Pomoć evakuisanima sa Vukajlije

  1. donji kuhinjski elementi, stolice i naravno da nema spasa ormarima jer su do pola ugovnjani..

    Neka ne baca to, samo nek izbaci napolje da možemo da uzmemo mere za novo

  2. Rekla je da će umesto parketa da gleda neke podne pločice, ne može više da gleda parket očima. Ako neko zna gde ima najpovoljnije, neka javi, pa da se učipimo.

  3. Ima de oćeš jbg...što su većih dimenzija to su jeftinije za ugradnju

  4. bolje da uzme laminat, lako ga promeni, manje košta, a go kurac za postavljanje

  5. Не можете ништа да радите док се све то лепо не осуши, зато што ће зидови мало дуже бити влажни. Дакле без месец-два ништа, пре свега због електричних инсталација. Срећа те иде лето.

  6. pločice ili mermer bi bili super da imaju podno grejanje, inače... brrrr

  7. bolje da uzme laminat, lako ga promeni, manje košta, a go kurac za postavljanje

    Bruce pametno zbori.

  8. Kod mene je stirodur ispod laminata, video je Džoni, jednako je toplo kao parket, a dovoljno je odvojeno od poda da postoji strujanje vazduha i lagano isparavanje. Takav sistem bi mogla mnogo ranije postaviti bez obzira na sušenje poda.

  9. E ovako, bili smo danas u Brencu, ceo donji sprat je totalno unisten, voda je dosla skoro do plafona, sve stvari su za bacanje. Sve je prepuno blata, natopljeno, uzasno je. Laminat se podigao svuda, sa sve onim izolacijama ispod, lamperija takodje, drvene stepenice se iskrivile, kuhinja se raspala, ormari... Medjutim moji macka i ker su zivi tako da jej :3
    Narednih cenim 5-6 dana cemo da izbacujemo stvari i blato, posle pranje, pa susenje pa na poso. Dobili smo tehnicku vodu, struje nema naravno, a i moraju instalacije da se menjaju... I takoc... :)

  10. Pa kada možemo mi da pomognemo i kako? Samo reci!

  11. Vidi sa tvojima, reci da imaš pomoć prijatelja, samo naredi :)

  12. Kad i kako mozete, dobrodoslo je :)
    Javicu kad dodju da popisu stetu, pre toga sme samo namestaj da se izbaci.

  13. o.k. Nemoj da misliš da je tema zamrla ako je ne vidiš među najaktivnijim, samo javi neki dan unapred i računaj da većina ljudi može da pomogne za vikend zbog posla, tako da ako ne ovaj, onda sledeći
    časkom se dogovorimo

  14. ćaos, pitanje za ljude koji kupuju ove stvari za dezinfekciju, šta se treba kupiti u apoteci osim maski?

    i šta uopšte od toga čemu služi (wc, podovi, zidovi, i sl.)

    P.S. za pohvaliti ste... javim se za pomoć u lovi kad primim platu, jerbo sam od ove dao za drugara :)

  15. Rukavice, alkohol i asepsol su najosnovniji za prvu pomoć.
    Za wc možda najbolji onaj smrdljivi Domestos, utvari za sve, ali on mora posle da se ispere jer je opako otrovan. Razblaženi asepsol može da se prska po dasci wc šolje, mogu da se peru ruke njim..koliko znam, već 20 sekundi nakon prskanja ubija sve bakterije.

  16. vodite računa sa asepsolom, moje ćerke su alergične, izađe im osip na rukama - imate po apotekama onaj gel za suvo pranje ruku, on je OK

  17. PREDLOG:

    MUŠKARCI
    pošto se vi bolje od žena razumete u ove radove, vi ste glavni u ovoj akciji. svi raspoloživi muškarci da se jave na temu, i da se jedan od njih proglasi za PROJECT MANAGER-a, najbolje onaj koji ima najviše iskustva u ovim poslovima i dobre organizacione sposobnosti. dotični da ugovori sa putinkom i lavandom kada može da se dođe kod njih, kapiram već ovaj ili sledeći vikend, i da organizuje ostale muškarce i podeli zadatke i organizuje nabavku materijala.

    ŽENE
    da se ne bismo pačale tamo gde nam nije mesto i pravile gužvu, predlažem da budemo zadužene za ono za šta smo rođene - kuhinju. da mi lepo radnicima pripremimo hranu i pića.

    a?

  18. И опет жене да одмарају дупета, а мушкарци да рмбају. НЕМАЖЕ.

  19. Bravo za maĆku i džukca :3
    Bili kod mene danas iz Dunav osiguranja, slikali sve i rekli nam da popišemo sami sve stvari koje su uništene, kada su kupljene i okvirno cenu pa da im to pošaljemo... Inače, kod njih je samo 3% stanovništva osigurano od poplava..
    Procenitelji iz opštine naravno još uvek nisu bili. Koliko čujem sutra neće uopšte moći da se uđe u grad, jer se vrši opšta dezinfekcija i deratizacija.
    Mi smo skoro sve sitnice izbacili iz stana, sad ide onaj najteži deo, nameštaj i laminat.

  20. Kad misliš da može da se čupa laminat i iznosi nameštaj?