Prijava

Ja sam do četvrtka na odmoru, ne znam kolika je voda tamo i da li se povlači, pa ne verujem da već može da se sređuje. Onda možda tek za vikend ako se osuši.

Svakako će morati vikend akcija, zbog posla. Bitno je da nas ima jer svaki par ruku ubrzava posao, a vidim ima nas dosta prijavljenih.

EVO OVAKO DA SE ORGANIZUJEMO

koliko sam skontala, lavi je baš bez ičega ostala, kurac njoj ništa ne treba, svega joj treba. kinta će joj naravno trebati, ali de će ona sad sluđena da ide da kupuje. u sredu, recimo u podne, nađemo se negde u gradu i odemo i lepo kupimo devojci šta treba i odma joj odnesemo, ti marsovka da je zoveš i pitaš gde je i lepo odemo. svako ponese kinte koliko može, i kupimo joj:

gaće
čarape
uloške
špampon
sapun
nešto osnovne garderobe
i šta još treba od te prve pomoći

marsovka, kolka je ona? otprilike koji broj odeće, cipela? ako neko ima neku obuću da joj odnese isto, i to treba. ja imam jedne patike da joj dam, skoro da ih nisam ni nosila a i neću jer su za trening (ko je mene ikad video da treniram lol).

ja imam jedan veći kofer, lepo ga ponesem i strpamo joj sve to (da joj ne nosimo u kesama i da ona posle ne vuče u kesama)

posle kad se devojka vrati kući onda ćemo joj odneti pare i krečiti, gletovati, šta već treba.

daj da ne palamudimo, nego konkretno da pomognemo devojci odma.

možda ne možemo SVIMA unesrećenima da pomognemo, al kontam da ako makar i jednoj osobi pomognemo - nešto smo uradili.

a?

Ako ćete u sredu u podne da idete i kupujete onda mi recite da vam šaljem pare nekako pošto ja radim do 3.

Evo Lemajo, nađemo se u sredu u podne, ja mogu. Nađemo se kod Meka na Terazijama ako svima odgovara.
Ko može, neka dođe i donese koliko ima pa ćemo u kupovinu. Možemo da joj odnesemo to, a može i Marsovka ako se viđaju ili kako god.

Нека ми пошаље неко своје име и презиме, адресу и број телефона да му пошаљем неки динар преко постнета, пошто нисам из Београда.

I ja mogu u sredu, neka kaže Marsovka samo i za odeću i obuću broj možda mogu da joj dam nešto pa ako joj bude od koristi?

Lemajo, daj mi žiro. Tebi ću da šaljem. Ili Natnat, svejedno.

Znam gde Lavi, bila sam tamo danas, slažem se Lemajo...

Мислим да је постнет најједноставнија варијанта за оне који не могу да дођу.

Lemaja, Ježila, Kafa i ja u podne na Terazijama. Ko još?

eto, može nato, u sredu u podne kod meka na terazijama. siđemo dole u DM i kupimo tu šta treba, u drugom prolazu je roda, uzmemo konzerviranu hranu, supice iz kesice, i sl, ne znam de bi mogli neki donji veš, čarapkice i sl tu u blizini. al to će na licu mesta da se dogovorimo, ne moramo da trčimo ko muva bez glave.

i samo polako, ko uspe da dođe u sredu - uspe, nema žurbe, trebaće njoj još pomoći, kako reka u talasima, tako i mi :)

Нека ми пошаље неко своје име и презиме, адресу и број телефона да му пошаљем неки динар преко постнета, пошто нисам из Београда.
Ja cu se potruditi da posaljem bar nesto 500-1000 dinara(jbg, nisam zaposlen pa nemam svoje pare) , nije mnogo al valjda ce znaciti. A osim nje mozda bi to sto se skupi trebalo podeliti pa nesto da se da valdemaru i putinu i ko je jos iz obrenovca.

šomi, rade, i vi što ne možete da dođete, nemojte sad da šaljete, čuvajte pare, kad zatreba građevinski materijal i tako to...

Kako žene odmah sve srede :)

Ок, Лемајо имаш пвт, слободно кад год затреба, шибни.

doći ću i ja, nemam nešto mnogo para al ono, nešto sitno ću da udelim. vidimo se u sredu onda

Lemaja, Ježila, Kafa i ja u podne na Terazijama. Ko još?

Ja ne, kuću nepoznatoj ženi uloške ići kupovati bog te poljubio.

Nego daj ti meni Nato broj računa na pvt da bar dodam koji dinar za tu akciju, sevap je, biće i za meterijal, naći će se.

Ovo sto rece somi, kad bude trebalo vi javite.