Poplave - (ne)odgovornost, (ne)strucnost

1. hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

2. Ovo je jutrošnje stanje brane koja štiti Obrenovac od Save. Potkopala je voda iz Kolubare sa jedne i Save sa druge, pa se urušila. Sad kad bi se digao vodostaj Save, ona prva poplava izgledala bi kao dečja igra. Ne znam više dokle ovo...
    http://www.dodaj.rs/f/2t/6G/SOXjdF3/poplave.jpg

3. Tu se Kolubara u Savu?

4. А на крају крајева, и када се појаве у медијима, се престављају као клерофашисти и наследници Слобине политике, а сјећања на деведесете су и даље свјежа. Бар она наметнута сјећања, гдје су људи убјеђени да је било катастрофа већа него данас, у шта сумњам. И ето, знаш и сам, наше гласачко тијело не види даље од Курира и ТВ-а.

evo juče na pijaci mi neka milfara iz dveri isto ovo pričala, aj malo kreativnosti, dveri botovi. tebi ako je bilo lepo, zapitaj se

5. Nisi me shvati, nemam predrasude i nisam naleteo na budale, znam jednog iz dveri i to je fakultetski obrazovan covek i nije budal niti idiot nego je poenta mog posta bila da je u tim godinama najlakse uticati na ljude( ovo se odnosi i na npr ekstremne liberale) i da ne treba ici u krajnosti a ono sam dodao samo kao primer. A nisu cvecke sigurno jer i njih neko finansira a cim te neko finansira utice na tebe i tvoje odluke.
    A ovo govorim gledajuci sebe u tim godinama jer kad vidim sada neka moja razmisljanja, i neke fix ideje iz tog vremena i na sta sam se lozio vidim koje su to gluposti ali srecom imao sam dobro drustvo i zdravo okruzenje a da je u tom periodu imao neko da me navodi ili da sam bio u drugom drustvu ko zna sta bi sa mnom bilo. Morado ponovo sve da kucam pojedemi post govno

6. musssashe
    Ok, da rezimiramo njihov program.
    Rusija-da / Amerika- ne
    Porodica - da / gejevi - ne
    Srbi - da / madjarislovacihrvati... - ne
    etc.
    Kao da je Milana Obradovica dobri brat (blizanac zatocen u kuli u dvorcu greskom) sastavljao program.

prvo podrzavam.
    drugo podrzavam.
    trece ne postoji u programu i klasicna je predrasuda koju ljudi imaju o dverima zato sto su negde od nekog culi da su dveri fasisti i klerofasisti.
    Biti nacionalista nije isto sto i fasista i nacista..
    I necu uopste da vodim polemiku oko ovoga..
    A ajde da pogledamo program SNS-DS-SPS-LDP-URS:
    evropa - da ; amerika - da ; rusija - da
    porodica - ne ; trudnice - ne ; pederbali - da
    evropska unija ce nam dati brojne kredite koje cemo da vracamo samo 500 godina od kojih cemo moci da smanjimo inflaciju na samo 9%, javni dug ce nam spasti na samo 49,9% , bicemo slobodna i neutralna zemlja gde ce svako ko se skupi u grupu od 100+ ljudi moci da trazi svoja prava bez obzira sta oni trazili

7. Овдје се не зна ко коме одговара ;) Мусссасхе то што ти причаш су летимично ухваћене чињенице, њихов програм је много шири и свеобухватнији. Али нема везе, свако има право да гласа за кога хоће.

Боље да се вратимо на стварну тему.

8. evo juče na pijaci mi neka milfara iz dveri isto ovo pričala, aj malo kreativnosti, dveri botovi. tebi ako je bilo lepo, zapitaj se

Tek su oni velemajstori manipulacije mozgova. Uglavnom bas bas mladih ljudi. Upadao sam tako iks puta u raspravu sa nekim momcima koje ne znam gde regrutuju i gde im pricaju te price. Nemaju vise od 20 godina, tako da se za njihovu buducnost uopste ne bojim, jedino za nasu. Cak im ni ne iznose argumente nego najsuvlje pricaju ono sto oni zele da cuju, tipa Malokurckog. Kad naidjes na nekog takvog, kao da vodis raspravu sa kombinacijom Malakurckog i Slobe. Vaskrsavaju tu misao koja je negovana 90tih za koju isti ti klinci uzimaju za tacno jer su culi negde neku Slobinu demagogiju. U svakom slucaju, nema sanse da im argumentima ista objasnis jer ni sami nigde nisu dobili neki, prica se non stop vrti u isti krug, strani placenici i domaci izdajnici. No, razumem ljude. Usled nedostatka normalne alternative, traze se i po ovakvim mestima. Iskreno, mislio sam da ce daleko bolje proci. S obzirom da radikala vise nema, treba nam neko takav.
    Eo jednog BEST OF pregled sa njihove tribine
    http://www.youtube.com/watch?v=eUntAjlkgds

9. Musssashe jebo si ježa od smezuranog kengurovog gazimuda :).
    A jbg to su te godine od 17 do 21 kad je najlakse uticati na ljude i usaditi im neku ideologiju i nacionalizam( sto ne mora da bude lose, nego kreteni idu u krajnosti i debilizme od srb-srp i neke mitologije od kojih nema leba i koje su nebitne ) i slicno.

10. jebote al se sve pojebalo

dole vlada!

11. musssashe
    e pa vidis, i ti si mi nekako pun predrasuda. Cinjenica je da se za Dveri kace svakojake budale, nedoreceni idioti i nezreli klinci, ali to ne mozes izbjeci. To sto si ti naletio na takvu budalu, ne znaci da je generalno tako. Inace, ni oni naravno nisu tolike cvjecke.

12. Ok, da rezimiramo njihov program.
    Rusija-da / Amerika- ne
    Porodica - da / gejevi - ne
    Srbi - da / madjarislovacihrvati... - ne
    etc.
    Kao da je Milana Obradovica dobri brat (blizanac zatocen u kuli u dvorcu greskom) sastavljao program.

13. Musssashe jebo si ježa od smezuranog kengurovog gazimuda :).

Ma jok, zabole me. Ja za dveri glasao kad su imali Dragasa pre svega zbog njega, a potom i zbog programa koji su prezentovali.
    Za price o bogu svevisnjem, svestenicima, srpima, srbstvu, tri prsta i krsta me zabole , ja sam ateista.
    A ovo sot je rekao mussashe je istina, ima stvanro podosta debila. Al da budemo iskreni, jednak transfer blama me hvata i od omladine SNSa, nekad i DSa (sad valjda nemaju ni stranku, a kamoli omladinu) i ostalih slicnih stranaka (eldepe, urs...) sa pricama o spasilackoj evropi koja jedva ceka da nam pokloni tehnologiju, znanje, pare, resurse, zemlju, svet, vasionu..
    A opet, nekako mi je manji debil neko ko veruje u sprsku mitologiju (jbt ovo treba da objavimo u vidu igrice) i ko nece nikad moci da se uveri da nije bio u pravu (uvek ima onaj izgovor, to je bilo i ko zna kad ce se to otrkiti kao istina) nego neko ko veruje u Vucica spasioca , Tadica lepotana i Slobicu vragolana iako mu ovi iz godine u godinu uvaljuju sve veci i veci kurac na svim poljima.

p.s. Ovo je tema o poplavama

14. Samo da izjavim nešto za poplave a tiče se stanja u Rep. Srpskoj. JQEBO SAM MAJKU SVAKOM IZ MG KO JE OTIŠAO POMAGATI DA SE SANIRA TO STANJE OD POPLAVA ONIM NEZAHVALNICIMA

15. Haha koji sam kreten ja ovaj poplavin post shvatio da mi je musase napisao i meni se obratio pa ko budala odgovaram.

16. Sta li buta ove postove. Sad moj post dosao iznad musasevog.

17. jebote al se sve pojebalo :D

18. strasno, obara Vucko temu.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.