Poplave - (ne)odgovornost, (ne)strucnost

1. Hahah jedno ovo cebe kosta oko 1500 dindzi, to su ona mekana preudobna cjebad sto imas zelju da se pokrijes sa njim sa bakom i da se mazis

2. Bez obzira na motive, bolje je kad daju cak i iz samopromocije, nego kad uopste ne daju.

3. narafski, ali još veći moroni su mi novinari koji izveštavaju o ovome....

4. to su ona mekana preudobna cjebad sto imas zelju da se pokrijes sa njim sa bakom i da se mazis

AHAHAHAHA

5. Mrzim je iz dna duse, ali ovo je odlicno sto je uradila, iz kojih god razloga. Pomogla je, i to je vazno. Novinari koji prave senzaciju od ovoga su govna, ljudi koji se odusevljavaju kao da je izumela lek za dijabetes jos vise.
    Ja sam donirao par trenerki koje ne nosim nikada, ostalo sve podavao rodjacima na socijalnoj (jebiga, deda imao sestoro brace i sestara, od cele te familije jedino moj cale zavrsio faks, pa svi kod nas odma dolaze).

6. danas kad smo utovarali džakove ovde u novom sadu, uglavnom je bilo omladine 25-30 godina i orenja pesama tipa ubi šiptara, zbogom prvi nerođeni sine, od topole, biće mesa biće mesa i sl. interesantan detalj, zaključke bolje da ne izvodim

7. Važni su iskreni motivi Ocu

8. i orenja pesama tipa ubi šiptara, zbogom prvi nerođeni sine, od topole, biće mesa biće mesa i sl.

PRELJEPO

9. Боље и то него да су туњави, а кад смо у оваквом окружењу где шиптар шиљи кару и само чека да утера... ваљда ће бити спреман и за пушку. Ваљда.

10. narafski, ali još veći moroni su mi novinari koji izveštavaju o ovome....

To jeste al u neku ruku mozda i nije lose jer ce da utice na druge poznate a i nepoznate koji vole te poznate da i oni doniraju.

11. Oće kurac laki.Takvi prvi beže u mišije rupe kad dođe do rata.

12. https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/t31.0-8/q71/s720x720/10379911_664433503623084_3122154800369854081_o.jpg
    ukratko, lik prica o haosu i kako su neoranizovani, i da su volonteri upotrebljeni da naprave haos da bi se smenile lokalne vlasti, i da ih je kasnije boleo kurac za volontere

13. Ma laze, pa gde bi vucko preposteni to radio?! Covek u zivotu nije promenio nijedan stav, a kamoli da je nesto slagao!

14. Sto volim kad se ispostavi da je bas onako kako sam rekao.

15. narafski, ali još veći moroni su mi novinari koji izveštavaju o ovome....

Meni je najinteresantinije to što se novinari uvek neki m neverovatnim spletom okolnosti nađu na pravom mestu da to uslikaju.
    Znači, ti si Jelena faking Karleuša i ti ŽELIŠ da pomogneš ali TO MORA biti ovekovečeno kamerama. Znači, kreneš u šoping i svesno pozoveš nekoga ko će od toga napraviti priču.
    Koliko, ali koliko prejadan mora da si čovek???

16. Meni je samo zao sto MladiLuk misli da se ovde napadaju NJEGOVA uverenja i razlozi zbog kojih je u celoj akciji. Ja ne sumnjam da si ti tamo iz najbolje namere kao i vecina ljudi..verovatno 98%... problem je onih 2%.

Pa jebiga. Lakše mi je da verujem da su dobri ljudi iako su generalno govna.

Danas smo nas nekoliko skupili kombi pun odeće vode i rane za Krupanj. Inače to je organizovao lokalni sveštenik, ali pravi, ne onaj klasični što pije puši i špekulira. Na drugog, starijeg popijanog popa sam naleteo par sati kasnije u jednoj kafani kako ladi muda.

Svaka čast ljudima koji su otišli tamo, skidam kapu.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.