Poplave - (ne)odgovornost, (ne)strucnost

1. Ovako ispadate jadni jer lajete dok izgleda da drugi pomažu, čist hejt ne vodi ničemu.

Upravo to sam ja hteo da naglasim. Boli me kurac i za Vučića i za SNS u ovoj situaciji, moje političko opredeljenje ne može i ne sme da ima veze sa bilo čim što se danas u Srbiji dešava. Jebešga, isto sam danas čitao na vesti da Hrvatska šalje humanitarnu pomoć - sere pola Srbije po njima. Pa ćuti bar ovih dana majkumu, za dve nedelje ćemo opet da se mrzimo, ima vremena.

2. Čmarni, pitao te čovek na onoj drugoj temi lel

3. tri strane pređoh, umalo da banujem Bača zbog brisanja posta :)

4. Nema na čemu, Bač.
    JA SPAS! JA VUČELA!

5. Шта јеси? Јеси из Косјерића или си Благојев ортак?

6. Da li baš mora o tome sad jebem mu mater u pičku. Je l' ne možete sa prepucavanjem da prestanete ni u ovakvom sranju. Šta je tebi sad dunulo da njemu sereš zbog toga ? Je l' Vučko kriv za poplave ? Je l' on smislio kišu i potop ? Koji ti je kurac ?
    Normalno je da političar ko političar koristi situaciju u svoju korist ? Ko to ne radi ?
    Ovako ispadate jadni jer lajete dok izgleda da drugi pomažu, čist hejt ne vodi ničemu.

I u ostalom ako pet i po miliona murzi Vučka koji će kurac na vlasti ? Objasni mi taj detalj.

Cekaj, u istoj toj situaciji je dozvoljeno vlastodržcu da krajnje podlo koristi situaciju i muku ljudi i istovremeno zaludjuje mase, a nije u redu da neko njemu u tom momentu kaže da je to što radi najgovnjivije nešto što može da uradi u toj situaciji?

Normalno je da političar ko političar koristi situaciju u svoju korist ?

Normalno je OVDE da se političari tako ponašaju, jer su nas upravo u OVAKVIM situacijama navilkli da je NORMALNO da se u ovakvim situacijama političari tako ponašaju. I ovakvim ponašanjem političara se samo produbljuje i produžava da je NORMALNO da se tako ponašaju u budućnosti.

Ovako ispadate jadni jer lajete dok izgleda da drugi pomažu, čist hejt ne vodi ničemu.

Može da ispadne kako god oće, ja ću uvek reći da li je nešto u redu ili nije uredu u odredjenom momentu. U tome je i problem, što mora da se laje dok IZGLEDA da drugi pomažu. IZGLEDA.
    Ne treba da IZGLEDA, nego onaj koji u datom momentu ima sva raspoloživa sredstva i moć veću od nas samih, da pomogne unesrećenima a ne da gleda situaciju kao dar od boga za razrešavanje svojih ličnih interesa.

7. Cekaj, u istoj toj situaciji je dozvoljeno vlastodržcu da krajnje podlo koristi situaciju i muku ljudi i istovremeno zaludjuje mase, a nije uredu da neko njemu u tom momentu kaže da je to što radi najgovnjivije nešto što može da uradi u toj situaciji?

Ne vredi bre pricati, ljudi su zaslepljeni i tu pomoci nema, sve dok ne dodje do redova za hleb i ulje, a tad ce vec biti kasno.

8. Ne vidim neku razliku između tih fotkanja i ovih dizanja cena u marketima.
    U oba slučaja je rad u svoju korist.

9. Neše, ti i ja se možemo složiti oko te tvoje izjave. Nemam uopšte argumente jer isto mislim. Moj problem je samo bio u trenutku dizanja tenzije jer mislim da nije bilo vreme za tu priču.

10. Jebo te, prepirete se o politici u danima kad bi to trebala biti informacija u mračnoj hemisferi malog mozga....
    Đe vam je Yamato-damashii?!

11. Meni je najzalije u celoj situaciji sto ce se nakon ovakvih stvari ubiti kompletan duh naseg naroda. A to je jedino sto imamo i zbog cega se jos ponosimo. I samo zbog tog duha bi mozda i trebalo da se cuti.
    Al jbga, ne moze da se cuti dok ga mucki ubijaju.

12. Normalno je svuda bre. Pa misliš da po amerikama ne rade tako, da u Francuskoj Singapuru, Japanu u Njemačkoj. Bilo gde. Svuda su ista govna. Normalno je da navode na svoju vodenicu.

Cekaj, u istoj toj situaciji je dozvoljeno vlastodržcu da krajnje podlo koristi situaciju i muku ljudi i istovremeno zaludjuje mase, a nije u redu da neko njemu u tom momentu kaže da je to što radi najgovnjivije nešto što može da uradi u toj situaciji?

Gde on to zamazuje oči narodu samo mi objasni ? Da nije poslao ljude u Šabac bilo bi da ga boli kurac za to. Šta ogavno radi ?

U tome je i problem, što mora da se laje dok IZGLEDA da drugi pomažu. IZGLEDA.
    Ne treba da IZGLEDA

Namerno sam napisao izgleda, jer onaj ko gleda sa strane vidi samo tebe koji sereš i njega kako se muči. 80% ljudi to vidi tako. Znam da ti se ne sviđa i da je govnjavo ali moraš to da prihvatiš jebote. Ljudi su govna. Misliš da neki drugi političar to nebi uradio. Nabroj bar jednog molim te.

edit : Radi šta može. Misliš da ostavlja na cedilu ljude jer ga boli kurac. Pa on tim što ostane treba da se jebava naredne 4 godine. Uostalom, koliko poremećen treba da budeš da bi dozvolio da ti narod strada zarad političkih poena ? Ja nisam primetio da on to radi

I nisi odgovorio na to kako je moguće da je on na vlasti a da ga tri četrtine ljudi prezire.

13. zajebite politiku, u sledeći petak ću otvoriti temu i možete me pljuvati zajedno sa ostalima, sad nije vreme

14. I nisi odgovorio na to kako je moguće da je on na vlasti a da ga tri četrtine ljudi prezire.

On je na vlasti jer je 3/4 ljudima ovde predhodnim politickim ponasanjem unisten svaki duh. NA vlasti je jer ljudi piju ko vodu propagandu (poput ove).

15. E a oće mi stvarno ko reći, je l' baš tako zajebana situacija? Ono, dokle je ta voda u obrenovcu, vamo u CG imamo informacije da je do trećeg sprata stiglo. To mi je baš ono, nevjerovatno... jebo te, to je more jebeno.

16. Misliš da ostavlja na cedilu ljude jer ga boli kurac. Pa on tim što ostane treba da se jebava naredne 4 godine. Uostalom, koliko poremećen treba da budeš da bi dozvolio da ti narod strada zarad političkih poena ? Ja nisam primetio da on to radi

Sto je jedina akcija pozivanja ljudi da se organizuju za pomoc usmerena jedino na Sabac? Jel poplava samo u Sapcu?

17. Ono, dokle je ta voda u obrenovcu, vamo u CG imamo informacije da je do trećeg sprata stiglo. To mi je baš ono, nevjerovatno... jebo te, to je more jebeno.

Nema niko od nas prave informacije, ali je voda nenormalno duboka, katastrofalno je stanje. Možda nije do trećeg sprata, ali je prvi potopljen sigurno.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.