Poplave - (ne)odgovornost, (ne)strucnost

1. "Branko jedini na svetu može da SPASI Srbiju, on je najveći, on je kralj".

Pa pazi, ja se vodim onim da odmah treba eliminisati misljenje svih koji sve pljuju (negativna krajnost) i onih koji sve podrzavaju (pozitivna krajnost).
    Slusajuci Dragasa primetio sam da covek stvarno drzi ekonomiju u malom prstu, i sto je jos vaznije, dosledan je u svojim izjavama. Dakle sta prica danas pricao je i pre.
    A meni je zapao za oko kad sam naisao an njegov tekst od pre 10ak godina gde JAVNO KRITIKUJE NEOLIBERALIZAM i najavljuje koje cemo sve posledice imati od njega. Gle cuda, pogodio, tj bio u pravu.
    Ja bih licno voleo njega da vidim na mestu ministra ekonomije,al znam da je to SCI-FI..

2. YouCantHandleTheTruћ
    Доста више о политици и престаните да правите поделе међу народом! Сад треба да искористимо ову снагу да подигнемо земљу из ничега. Треба прво одредити приоритете и онда организовати локалне изборе у Шапцу, Крупњу и Параћину, па онда и покрајинске. И онда лепо на миру кренути у обнову.
    DOPUNA: Obračunati se sa onima koji hoće istinu i odgovornost.

http://i.imgur.com/gmz0n.jpg

3. Предлажем овако јавно господину Вучићу да размисли о томе да се централизује располагање новцем за обнову, да се заобиђу техникалије као што су тендери и да на челу те централизоване управе буде др Небојша Човић који цео живот показује да се најбоље сналази у овако тешким ситуацијама, а ионако су га неоправдано заобишли када су се делиле функције у граду Београду.

4. Vučiću se i nije svidelo kad neko nije hteo da radi po njegovim naredbama, što je iz mog ugla jedan fin plus

To i insistiranje na transparentnosti i otkrivanju ugovora sa Fijatom i Etihadom su mu plusevi.

A i lako dostupna biografija poprilično demantuje onaj komentar i ovo o kvalifikacijama

Ne interesuje me njegova biografija, jer me niko ne moze ubediti da je stecajni upravnik postajao kvalifikacijom - to u Srbiji NE BIVA. Da je strucan - tesko, s obzirom na previdjanje elementarne stvari iz gore linkovanog komentara - da 10% smanjenja plata vs. 10% otpustenih dovodi do IDENTICNOG smanjenja potrosnje, i u to sumnjam. Mada bih i ja svakako pre otpustio "prekobrojne", nego smanjivao plate svima. Da nije bio Vucicev ministar, mozda bih u jednom trenutku i razmotrio da glasam za njega.
    Ali nebitno, necemo vise o njemu, jer nema bas puno veze sa temom.

KIZO BRDJANINE, DOBIO SI POGLED NA MORE, DA CASTIS!

5. Ja bih licno voleo njega da vidim na mestu ministra ekonomije

Ja se ne bi bunio, samo da njegovi ne vode državu, a on slobodno može na mesto ministra ekonomije umesto Končite.

6. Oduvek sam sumnjao da si vučićev bot a sad sam dobio i potvrdu lolo
    mada je ovaj ipak bolji od tebe lolo

IVANA - BO - RU

Mislim da je Aleksandar Vucic na sednici vlad prozivajuci Puzovica zelo da svima skrene paznju sa kojom ozbiljnoscu moraju da pridju novo nastaloj situaciji, na tome mu veliko hvala. U svim izvestajima se vidi da su clanovi vlade sa narodom, sto je za svaku pohvalu. Zato jedno veliko hvala celoj Vladi Srbije, kao i svim nadleznim organima koji su r adili svoj posao bez greske, kao i ogromna podrska gradjanima koji su se odazvali iz raznih lokacija u drzavi, sto su pokazali da smo jedinstveni i solidarni da kao takvi sigurno imamo buducnost.

7. Imali smo mi poplavu ljudi koji su došli sa Kosova (ROMA) koji su živeli u kartonskim kućama u beogradu, pa ih je poplavni talas Đilas terao. Ima još kartonskih naselja. Sirotinje koliko hoćeš. Trebali smo i njima da pomognemo. Starih ljudi koji žive sami. I njima su ljudi pomagali. Ima ljudi koji su stalno humani. Ali država mora da bude humana. A ne uzgajalište kurvi i lopova.
    Ja se derem još uvek "PRODALI STE KRAJINU!", posle 2 nedelje ja ću da se derem "POTOPILI STE OBRENOVAC!". Ali ću i da skupljam smeće uz put, kosim da oslobodim put, pomažem starim komšijama, bolesnoj deci i sirotinji sirotoj.

8. Što se tiče ove vijesti

Kod nas svim budžetskim korisnicima smanjili platu za deset posto kao pomoć za poplave, a poslanici se odrekli jedne svoje dnevnice, što kad se izračuna ispada da npr nastavnik srpskog će dati više no neki debeli debil koji sjedi čitav dan, maše rukama i trabunja kako je vrijedan. Mamu im jebem u pičku ja.

9. Meni je naraspalija botina "popka bebic" koja toliko mozga nema da je njena laz DOSLOVNO: "i sama sam evakuisana IZ JEDNOG GRADA PORED SAVE". Majku ti jebem glupu ogranicenu!

10. Jedne dnevnice? Mamu im jebem u pičku. Jbem im krv, sjeme, pleme, jebem im pičku maminu koja okoti skota.

11. a poslanici se odrekli jedne svoje dnevnice

А због чега су се састајали? Код нас нису ни имали седницу.

12. Oduvek sam sumnjao da si vučićev bot a sad sam dobio i potvrdu lolo

To ti meni kažeš? Pa i vrapci znaju da jesam, ja sam priznao odmah.

Kod nas ne odustaju od smanjenja plata u javnom sektoru za 10% ali im jako smeta da se njima uzme 34.000 paušala. Znači, nije frka da se npr. meni uzme jedna mesečna plata godišnje (i nešto malo preko toga), ali je frka da oni umesto 150.000 imaju 115.000 mesečno. Kosti im se raspale.

13. Ma nisam reko tebi brus nego truću pogledaj postove iznad :)

14. ЈЕБОТЕ БРЕЕЕЕЕЕ
    БРЕЕЕЕЕ ААААААА
    Јебени идиоти. Још ми реците да су ботови плаћени? Да ли је могуће да се говна тиме баве?
    Од сад помоћ само наменски, само познатим особама, јебем их ууста да их јебем у уста све.

15. Nisu plaćeni, oni to rade iz ljubavi. Ima jedan poznat lik koji ih je obučavao ali neću da ga imenujem dok sam ne prizna :)

16. Не тролујем, драгишићу, побогу, него користим стилске фигуре да изразим гађење према активностима страначких робота.

17. Meni je naraspalija botina "popka bebic" koja toliko mozga nema da je njena laz DOSLOVNO: "i sama sam evakuisana IZ JEDNOG GRADA PORED SAVE". Majku ti jebem glupu ogranicenu!

Nik mnogo govori o čoveku.
    Ako lik sebe naziva 'popka bebic', to znači da je ili totalno nedotupav ili veoma prepreden.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.