Poplave - (ne)odgovornost, (ne)strucnost

1. NOPO, Dveri

Ovi prvi su prevarili narod da glasa belim listićima pa se kasnije registrovali kao stranka, a ovi drugi nisu vredni priče ni u tragovima.

2. Pa u suštini i ja samo gledam ponuđeno, ne sviđa mi se Radulovićeva njuška, ali mi se mnogo više od toga ne sviđaju svi ostali. Najradije bih glasao za Enemiofdfrivorlda, ali se nije kandidovao.

A da osnujemo stranku?

3. Полако, има дана, кандидоваћу се. Тренутно пишем програм. лололо

4. Možemo Brus i ja da ti pomognemo oko programa, taman da imamo iskustva iz suprotstavljenih tabora, a i da pokriješ sve što narod želi da čuje.

5. Tu je uvek Bobi Braun i Pokret običnih ljudi.

6. Radulovic je najobicniji kriticar ociglednog, to moze svako od nas. Kvaziekonomske analize su mu smesne, evo dobar komentar sa b92 na ovu vest:
    http://www.b92.net/biz/komentari.php?nav_id=846269#k12681029

Ovaj stručnjak je parazit odnosno bori se da ostane deo parazitskog sistema, Saša stečajni parazit, drugo čovek nije ekonomista što se ubedljivo može videti iz demagogije i kontradiktornosti koje rasipa, zagovara nekakav elitizam naravno lažni, evo ove izjave, kaže štednja je katastrofalna jer smanjuje potrošnju(pritom to kaže za smanjenje plata od 10%) u sledećpj rečenici kaže treba otpustiti sto hiljada ljudi a to je deficit od 1,5 milijardi (što je takođe štednja i takođe smanjuje potrošnju), i jedna i druga mera su potpuno istovetne sa aspekta ekonomskog i makroekonomskog eekta, Saša stečajni parazit je dakle u dve rečenice istu stvar nazvao katastrofom i lekom za srbsku privredu, jedno najobičnije maliciozno lupetanje stečajnog parazita i anonimusa koga je prepodobni Aca Vučić svemoćni doveo na vlast da bi se ovaj pokondirio i sada s... po nama, izraz lica mu je 'parazitski' i oči su mu 'parazitske'...
    (milan kojić, 10. maj 2014 16:29)

7. Uostalom, koju je on kvalifikaciju za ministra imao, EJ - VUCICU SE SVIDELO kad je gostovao jednom u studiju zajedno sa njim. Kvalifikacija - dopao se Vucicu? Dzizs fakn krajst!
    Uostalom, zna se i kako se biraju stecajni upravnici kod nas, nesto nisam primetio da je neki ekonomski mag postavljen za stecajnog upravnika u bilo kojoj firmi - vec samo i iskljucivo debele vezare.

8. Evo nam naše smeće, dok mi raspravljamo koje govno bolje pluta oni raspravljaju o tome koliko je hleba dovoljno prosečnom davljeniku iz potopljenih gradova. Svi odreda, bez obzira na stranku, dno dna, smeće koje se ne može reciklirati nego samo trajno zaliti u burad.

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/467145/Poslanici-nisu-hteli-da-se-odreknu-pausala-za-pomoc-ugrozenima-od-poplava

9. Odlicna vest, Bruse, razlog vise za gnev naroda i razbijanje iluzija - u svakom slucaju dobra vest, pare ce se naci iz drugih izvora, a njihova moralna beda je jednim potezom trajno razotkrivena.

10. Pare nisu problem, para nema. Problem je što prosvetarima i lekarima uzimaju po deset posto radi konsolidacije budžeta, a oni neće da se odreknu PAUŠALA radi postradalog naroda. Nek su im deca i familije živi i zdravi, a njimaa zdravlje trebalo dabogda.

11. Sinoć sam osto do dva sata da čitam ove dvije te ovdje. Smučilo mi se. A svaka čast za onu o pomoći, skidam kapu svima vama. Jedva čekam da opet počnemo da se napušavamo kurcima.

Samo da kažem, kod nas su ove godine izbori. Pederska govna će na ljudskoj nesreći voditi kampanju do oktobra.

12. Pa de si Kizo, Dub te već oplakao kad je vid'o slike Prijedora!

13. Problem sa Radulovićem je što mu je priča suviše dobra da bi bila istinita. To nije politički program, već vrhunski osmišljen PR-bulšit. Odnovni cilj je da se progura "zakon o radu" u svom najekstremnijem obliku. Ostatak je samo lepa priča, koju ni ne mora da sprovede u delo.

14. Jedva čekam da opet počnemo da se napušavamo kurcima.

Može i to, evo ja nudim svakom ko želi da napuši bilo koga da to učini slanjem printskrina o upućenom SMS na 1003. Svaki upućen SMS jedan dan bana manje pa napuši koga želiš bez kazne.

15. Ovi prvi su prevarili narod da glasa belim listićima pa se kasnije registrovali kao stranka, a ovi drugi nisu vredni priče ni u tragovima.

Nisam pricao o ispravnosti izbora gorepomenutih, vec o "novim" snagama :)
    I da, zaboravio sam Dragasev Ekonomski pokret. Covek je izduvao maksimalno, sto i ne cudi jer niti je imao bilborde, niti je imao gostovanja , niti je neki mag za drustvene mreze.
    A po mom misljenju, najbolji ekonomista kog Srbija ima.

16. A nisam ja iz Prijedora, već na teritoriji grada. 30 km udaljen i od Prijedor i od BL. Na brdu. Ovih dana se u meni dodatno razvila jaka emocija ka mom selu i brdu. Inače, u Prijedoru je u pitanju samo materijalna šteta. Samo problem sad predstavljaju eksplozivna govna iz rata. Našli su već fižider koji je izbacila Sana i u njemu 8 ručnih bombi. U Brčkom ispomjerana minska polja. Klizišta otvorila štekove oružja. A rijeke što su izbacile, da ne pričamo.

17. Radulovic je najobicniji kriticar ociglednog, to moze svako od nas.

Jeste, potpuno se slažem da ima takav nastup.

Uostalom, koju je on kvalifikaciju za ministra imao, EJ - VUCICU SE SVIDELO

Vučiću se i nije svidelo kad neko nije hteo da radi po njegovim naredbama, što je iz mog ugla jedan fin plus. A i lako dostupna biografija poprilično demantuje onaj komentar i ovo o kvalifikacijama. No, nema veze, nisam advokat čoveka, već je sve nepotrebna priča nakon odgovora Enemiju na pitanje od pre par strana.

A i ova Brusova vest samo govori u prilog tome da, kad već imamo posla sa smećem, makar stavimo povremeno novu kesu, usraće nas jednom.

18. NAORUZANJE ZA POGODJENE POPLAVAMA

Postovane kolege i prijatelji : u cilju decentralizacije javnog misljenja i stava gradjana republike Srbije, a sve u tom cilju kako bi oni koji imaju sta da kazu i o cemu da posvedoce bili ozbiljnije saslusani i shvaceni, ovim putem stavljam na razmatranje predlog o prikupljanju i doniranju vatrenog oruzja u podrucja koja su ovih dana najteze stradala usled novonastalih kataklizmicnih okolnosti.

Ako ovaj predlog dobije odjeka medju vama ,a ja zaista cenim vase misljenje, licno cu se angazovati koliko je u mojoj moci da inicijativi prikupljanja pomoci u vidu osnovnih zivotnih sredstava pridruzimo i ovu malko drasticniju, kako bi vinovnici poplava mogli da iskazu svoje misljenje i onda kada ih TV ekipe vladajucih partija sistematski ignorisu. To bi, na kraju krajeva ipak bio odredjeni napredak u podrzavanju demokratskih principa.

Dakle - NAORUZAJMO POGODJENE POPLAVAMA. Ko je za?

19. I da, zaboravio sam Dragasev Ekonomski pokret. Covek je izduvao maksimalno, sto i ne cudi jer niti je imao bilborde, niti je imao gostovanja , niti je neki mag za drustvene mreze.
    A po mom misljenju, najbolji ekonomista kog Srbija ima.

Jedna crtica iz prošlosti. Kad je Branko Dragaš došao u Srbiju svratio je i u moje malo mesto. Napravio organizaciju u sali bioskopa, beše to negde u vreme bombardovanja ili malo kasnije ako se dobro sećam. Stvarno je lepo pričao, bilo ga fino slušati. Izađem napolje na pauzu da jednu ispušim, a pored mene stoji lik otprilike izgleda i gabarita diverzanta i krene lagani razogovor o tome šta ja mislim o svemu što sam čuo. Kažem ja da sam se naslušao svakojakih stručnjaka, da je to lepo što on priča ali da ja više ne verujem mnogo. Mislim da sam tad prvi put u životu video čoveka koji izgleda kao da mu iza očiju stoje upaljene sijalice (ako kontate na šta mislim), poče da mi objašnjava kako "Branko jedini na svetu može da SPASI Srbiju, on je najveći, on je kralj". Ja pobegnem.

20. Доста више о политици и престаните да правите поделе међу народом! Сад треба да искористимо ову снагу да подигнемо земљу из ничега. Треба прво одредити приоритете и онда организовати локалне изборе у Шапцу, Крупњу и Параћину, па онда и покрајинске. И онда лепо на миру кренути у обнову.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.