Poplave - (ne)odgovornost, (ne)strucnost

1. Da li je moguće da vojska traži pomoć u hrani, gorivu i kabanicama???
    Upravo sam slušala saopštenje!
    EEEE, VOJSKA?

2. Траже људи помоћ још од јутрос, него каква је ситуација на Новом Београду?

Милоше мислим да је слика рандом, не знам да ли је из игрице.

3. MIsliš, vojska koja je civilno služila obuku. :3

Javijo mi se Valdemar, kaže da je apokalipsa, sjedi na krovu u nevjerici, polu pijan, ili polu trijezan, da ga jebeš...

4. u vreme komunizma se ovako nešto ne bi desilo, narod bi bio spreman i svi bi bili obučeni i svi bi znali šta da rade. ali ovo i jeste bio cilj iluminata, ukinuli nam komunizam, ukinuli u školama ONO i DSZ (opštenarodna odbrana i društvena samozaštita) i naravno da sad niko pojma nema šta treba da se radi... SLOBODA ZA ŠEŠELJA!

5. Upropastila si svoj post objasnjavanjem ONO i DSZ. Ko ne zna sta je, taj ionako ne kapira sustinu. Ajmo moleban za Lemajine buduce postove!

6. Ne znam koliko se spradš lemaja, ali koliko znam zaštita u slučaju nepogoda je bila na višem nivou. Dovoljno govori da je svakom građaninu pokazano nešto od osnovnih vještina, znanja i pravila djelovanja u takvim situacijama, kroz ONO i DSZ. Dal je funkcionisalo, nem pojma. Al sad nema šta ni da ne funkcioniše. Kurčina.

7. Upropastila si svoj post objasnjavanjem ONO i DSZ. Ko ne zna sta je, taj ionako ne kapira sustinu. Ajmo moleban za Lemajine buduce postove!

totalno si u pravu, uviđam grešku.... grešna sam.... zato nam se ovo i dešava... jer smo grešni... i jer nas iluminati mrze... u! da! zaboravila sam haarp! i to! poslali su nam haarp, da nas potamane ko gamad! što i jesmo....

kizo, pomalo se sprdam, pomalo ne. znaš kakvi su bili komunisti - narod je uvek morao biti spreman, bilo za rat, bilo za prirodnu nepogodu. i ne samo narod, već i institucije. a ja kolko vidim, situacija u šapcu, i drugde, je jebo lud zbunjenog. čini mi se da je državni aparat zakazao, ne znam, ali najvažnije je da se pičkousti slika sav ozbiljan, natripovan kao da je mao ce tung. i baj d vej, de je nikolić? el se taj uopšte oglasio? imamo li mi predsednika ili je ovaj mali staljin wannabe preuzeo kontrolu nad državom?

8. Još na prošlim izborima. Toma ladi muda u onom svom selu.

9. šteta što nema nikolića da se oglasi, za dvajes godina rada na groblju je bar naučio da napravi tužnu facu i izjavi saučešće.

10. Njegova tuga bi djelovala iskrenije od Vođine patetike. Jebote, Džimi je bio u pravu kad je piso on koliko ljudi glasa za Tomu.

11. Najjače mi na tviteru neki lik piše Tomi kaže "Rođeni bar pošalji sms na 1003 jer te nigde nema @predsednikrs".

12. totalno si u pravu, uviđam grešku.... grešna sam.... zato nam se ovo i dešava... jer smo grešni... i jer nas iluminati mrze... u! da! zaboravila sam haarp! i to! poslali su nam haarp, da nas potamane ko gamad! što i jesmo...

A CHEMTRAILS?
    E pojavio se danas i ministar za vanredna stanja, ocito da je konacno uspela zena da ga probudi. Svaka cast, treba mu dati i ministarstvo, ne ide da vise bude bez portfelja!

13. ijao da, i chemtrails!

ček, mi imamo ministra za vanredne situacije? bruka....

šteta što nema nikolića da se oglasi, za dvajes godina rada na groblju je bar naučio da napravi tužnu facu i izjavi saučešće.

a i vešt je sa lopatom.... :)

14. A fazon dobio je ministarstvo na foru da ga udome da ima ministarstvo, ionako ce samo blejati i da ga boli kurac, kad ono medjutim...

15. I debil nije mogao 5 dana da se iscima, pa da posle ladi jaja do kraja mandata. Prokleti grebic, crko dabogda!

16. Људи јел брише неко ове постере, прељева на све стране?!

17. ipak su shvatili božje upozorenje

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.