Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201405/143573/sD5knM.gif
Kako bih mu zavalio zausku, da mi zlopamti 40 godina i ceka priliku za revans - kao sto sada radi nekima.
Vučić odugovlači kad priča isto kao one u indijskim serijama.
Original.Al pogle ti tu facu na kraju gifa
Дал је он то рекао "Ја јебем"?
Da, ladno je rekao ja jebem...
Kaže "Vi'š da ja jebem".
Иначе, ја сам до сад покушаво што мање да обраћам пажњу на политику јер ми се попело на курац, осећам се и на интернету као да сам на својој слави где се само о томе прича, и конто сам да Вучкелу прозивају ови што су за бившу власт чисто јер људи воле да се мажу говнима што се тиче политике и знам да је велики атеншн хор, више од тога нисам ни хтео да сазнам иако су он и његови противници искакали из водокотлића. Сад сам сконто какав је он Стаљин у ствари и треба да прими метак. Не треба, него мора.
Onda je napravio dramsku pauzu pa reko "Kurcem u pičku"
Al se to ne vidi na gifu
Mislim da je rekao "Šanzam", jasno se vidi. Naime, Šanzam, naš dragi autor, koji je dolaskom nove vlasti naprasno postao manje aktivan je sada negde na Bliskom istoku i čvrsta je veza između Vučića i šeika, pritom i prevodilac u njihovom odnosu. Vučić je obećao da će njegov prijatelj šeik sve posledice poplava sanirati, ali Šanzam je tu čovek iz senke, Šanzam mesija, Šanzamu odabrati nešto odmah! Pritom Šanzam ne dolazi na VOS, jer jedini zna da će Ada narednih dana biti poplavljena, pritom svesno spasivši tri moderatora Vukajlije.
Ова влада би морала да падне. Јако бих се радовао томе али сумњам да је могуће. Али било би прилично занимљиво, влада са највећом подршком у историји пада пре него што је и формирана ваљано. Ту би се сабрао цео усуд овог лудог народа, бирај оног ко ће да те удави.
http://www.kurir-info.rs/spojila-ih-poplava-on-evakuisan-ona-volonterka-epilog-ljubav-clanak-1375971
Lepo rece pezos.
И да не падне, гомила људи на позицијама треба да поднесе оставке.
Do sada su celu fabriku sa sve okolinom da prenesu na "sigurno mesto", a ne jebene hemikalije. I ko jebeno određuje prioritete. Ako je tačno da bi ovo sjebalo celo područje odavde do Crnog mora. Retardirani stvorovi. Jebote.
Не треба Влада да падне јер ће опет иста говна победити на изборима који коштају много. Треба да робијају или да заврше ко Ђинђара.
И то све у једном јебеном тексту, невероватно...
Mislim da su svi zajedno toliko nesposobni da su sposobni da to dozvole
lolo gde to enemi
Enemi, danas se u školama priča o ovome, a sledeće godine Vučić ulazi u udžbenike, bukmarkujte ovaj post!
Телеграф, па пренела С медија, па поделио радио С на фејсбуку.