеба ипак циган и то окорели navijač novosadske Vojvodine koja бриљира у покеру i uspešno krije keca u rukavu od baba Vangine vune jer je danas sreda, i biće prekjuče kada dođe prekosutra, a to inicira да размисли о onome što ste radili juče, kada nikako nije mogla da bude sreda, jer je bio utorak dan kada konji plešu u rozim trikoima skupa sa plesačicama (čitaj, jahačicama) u kratkim suknjicama koje ništa ne otkrivaju

12. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je mali i crni i zeleni mrav uspio da изађе пре печења, и shvatio je da је Кеба ипак циган и то окорели navijač novosadske Vojvodine koja бриљира у покеру i uspešno krije keca u rukavu od baba Vangine vune jer je danas sreda, i biće prekjuče kada dođe prekosutra, a to inicira да размисли о onome što ste radili juče, kada nikako nije mogla da bude sreda, jer je bio utorak dan kada konji plešu u rozim trikoima skupa sa plesačicama (čitaj, jahačicama) u kratkim suknjicama koje ništa ne otkrivaju. Промрзлине

13. 1.

Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je mali i crni i zeleni mrav uspio da изађе пре печења, и shvatio je da је Кеба ипак циган и то окорели navijač novosadske Vojvodine koja бриљира у покеру i uspešno krije keca u rukavu od baba Vangine vune jer je danas sreda, i biće prekjuče kada dođe prekosutra, a to inicira да размисли о onome što ste radili juče, kada nikako nije mogla da bude sreda, jer je bio utorak dan kada konji plešu u rozim trikoima skupa sa plesačicama (čitaj, jahačicama) u kratkim suknjicama koje ništa ne otkrivaju. Промрзлине smaraju zečeve koji bi

14. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je mali i crni i zeleni mrav uspio da изађе пре печења, и shvatio je da је Кеба ипак циган и то окорели navijač novosadske Vojvodine koja бриљира у покеру i uspešno krije keca u rukavu od baba Vangine vune jer je danas sreda, i biće prekjuče kada dođe prekosutra, a to inicira да размисли о onome što ste radili juče, kada nikako nije mogla da bude sreda, jer je bio utorak dan kada konji plešu u rozim trikoima skupa sa plesačicama (čitaj, jahačicama) u kratkim suknjicama koje ništa ne otkrivaju. Промрзлине smaraju zečeve koji bi да пасу а не једу снег,

15. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je mali i crni i zeleni mrav uspio da изађе пре печења, и shvatio je da је Кеба ипак циган и то окорели navijač novosadske Vojvodine koja бриљира у покеру i uspešno krije keca u rukavu od baba Vangine vune jer je danas sreda, i biće prekjuče kada dođe prekosutra, a to inicira да размисли о onome što ste radili juče, kada nikako nije mogla da bude sreda, jer je bio utorak dan kada konji plešu u rozim trikoima skupa sa plesačicama (čitaj, jahačicama) u kratkim suknjicama koje ništa ne otkrivaju. Промрзлине smaraju zečeve koji bi да пасу а не једу снег,iako prave Snješka Bijelića samo bez zečijih ušiju

16. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je mali i crni i zeleni mrav uspio da изађе пре печења, и shvatio je da је Кеба ипак циган и то окорели navijač novosadske Vojvodine koja бриљира у покеру i uspešno krije keca u rukavu od baba Vangine vune jer je danas sreda, i biće prekjuče kada dođe prekosutra, a to inicira да размисли о onome što ste radili juče, kada nikako nije mogla da bude sreda, jer je bio utorak dan kada konji plešu u rozim trikoima skupa sa plesačicama (čitaj, jahačicama) u kratkim suknjicama koje ništa ne otkrivaju. Промрзлине smaraju zečeve koji bi да пасу а не једу снег,iako prave Snješka Bijelića samo bez zečijih ušiju, jer uši ionako otpadaju na ovoj hladnoći

17. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je mali i crni i zeleni mrav uspio da изађе пре печења, и shvatio je da је Кеба ипак циган и то окорели navijač novosadske Vojvodine koja бриљира у покеру i uspešno krije keca u rukavu od baba Vangine vune jer je danas sreda, i biće prekjuče kada dođe prekosutra, a to inicira да размисли о onome što ste radili juče, kada nikako nije mogla da bude sreda, jer je bio utorak dan kada konji plešu u rozim trikoima skupa sa plesačicama (čitaj, jahačicama) u kratkim suknjicama koje ništa ne otkrivaju. Промрзлине smaraju zečeve koji bi да пасу а не једу снег,iako prave Snješka Bijelića samo bez zečijih ušiju, jer uši ionako otpadaju na ovoj hladnoći pa zečevi ustvari tancaju na jednoj lisici jer

18. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je mali i crni i zeleni mrav uspio da изађе пре печења, и shvatio je da је Кеба ипак циган и то окорели navijač novosadske Vojvodine koja бриљира у покеру i uspešno krije keca u rukavu od baba Vangine vune jer je danas sreda, i biće prekjuče kada dođe prekosutra, a to inicira да размисли о onome što ste radili juče, kada nikako nije mogla da bude sreda, jer je bio utorak dan kada konji plešu u rozim trikoima skupa sa plesačicama (čitaj, jahačicama) u kratkim suknjicama koje ništa ne otkrivaju. Промрзлине smaraju zečeve koji bi да пасу а не једу снег,iako prave Snješka Bijelića samo bez zečijih ušiju, jer uši ionako otpadaju na ovoj hladnoći pa zečevi ustvari tancaju na jednoj lisici jer због глобалног отопљавања

19. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je mali i crni i zeleni mrav uspio da изађе пре печења, и shvatio je da је Кеба ипак циган и то окорели navijač novosadske Vojvodine koja бриљира у покеру i uspešno krije keca u rukavu od baba Vangine vune jer je danas sreda, i biće prekjuče kada dođe prekosutra, a to inicira да размисли о onome što ste radili juče, kada nikako nije mogla da bude sreda, jer je bio utorak dan kada konji plešu u rozim trikoima skupa sa plesačicama (čitaj, jahačicama) u kratkim suknjicama koje ništa ne otkrivaju. Промрзлине smaraju zečeve koji bi да пасу а не једу снег,iako prave Snješka Bijelića samo bez zečijih ušiju, jer uši ionako otpadaju na ovoj hladnoći pa zečevi ustvari tancaju na jednoj lisici jer због глобалног отопљавања i protesta vezanih uz sindikat obožavatelja jedne

20. Шаде. Kratko, i jasno negira navode jedne interesne grupe, locirane na Bežaniji, koja prodaje paradaiz na veliko u sklopu Vidikovačke pijace i šporete na vodu, bez namjere da osvoji Rušanjsko tržište. Време данас, sutra i prekosutra utiče na potenciju domaćih životinja, koje ne mogu bez one rabote, mada se vrlo uspešno razmnožavaju deobom. Ponekad im јануарско ljepilo otvori vitalne organe pre nego dr.House pogleda u kitu cveća koja se tu našla sasvim slučajno. Sejo je rekao, jasno i glasno:Na danasnji dan, pre sto godina,ja i moje petoro brace, izvršišmo ubistvo! Policija je vrsila istragu ali се понапијаше и otvorise slucaj o sletanju muha na свежа говна stvorena od jedne tete razapete koja је била ћелава i lijepa kao jedan panj na изложби олдтајмера ciji je vlasnik izvjesni Bregovic Goran po zanimanju успешни јебиветар i izbjeglica iz Drvengrada koji voli plakati zbog, зато што и то тако разлога! Mada jedan princ od breskve ima превише младе пилетине koju ćemo odmah da preskočimo, због дизања testa koje je baba ostavila na šporetu, za uštipke, ali je mali i crni i zeleni mrav uspio da изађе пре печења, и shvatio je da је Кеба ипак циган и то окорели navijač novosadske Vojvodine koja бриљира у покеру i uspešno krije keca u rukavu od baba Vangine vune jer je danas sreda, i biće prekjuče kada dođe prekosutra, a to inicira да размисли о onome što ste radili juče, kada nikako nije mogla da bude sreda, jer je bio utorak dan kada konji plešu u rozim trikoima skupa sa plesačicama (čitaj, jahačicama) u kratkim suknjicama koje ništa ne otkrivaju. Промрзлине smaraju zečeve koji bi да пасу а не једу снег,iako prave Snješka Bijelića samo bez zečijih ušiju, jer uši ionako otpadaju na ovoj hladnoći pa zečevi ustvari tancaju na jednoj lisici jer због глобалног отопљавања i protesta vezanih uz sindikat obožavatelja jedne retke domaće životinje koja

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.