Надовезивање речи 3...

1. После треће попијене popio sam i desetu jer bilo bi greota da se baci ulje uz bureta filtrirano sa jahorine, direkt u MILJCKU jer treba to dobro da se prouci zbog

2. После треће попијене popio sam i desetu jer bilo bi greota da se baci ulje uz bureta filtrirano sa jahorine, direkt u MILJCKU jer treba to dobro da se prouci zbog ribe na Darivi koju love zeleni mungosi iz

3. После треће попијене popio sam i desetu jer bilo bi greota da se baci ulje uz bureta filtrirano sa jahorine, direkt u MILJCKU jer treba to dobro da se prouci zbog ribe na Darivi koju love zeleni mungosi iz Progara

4. После треће попијене popio sam i desetu jer bilo bi greota da se baci ulje uz bureta filtrirano sa jahorine, direkt u MILJCKU jer treba to dobro da se prouci zbog ribe na Darivi koju love zeleni mungosi iz Progara s vrlo malo para stvoriše dar-mar

5. После треће попијене popio sam i desetu jer bilo bi greota da se baci ulje uz bureta filtrirano sa jahorine, direkt u MILJCKU jer treba to dobro da se prouci zbog ribe na Darivi koju love zeleni mungosi iz Progara s vrlo malo para stvoriše dar-mar u bašti od sedam patuljaka

6. После треће попијене popio sam i desetu jer bilo bi greota da se baci ulje uz bureta filtrirano sa jahorine, direkt u MILJCKU jer treba to dobro da se prouci zbog ribe na Darivi koju love zeleni mungosi iz Progara s vrlo malo para stvoriše dar-mar u bašti od sedam patuljaka i rekose mi: Gde je Snezana, nije nam skuvala boraniju, pa moramo da idemo u MCDonalds da

7. После треће попијене popio sam i desetu jer bilo bi greota da se baci ulje uz bureta filtrirano sa jahorine, direkt u MILJCKU jer treba to dobro da se prouci zbog ribe na Darivi koju love zeleni mungosi iz Progara s vrlo malo para stvoriše dar-mar u bašti od sedam patuljaka i rekose mi: Gde je Snezana, nije nam skuvala boraniju, pa moramo da idemo u MCDonalds da kupimo jebeni big mack koji nije ni za

8. После треће попијене popio sam i desetu jer bilo bi greota da se baci ulje uz bureta filtrirano sa jahorine, direkt u MILJCKU jer treba to dobro da se prouci zbog ribe na Darivi koju love zeleni mungosi iz Progara s vrlo malo para stvoriše dar-mar u bašti od sedam patuljaka i rekose mi: Gde je Snezana, nije nam skuvala boraniju, pa moramo da idemo u MCDonalds da kupimo jebeni big mack koji nije ni za psa i psiće a kamo li za velikog

9. После треће попијене popio sam i desetu jer bilo bi greota da se baci ulje uz bureta filtrirano sa jahorine, direkt u MILJCKU jer treba to dobro da se prouci zbog ribe na Darivi koju love zeleni mungosi iz Progara s vrlo malo para stvoriše dar-mar u bašti od sedam patuljaka i rekose mi: Gde je Snezana, nije nam skuvala boraniju, pa moramo da idemo u MCDonalds da kupimo jebeni big mack koji nije ni za psa i psiće a kamo li za velikog српског одбрамбеног пса, мада

10. осле треће попијене popio sam i desetu jer bilo bi greota da se baci ulje uz bureta filtrirano sa jahorine, direkt u MILJCKU jer treba to dobro da se prouci zbog ribe na Darivi koju love zeleni mungosi iz Progara s vrlo malo para stvoriše dar-mar u bašti od sedam patuljaka i rekose mi: Gde je Snezana, nije nam skuvala boraniju, pa moramo da idemo u MCDonalds da kupimo jebeni big mack koji nije ni za psa i psiće a kamo li za velikog српског одбрамбеног пса, мада su mu kopačke cakum-pakum ali ne treba

11. pосле треће попијене popio sam i desetu jer bilo bi greota da se baci ulje uz bureta filtrirano sa jahorine, direkt u MILJCKU jer treba to dobro da se prouci zbog ribe na Darivi koju love zeleni mungosi iz Progara s vrlo malo para stvoriše dar-mar u bašti od sedam patuljaka i rekose mi: Gde je Snezana, nije nam skuvala boraniju, pa moramo da idemo u MCDonalds da kupimo jebeni big mack koji nije ni za psa i psiće a kamo li za velikog српског одбрамбеног пса, мада su mu kopačke cakum-pakum ali ne treba da ga to omete u

12. pосле треће попијене popio sam i desetu jer bilo bi greota da se baci ulje uz bureta filtrirano sa jahorine, direkt u MILJCKU jer treba to dobro da se prouci zbog ribe na Darivi koju love zeleni mungosi iz Progara s vrlo malo para stvoriše dar-mar u bašti od sedam patuljaka i rekose mi: Gde je Snezana, nije nam skuvala boraniju, pa moramo da idemo u MCDonalds da kupimo jebeni big mack koji nije ni za psa i psiće a kamo li za velikog српског одбрамбеног пса, мада su mu kopačke cakum-pakum ali ne treba da ga to omete u ispijanju sirćeta mimo

13. После треће попијене popio sam i desetu jer bilo bi greota da se baci ulje uz bureta filtrirano sa jahorine, direkt u MILJCKU jer treba to dobro da se prouci zbog ribe na Darivi koju love zeleni mungosi iz Progara s vrlo malo para stvoriše dar-mar u bašti od sedam patuljaka i rekose mi: Gde je Snezana, nije nam skuvala boraniju, pa moramo da idemo u MCDonalds da kupimo jebeni big mack koji nije ni za psa i psiće a kamo li za velikog српског одбрамбеног пса, мада su mu kopačke cakum-pakum ali ne treba da ga to omete u ispijanju sirćeta mimo običaja jedne prelepe

14. После треће попијене popio sam i desetu jer bilo bi greota da se baci ulje uz bureta filtrirano sa jahorine, direkt u MILJCKU jer treba to dobro da se prouci zbog ribe na Darivi koju love zeleni mungosi iz Progara s vrlo malo para stvoriše dar-mar u bašti od sedam patuljaka i rekose mi: Gde je Snezana, nije nam skuvala boraniju, pa moramo da idemo u MCDonalds da kupimo jebeni big mack koji nije ni za psa i psiće a kamo li za velikog српског одбрамбеног пса, мада su mu kopačke cakum-pakum ali ne treba da ga to omete u ispijanju sirćeta mimo običaja jedne prelepe fukse otrcane koja vabi

15. После треће попијене popio sam i desetu jer bilo bi greota da se baci ulje uz bureta filtrirano sa jahorine, direkt u MILJCKU jer treba to dobro da se prouci zbog ribe na Darivi koju love zeleni mungosi iz Progara s vrlo malo para stvoriše dar-mar u bašti od sedam patuljaka i rekose mi: Gde je Snezana, nije nam skuvala boraniju, pa moramo da idemo u MCDonalds da kupimo jebeni big mack koji nije ni za psa i psiće a kamo li za velikog српског одбрамбеног пса, мада su mu kopačke cakum-pakum ali ne treba da ga to omete u ispijanju sirćeta mimo običaja jedne prelepe fukse otrcane koja vabi za lav pivom koje nikada nece dobiti jer

16. После треће попијене popio sam i desetu jer bilo bi greota da se baci ulje uz bureta filtrirano sa jahorine, direkt u MILJCKU jer treba to dobro da se prouci zbog ribe na Darivi koju love zeleni mungosi iz Progara s vrlo malo para stvoriše dar-mar u bašti od sedam patuljaka i rekose mi: Gde je Snezana, nije nam skuvala boraniju, pa moramo da idemo u MCDonalds da kupimo jebeni big mack koji nije ni za psa i psiće a kamo li za velikog српског одбрамбеног пса, мада su mu kopačke cakum-pakum ali ne treba da ga to omete u ispijanju sirćeta mimo običaja jedne prelepe fukse otrcane koja vabi za lav pivom koje nikada nece dobiti jer nema piva ispod suknje

17. После треће попијене popio sam i desetu jer bilo bi greota da se baci ulje uz bureta filtrirano sa jahorine, direkt u MILJCKU jer treba to dobro da se prouci zbog ribe na Darivi koju love zeleni mungosi iz Progara s vrlo malo para stvoriše dar-mar u bašti od sedam patuljaka i rekose mi: Gde je Snezana, nije nam skuvala boraniju, pa moramo da idemo u MCDonalds da kupimo jebeni big mack koji nije ni za psa i psiće a kamo li za velikog српског одбрамбеног пса, мада su mu kopačke cakum-pakum ali ne treba da ga to omete u ispijanju sirćeta mimo običaja jedne prelepe fukse otrcane koja vabi za lav pivom koje nikada nece dobiti jer nema piva ispod suknje koja je crvena zbog

18. После треће попијене popio sam i desetu jer bilo bi greota da se baci ulje uz bureta filtrirano sa jahorine, direkt u MILJCKU jer treba to dobro da se prouci zbog ribe na Darivi koju love zeleni mungosi iz Progara s vrlo malo para stvoriše dar-mar u bašti od sedam patuljaka i rekose mi: Gde je Snezana, nije nam skuvala boraniju, pa moramo da idemo u MCDonalds da kupimo jebeni big mack koji nije ni za psa i psiće a kamo li za velikog српског одбрамбеног пса, мада su mu kopačke cakum-pakum ali ne treba da ga to omete u ispijanju sirćeta mimo običaja jedne prelepe fukse otrcane koja vabi za lav pivom koje nikada nece dobiti jer nema piva ispod suknje koja je crvena zbog prošlomesečnog sira, i, naravno

19. После треће попијене popio sam i desetu jer bilo bi greota da se baci ulje uz bureta filtrirano sa jahorine, direkt u MILJCKU jer treba to dobro da se prouci zbog ribe na Darivi koju love zeleni mungosi iz Progara s vrlo malo para stvoriše dar-mar u bašti od sedam patuljaka i rekose mi: Gde je Snezana, nije nam skuvala boraniju, pa moramo da idemo u MCDonalds da kupimo jebeni big mack koji nije ni za psa i psiće a kamo li za velikog српског одбрамбеног пса, мада su mu kopačke cakum-pakum ali ne treba da ga to omete u ispijanju sirćeta mimo običaja jedne prelepe fukse otrcane koja vabi za lav pivom koje nikada nece dobiti jer nema piva ispod suknje koja je crvena zbog prošlomesečnog sira, i, naravno krompira iz furune Čiča-Miće koji

20. После треће попијене popio sam i desetu jer bilo bi greota da se baci ulje uz bureta filtrirano sa jahorine, direkt u MILJCKU jer treba to dobro da se prouci zbog ribe na Darivi koju love zeleni mungosi iz Progara s vrlo malo para stvoriše dar-mar u bašti od sedam patuljaka i rekose mi: Gde je Snezana, nije nam skuvala boraniju, pa moramo da idemo u MCDonalds da kupimo jebeni big mack koji nije ni za psa i psiće a kamo li za velikog српског одбрамбеног пса, мада su mu kopačke cakum-pakum ali ne treba da ga to omete u ispijanju sirćeta mimo običaja jedne prelepe fukse otrcane koja vabi za lav pivom koje nikada nece dobiti jer nema piva ispod suknje koja je crvena zbog prošlomesečnog sira, i, naravno krompira iz furune Čiča-Miće koji krade krompir zbog

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.