Надовезивање речи 3...

1. После треће попијене popio sam i desetu jer bilo bi greota da se baci ulje uz bureta filtrirano sa jahorine, direkt u MILJCKU jer treba to dobro da se prouci zbog ribe na Darivi koju love zeleni mungosi iz Progara s vrlo malo para stvoriše dar-mar u bašti od sedam patuljaka i rekose mi: Gde je Snezana, nije nam skuvala boraniju, pa moramo da idemo u MCDonalds da kupimo jebeni big mack koji nije ni za psa i psiće a kamo li za velikog српског одбрамбеног пса, мада su mu kopačke cakum-pakum ali ne treba da ga to omete u ispijanju sirćeta mimo običaja jedne prelepe fukse otrcane koja vabi za lav pivom koje nikada nece dobiti jer nema piva ispod suknje koja je crvena zbog prošlomesečnog sira, i, naravno krompira iz furune Čiča-Miće koji krade krompir zbog ekonomske krize u Turgičistanu

2. После треће попијене popio sam i desetu jer bilo bi greota da se baci ulje uz bureta filtrirano sa jahorine, direkt u MILJCKU jer treba to dobro da se prouci zbog ribe na Darivi koju love zeleni mungosi iz Progara s vrlo malo para stvoriše dar-mar u bašti od sedam patuljaka i rekose mi: Gde je Snezana, nije nam skuvala boraniju, pa moramo da idemo u MCDonalds da kupimo jebeni big mack koji nije ni za psa i psiće a kamo li za velikog српског одбрамбеног пса, мада su mu kopačke cakum-pakum ali ne treba da ga to omete u ispijanju sirćeta mimo običaja jedne prelepe fukse otrcane koja vabi za lav pivom koje nikada nece dobiti jer nema piva ispod suknje koja je crvena zbog prošlomesečnog sira, i, naravno krompira iz furune Čiča-Miće koji krade krompir zbog ekonomske krize u Turgičistanu i kada je ugledao чернобиљске ђевојке rekao je

3. После треће попијене popio sam i desetu jer bilo bi greota da se baci ulje uz bureta filtrirano sa jahorine, direkt u MILJCKU jer treba to dobro da se prouci zbog ribe na Darivi koju love zeleni mungosi iz Progara s vrlo malo para stvoriše dar-mar u bašti od sedam patuljaka i rekose mi: Gde je Snezana, nije nam skuvala boraniju, pa moramo da idemo u MCDonalds da kupimo jebeni big mack koji nije ni za psa i psiće a kamo li za velikog српског одбрамбеног пса, мада su mu kopačke cakum-pakum ali ne treba da ga to omete u ispijanju sirćeta mimo običaja jedne prelepe fukse otrcane koja vabi za lav pivom koje nikada nece dobiti jer nema piva ispod suknje koja je crvena zbog prošlomesečnog sira, i, naravno krompira iz furune Čiča-Miće koji krade krompir zbog ekonomske krize u Turgičistanu i kada je ugledao чернобиљске ђевојке rekao je "idem ili ginem" jer one se ipak lože

4. После треће попијене popio sam i desetu jer bilo bi greota da se baci ulje uz bureta filtrirano sa jahorine, direkt u MILJCKU jer treba to dobro da se prouci zbog ribe na Darivi koju love zeleni mungosi iz Progara s vrlo malo para stvoriše dar-mar u bašti od sedam patuljaka i rekose mi: Gde je Snezana, nije nam skuvala boraniju, pa moramo da idemo u MCDonalds da kupimo jebeni big mack koji nije ni za psa i psiće a kamo li za velikog српског одбрамбеног пса, мада su mu kopačke cakum-pakum ali ne treba da ga to omete u ispijanju sirćeta mimo običaja jedne prelepe fukse otrcane koja vabi za lav pivom koje nikada nece dobiti jer nema piva ispod suknje koja je crvena zbog prošlomesečnog sira, i, naravno krompira iz furune Čiča-Miće koji krade krompir zbog ekonomske krize u Turgičistanu i kada je ugledao чернобиљске ђевојке rekao je "idem ili ginem" jer one se ipak lože na napaljene dedice jer oni imaju

5. После треће попијене popio sam i desetu jer bilo bi greota da se baci ulje uz bureta filtrirano sa jahorine, direkt u MILJCKU jer treba to dobro da se prouci zbog ribe na Darivi koju love zeleni mungosi iz Progara s vrlo malo para stvoriše dar-mar u bašti od sedam patuljaka i rekose mi: Gde je Snezana, nije nam skuvala boraniju, pa moramo da idemo u MCDonalds da kupimo jebeni big mack koji nije ni za psa i psiće a kamo li za velikog српског одбрамбеног пса, мада su mu kopačke cakum-pakum ali ne treba da ga to omete u ispijanju sirćeta mimo običaja jedne prelepe fukse otrcane koja vabi za lav pivom koje nikada nece dobiti jer nema piva ispod suknje koja je crvena zbog prošlomesečnog sira, i, naravno krompira iz furune Čiča-Miće koji krade krompir zbog ekonomske krize u Turgičistanu i kada je ugledao чернобиљске ђевојке rekao je "idem ili ginem" jer one se ipak lože na napaljene dedice jer oni imaju austrijsku penziju a švedske zube pa

6. После треће попијене popio sam i desetu jer bilo bi greota da se baci ulje uz bureta filtrirano sa jahorine, direkt u MILJCKU jer treba to dobro da se prouci zbog ribe na Darivi koju love zeleni mungosi iz Progara s vrlo malo para stvoriše dar-mar u bašti od sedam patuljaka i rekose mi: Gde je Snezana, nije nam skuvala boraniju, pa moramo da idemo u MCDonalds da kupimo jebeni big mack koji nije ni za psa i psiće a kamo li za velikog српског одбрамбеног пса, мада su mu kopačke cakum-pakum ali ne treba da ga to omete u ispijanju sirćeta mimo običaja jedne prelepe fukse otrcane koja vabi za lav pivom koje nikada nece dobiti jer nema piva ispod suknje koja je crvena zbog prošlomesečnog sira, i, naravno krompira iz furune Čiča-Miće koji krade krompir zbog ekonomske krize u Turgičistanu i kada je ugledao чернобиљске ђевојке rekao je "idem ili ginem" jer one se ipak lože na napaljene dedice jer oni imaju austrijsku penziju a švedske zube pa mogu da ganjaju bakice po parku i

7. После треће попијене popio sam i desetu jer bilo bi greota da se baci ulje uz bureta filtrirano sa jahorine, direkt u MILJCKU jer treba to dobro da se prouci zbog ribe na Darivi koju love zeleni mungosi iz Progara s vrlo malo para stvoriše dar-mar u bašti od sedam patuljaka i rekose mi: Gde je Snezana, nije nam skuvala boraniju, pa moramo da idemo u MCDonalds da kupimo jebeni big mack koji nije ni za psa i psiće a kamo li za velikog српског одбрамбеног пса, мада su mu kopačke cakum-pakum ali ne treba da ga to omete u ispijanju sirćeta mimo običaja jedne prelepe fukse otrcane koja vabi za lav pivom koje nikada nece dobiti jer nema piva ispod suknje koja je crvena zbog prošlomesečnog sira, i, naravno krompira iz furune Čiča-Miće koji krade krompir zbog ekonomske krize u Turgičistanu i kada je ugledao чернобиљске ђевојке rekao je "idem ili ginem" jer one se ipak lože na napaljene dedice jer oni imaju austrijsku penziju a švedske zube pa mogu da ganjaju bakice po parku i da im govore kako

8. После треће попијене popio sam i desetu jer bilo bi greota da se baci ulje uz bureta filtrirano sa jahorine, direkt u MILJCKU jer treba to dobro da se prouci zbog ribe na Darivi koju love zeleni mungosi iz Progara s vrlo malo para stvoriše dar-mar u bašti od sedam patuljaka i rekose mi: Gde je Snezana, nije nam skuvala boraniju, pa moramo da idemo u MCDonalds da kupimo jebeni big mack koji nije ni za psa i psiće a kamo li za velikog српског одбрамбеног пса, мада su mu kopačke cakum-pakum ali ne treba da ga to omete u ispijanju sirćeta mimo običaja jedne prelepe fukse otrcane koja vabi za lav pivom koje nikada nece dobiti jer nema piva ispod suknje koja je crvena zbog prošlomesečnog sira, i, naravno krompira iz furune Čiča-Miće koji krade krompir zbog ekonomske krize u Turgičistanu i kada je ugledao чернобиљске ђевојке rekao je "idem ili ginem" jer one se ipak lože na napaljene dedice jer oni imaju austrijsku penziju a švedske zube pa mogu da ganjaju bakice po parku i da im govore kako treba da jedu snickers svaki dan zbog

9. После треће попијене popio sam i desetu jer bilo bi greota da se baci ulje uz bureta filtrirano sa jahorine, direkt u MILJCKU jer treba to dobro da se prouci zbog ribe na Darivi koju love zeleni mungosi iz Progara s vrlo malo para stvoriše dar-mar u bašti od sedam patuljaka i rekose mi: Gde je Snezana, nije nam skuvala boraniju, pa moramo da idemo u MCDonalds da kupimo jebeni big mack koji nije ni za psa i psiće a kamo li za velikog српског одбрамбеног пса, мада su mu kopačke cakum-pakum ali ne treba da ga to omete u ispijanju sirćeta mimo običaja jedne prelepe fukse otrcane koja vabi za lav pivom koje nikada nece dobiti jer nema piva ispod suknje koja je crvena zbog prošlomesečnog sira, i, naravno krompira iz furune Čiča-Miće koji krade krompir zbog ekonomske krize u Turgičistanu i kada je ugledao чернобиљске ђевојке rekao je "idem ili ginem" jer one se ipak lože na napaljene dedice jer oni imaju austrijsku penziju a švedske zube pa mogu da ganjaju bakice po parku i da im govore kako treba da jedu snickers svaki dan zbog reumatičnih fizikalnih svojstava i

10. После треће попијене popio sam i desetu jer bilo bi greota da se baci ulje uz bureta filtrirano sa jahorine, direkt u MILJCKU jer treba to dobro da se prouci zbog ribe na Darivi koju love zeleni mungosi iz Progara s vrlo malo para stvoriše dar-mar u bašti od sedam patuljaka i rekose mi: Gde je Snezana, nije nam skuvala boraniju, pa moramo da idemo u MCDonalds da kupimo jebeni big mack koji nije ni za psa i psiće a kamo li za velikog српског одбрамбеног пса, мада su mu kopačke cakum-pakum ali ne treba da ga to omete u ispijanju sirćeta mimo običaja jedne prelepe fukse otrcane koja vabi za lav pivom koje nikada nece dobiti jer nema piva ispod suknje koja je crvena zbog prošlomesečnog sira, i, naravno krompira iz furune Čiča-Miće koji krade krompir zbog ekonomske krize u Turgičistanu i kada je ugledao чернобиљске ђевојке rekao je "idem ili ginem" jer one se ipak lože na napaljene dedice jer oni imaju austrijsku penziju a švedske zube pa mogu da ganjaju bakice po parku i da im govore kako treba da jedu snickers svaki dan zbog reumatičnih fizikalnih svojstava i podizanja sifona

11. После треће попијене popio sam i desetu jer bilo bi greota da se baci ulje uz bureta filtrirano sa jahorine, direkt u MILJCKU jer treba to dobro da se prouci zbog ribe na Darivi koju love zeleni mungosi iz Progara s vrlo malo para stvoriše dar-mar u bašti od sedam patuljaka i rekose mi: Gde je Snezana, nije nam skuvala boraniju, pa moramo da idemo u MCDonalds da kupimo jebeni big mack koji nije ni za psa i psiće a kamo li za velikog српског одбрамбеног пса, мада su mu kopačke cakum-pakum ali ne treba da ga to omete u ispijanju sirćeta mimo običaja jedne prelepe fukse otrcane koja vabi za lav pivom koje nikada nece dobiti jer nema piva ispod suknje koja je crvena zbog prošlomesečnog sira, i, naravno krompira iz furune Čiča-Miće koji krade krompir zbog ekonomske krize u Turgičistanu i kada je ugledao чернобиљске ђевојке rekao je "idem ili ginem" jer one se ipak lože na napaljene dedice jer oni imaju austrijsku penziju a švedske zube pa mogu da ganjaju bakice po parku i da im govore kako treba da jedu snickers svaki dan zbog reumatičnih fizikalnih svojstava i podizanja sifona mimo pravila i propisa debele

12. После треће попијене popio sam i desetu jer bilo bi greota da se baci ulje uz bureta filtrirano sa jahorine, direkt u MILJCKU jer treba to dobro da se prouci zbog ribe na Darivi koju love zeleni mungosi iz Progara s vrlo malo para stvoriše dar-mar u bašti od sedam patuljaka i rekose mi: Gde je Snezana, nije nam skuvala boraniju, pa moramo da idemo u MCDonalds da kupimo jebeni big mack koji nije ni za psa i psiće a kamo li za velikog српског одбрамбеног пса, мада su mu kopačke cakum-pakum ali ne treba da ga to omete u ispijanju sirćeta mimo običaja jedne prelepe fukse otrcane koja vabi za lav pivom koje nikada nece dobiti jer nema piva ispod suknje koja je crvena zbog prošlomesečnog sira, i, naravno krompira iz furune Čiča-Miće koji krade krompir zbog ekonomske krize u Turgičistanu i kada je ugledao чернобиљске ђевојке rekao je "idem ili ginem" jer one se ipak lože na napaljene dedice jer oni imaju austrijsku penziju a švedske zube pa mogu da ganjaju bakice po parku i da im govore kako treba da jedu snickers svaki dan zbog reumatičnih fizikalnih svojstava i podizanja sifona mimo pravila i propisa debele Berte i njenog posinka Adolfa

13. После треће попијене popio sam i desetu jer bilo bi greota da se baci ulje uz bureta filtrirano sa jahorine, direkt u MILJCKU jer treba to dobro da se prouci zbog ribe na Darivi koju love zeleni mungosi iz Progara s vrlo malo para stvoriše dar-mar u bašti od sedam patuljaka i rekose mi: Gde je Snezana, nije nam skuvala boraniju, pa moramo da idemo u MCDonalds da kupimo jebeni big mack koji nije ni za psa i psiće a kamo li za velikog српског одбрамбеног пса, мада su mu kopačke cakum-pakum ali ne treba da ga to omete u ispijanju sirćeta mimo običaja jedne prelepe fukse otrcane koja vabi za lav pivom koje nikada nece dobiti jer nema piva ispod suknje koja je crvena zbog prošlomesečnog sira, i, naravno krompira iz furune Čiča-Miće koji krade krompir zbog ekonomske krize u Turgičistanu i kada je ugledao чернобиљске ђевојке rekao je "idem ili ginem" jer one se ipak lože na napaljene dedice jer oni imaju austrijsku penziju a švedske zube pa mogu da ganjaju bakice po parku i da im govore kako treba da jedu snickers svaki dan zbog reumatičnih fizikalnih svojstava i podizanja sifona mimo pravila i propisa debele Berte i njenog posinka Adolfa-Dade Topića , deklarisanog SKOJevca iz

14. После треће попијене popio sam i desetu jer bilo bi greota da se baci ulje uz bureta filtrirano sa jahorine, direkt u MILJCKU jer treba to dobro da se prouci zbog ribe na Darivi koju love zeleni mungosi iz Progara s vrlo malo para stvoriše dar-mar u bašti od sedam patuljaka i rekose mi: Gde je Snezana, nije nam skuvala boraniju, pa moramo da idemo u MCDonalds da kupimo jebeni big mack koji nije ni za psa i psiće a kamo li za velikog српског одбрамбеног пса, мада su mu kopačke cakum-pakum ali ne treba da ga to omete u ispijanju sirćeta mimo običaja jedne prelepe fukse otrcane koja vabi za lav pivom koje nikada nece dobiti jer nema piva ispod suknje koja je crvena zbog prošlomesečnog sira, i, naravno krompira iz furune Čiča-Miće koji krade krompir zbog ekonomske krize u Turgičistanu i kada je ugledao чернобиљске ђевојке rekao je "idem ili ginem" jer one se ipak lože na napaljene dedice jer oni imaju austrijsku penziju a švedske zube pa mogu da ganjaju bakice po parku i da im govore kako treba da jedu snickers svaki dan zbog reumatičnih fizikalnih svojstava i podizanja sifona mimo pravila i propisa debele Berte i njenog posinka Adolfa-Dade Topića , deklarisanog SKOJevca iz sela Pripickovici u blizini Jebanuse odmah iza Gicinog brda tamo gde je

15. После треће попијене popio sam i desetu jer bilo bi greota da se baci ulje uz bureta filtrirano sa jahorine, direkt u MILJCKU jer treba to dobro da se prouci zbog ribe na Darivi koju love zeleni mungosi iz Progara s vrlo malo para stvoriše dar-mar u bašti od sedam patuljaka i rekose mi: Gde je Snezana, nije nam skuvala boraniju, pa moramo da idemo u MCDonalds da kupimo jebeni big mack koji nije ni za psa i psiće a kamo li za velikog српског одбрамбеног пса, мада su mu kopačke cakum-pakum ali ne treba da ga to omete u ispijanju sirćeta mimo običaja jedne prelepe fukse otrcane koja vabi za lav pivom koje nikada nece dobiti jer nema piva ispod suknje koja je crvena zbog prošlomesečnog sira, i, naravno krompira iz furune Čiča-Miće koji krade krompir zbog ekonomske krize u Turgičistanu i kada je ugledao чернобиљске ђевојке rekao je "idem ili ginem" jer one se ipak lože na napaljene dedice jer oni imaju austrijsku penziju a švedske zube pa mogu da ganjaju bakice po parku i da im govore kako treba da jedu snickers svaki dan zbog reumatičnih fizikalnih svojstava i podizanja sifona mimo pravila i propisa debele Berte i njenog posinka Adolfa-Dade Topića , deklarisanog SKOJevca iz sela Pripickovici u blizini Jebanuse odmah iza Gicinog brda tamo gde je pjevala Sojka ptica

16. После треће попијене popio sam i desetu jer bilo bi greota da se baci ulje uz bureta filtrirano sa jahorine, direkt u MILJCKU jer treba to dobro da se prouci zbog ribe na Darivi koju love zeleni mungosi iz Progara s vrlo malo para stvoriše dar-mar u bašti od sedam patuljaka i rekose mi: Gde je Snezana, nije nam skuvala boraniju, pa moramo da idemo u MCDonalds da kupimo jebeni big mack koji nije ni za psa i psiće a kamo li za velikog српског одбрамбеног пса, мада su mu kopačke cakum-pakum ali ne treba da ga to omete u ispijanju sirćeta mimo običaja jedne prelepe fukse otrcane koja vabi za lav pivom koje nikada nece dobiti jer nema piva ispod suknje koja je crvena zbog prošlomesečnog sira, i, naravno krompira iz furune Čiča-Miće koji krade krompir zbog ekonomske krize u Turgičistanu i kada je ugledao чернобиљске ђевојке rekao je "idem ili ginem" jer one se ipak lože na napaljene dedice jer oni imaju austrijsku penziju a švedske zube pa mogu da ganjaju bakice po parku i da im govore kako treba da jedu snickers svaki dan zbog reumatičnih fizikalnih svojstava i podizanja sifona mimo pravila i propisa debele Berte i njenog posinka Adolfa-Dade Topića , deklarisanog SKOJevca iz sela Pripickovici u blizini Jebanuse odmah iza Gicinog brda tamo gde je pjevala Sojka ptica vesela sa kljunom od torpeda kao

17. После треће попијене popio sam i desetu jer bilo bi greota da se baci ulje uz bureta filtrirano sa jahorine, direkt u MILJCKU jer treba to dobro da se prouci zbog ribe na Darivi koju love zeleni mungosi iz Progara s vrlo malo para stvoriše dar-mar u bašti od sedam patuljaka i rekose mi: Gde je Snezana, nije nam skuvala boraniju, pa moramo da idemo u MCDonalds da kupimo jebeni big mack koji nije ni za psa i psiće a kamo li za velikog српског одбрамбеног пса, мада su mu kopačke cakum-pakum ali ne treba da ga to omete u ispijanju sirćeta mimo običaja jedne prelepe fukse otrcane koja vabi za lav pivom koje nikada nece dobiti jer nema piva ispod suknje koja je crvena zbog prošlomesečnog sira, i, naravno krompira iz furune Čiča-Miće koji krade krompir zbog ekonomske krize u Turgičistanu i kada je ugledao чернобиљске ђевојке rekao je "idem ili ginem" jer one se ipak lože na napaljene dedice jer oni imaju austrijsku penziju a švedske zube pa mogu da ganjaju bakice po parku i da im govore kako treba da jedu snickers svaki dan zbog reumatičnih fizikalnih svojstava i podizanja sifona mimo pravila i propisa debele Berte i njenog posinka Adolfa-Dade Topića , deklarisanog SKOJevca iz sela Pripickovici u blizini Jebanuse odmah iza Gicinog brda tamo gde je pjevala Sojka ptica vesela sa kljunom od torpeda kao ono kad joj ispadnu žvale

18. После треће попијене popio sam i desetu jer bilo bi greota da se baci ulje uz bureta filtrirano sa jahorine, direkt u MILJCKU jer treba to dobro da se prouci zbog ribe na Darivi koju love zeleni mungosi iz Progara s vrlo malo para stvoriše dar-mar u bašti od sedam patuljaka i rekose mi: Gde je Snezana, nije nam skuvala boraniju, pa moramo da idemo u MCDonalds da kupimo jebeni big mack koji nije ni za psa i psiće a kamo li za velikog српског одбрамбеног пса, мада su mu kopačke cakum-pakum ali ne treba da ga to omete u ispijanju sirćeta mimo običaja jedne prelepe fukse otrcane koja vabi za lav pivom koje nikada nece dobiti jer nema piva ispod suknje koja je crvena zbog prošlomesečnog sira, i, naravno krompira iz furune Čiča-Miće koji krade krompir zbog ekonomske krize u Turgičistanu i kada je ugledao чернобиљске ђевојке rekao je "idem ili ginem" jer one se ipak lože na napaljene dedice jer oni imaju austrijsku penziju a švedske zube pa mogu da ganjaju bakice po parku i da im govore kako treba da jedu snickers svaki dan zbog reumatičnih fizikalnih svojstava i podizanja sifona mimo pravila i propisa debele Berte i njenog posinka Adolfa-Dade Topića , deklarisanog SKOJevca iz sela Pripickovici u blizini Jebanuse odmah iza Gicinog brda tamo gde je pjevala Sojka ptica vesela sa kljunom od torpeda kao ono kad joj ispadnu žvale kod goce njivice u kafani

19. После треће попијене popio sam i desetu jer bilo bi greota da se baci ulje uz bureta filtrirano sa jahorine, direkt u MILJCKU jer treba to dobro da se prouci zbog ribe na Darivi koju love zeleni mungosi iz Progara s vrlo malo para stvoriše dar-mar u bašti od sedam patuljaka i rekose mi: Gde je Snezana, nije nam skuvala boraniju, pa moramo da idemo u MCDonalds da kupimo jebeni big mack koji nije ni za psa i psiće a kamo li za velikog српског одбрамбеног пса, мада su mu kopačke cakum-pakum ali ne treba da ga to omete u ispijanju sirćeta mimo običaja jedne prelepe fukse otrcane koja vabi za lav pivom koje nikada nece dobiti jer nema piva ispod suknje koja je crvena zbog prošlomesečnog sira, i, naravno krompira iz furune Čiča-Miće koji krade krompir zbog ekonomske krize u Turgičistanu i kada je ugledao чернобиљске ђевојке rekao je "idem ili ginem" jer one se ipak lože na napaljene dedice jer oni imaju austrijsku penziju a švedske zube pa mogu da ganjaju bakice po parku i da im govore kako treba da jedu snickers svaki dan zbog reumatičnih fizikalnih svojstava i podizanja sifona mimo pravila i propisa debele Berte i njenog posinka Adolfa-Dade Topića , deklarisanog SKOJevca iz sela Pripickovici u blizini Jebanuse odmah iza Gicinog brda tamo gde je pjevala Sojka ptica vesela sa kljunom od torpeda kao ono kad joj ispadnu žvale kod goce njivice u kafani koja se nalazi u blizini

20. После треће попијене popio sam i desetu jer bilo bi greota da se baci ulje uz bureta filtrirano sa jahorine, direkt u MILJCKU jer treba to dobro da se prouci zbog ribe na Darivi koju love zeleni mungosi iz Progara s vrlo malo para stvoriše dar-mar u bašti od sedam patuljaka i rekose mi: Gde je Snezana, nije nam skuvala boraniju, pa moramo da idemo u MCDonalds da kupimo jebeni big mack koji nije ni za psa i psiće a kamo li za velikog српског одбрамбеног пса, мада su mu kopačke cakum-pakum ali ne treba da ga to omete u ispijanju sirćeta mimo običaja jedne prelepe fukse otrcane koja vabi za lav pivom koje nikada nece dobiti jer nema piva ispod suknje koja je crvena zbog prošlomesečnog sira, i, naravno krompira iz furune Čiča-Miće koji krade krompir zbog ekonomske krize u Turgičistanu i kada je ugledao чернобиљске ђевојке rekao je "idem ili ginem" jer one se ipak lože na napaljene dedice jer oni imaju austrijsku penziju a švedske zube pa mogu da ganjaju bakice po parku i da im govore kako treba da jedu snickers svaki dan zbog reumatičnih fizikalnih svojstava i podizanja sifona mimo pravila i propisa debele Berte i njenog posinka Adolfa-Dade Topića , deklarisanog SKOJevca iz sela Pripickovici u blizini Jebanuse odmah iza Gicinog brda tamo gde je pjevala Sojka ptica vesela sa kljunom od torpeda kao ono kad joj ispadnu žvale kod goce njivice u kafani koja se nalazi u blizini rodnog sela Ivana Gavrilovića koje ima

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.