Pomoć evakuisanima sa Vukajlije

  1. znači, svaka vam čast :))))

  2. Toliko sam solidaran da sam radio uz metaliku i samo 3 puta sam mu rekao da se ošiša.

    Od danas ne pitam za klavir nego brodski pod :) Ali izdominiran je DUVAJ GA BRODSKI PODE!!1

    Deda Putinkin je do jaja lik, rakija mu je kul :)

    Džoni, Rosoneri nije ugrožen brate, on je iz Zemuna :) A i metalika je i ima jedan nokat nalakiran tako da može one svoje sektaše da zove kad bude bio poplavljen :)

  3. opet se sjebao satić, ja sam malopre postovala, ne pre dva sata....

  4. Hahaha stavio moj post iznad tvog!

    edit: i ovaj jbt

  5. Evo i ja sam sada stigao.

    Stvarno smo dosta posla odradili. Sve što smo isplanirali i što je trebalo urađeno je. Bilo je dosta posla i bilo je par trenutaka kada smo kukali za dve stvari. Da je tu glavni sa nama i da imamo gluvaru :)

    Bilo je svega u principu, i šljake i onako smor, tuga kada gledaš kako je ljudima sve otišlo u pičku materinu, a bilo je i smeha, pića, klope, svega....Inače Putinkina keva mnogo dobar lik, pozitivna žena trista posto. Za Kafu ne znam da li je stigla do kuće pošto je neki novi tip komarca ujeo za čelo pa čekaćemo da se javi.

    Kod Lavande je bilo nešto manje posla, jer u principu najveći problem nam je pravio brodski pod Putinke, ali Pseto mu je na kraju uz asistenciju svih nas, a ponajviše Fejsa, objasnio neke stvari, kombinacijom neke cevčuge, pajsera i sekire (ali na žalost ne gluvare). Kod Lavande smo prilično brzo odradili i onda malo seli da popijemo pivo i pojedemo gibanicu koju Nata majstorski pravi. Inače da sam znao da je Rosoneri metalika ne bi došao :)
    Inače kad smo ispali u onim odelima iz kombija tripujem da su mislili da smo neki procenitelji štete ili ko zna šta :)

    Pare koje ste prilagali smo podelili na pola. Ostalo je bilo 84.460 dinara i 50 eura, podelili smo po pola. To je samo kap jedna od onog što im treba sve, ali da imaju za prvu ruku.

    Sve u svemu hvala svima koji su bili i za rad i za druženje. Trebaće sigurno opet da se ide, a Rosoneri, lavanda i Putin će javiti kad i šta im treba pa se nadam da ćemo se opet nešto iskombinovati.

    http://i59.tinypic.com/k1a0l0.jpg

  6. Vi ste profi razbijači ormara i podova... Za par sati obavili posao za koji mojima treba dva-tri dana.. Veliko vam fala :)
    Nadam se da ćemo se družiti opet nekim lepšim povodom..

  7. Danas smo pokazali da dobro rušimo, u narednim priredbama ćemo pokazati kako stvaramo. Zvučim ko Vučić lolo

  8. E, da vam čestitam. Volio bih da nisam iz pripizdine i da mogu pomoći, ali jbg. Mogu misliti kako se osjećate dobro, a tek kako su Lavandini i Putinkini srećni zbog pomoći...
    :briše suze sa uglova očiju, emocije obuzele:

  9. Nisam mutirala, Džoni... Još uvek :D
    Sigurno hoćemo, Lavi :))

  10. Biće još posla Gazi, ne brini. Lim jave šta treba trudićemo se opet da organizujemo dolazak. I što nas bude više, brže će sve da ide.

    Drago mi je da je kafa živa i da je Elijen prestao da raste lolo

  11. БЕШТЕ ЉУДИ ИДЕ МЕТАЛИКА ОКРЕНО КРС НАОПАЧКЕ ЛОЛОК

  12. Ja nisam mogao ovaj vikend, al nadam se da cu moci u buducnosti

  13. Ljudi ne furam inace lak, nemojte me po tome pamtiti lolo.
    Mada evo jedne u duhu akcije lolo
    http://s30.postimg.org/yc7ycc4o1/lak.jpg

  14. Danas smo pokazali da dobro rušimo, u narednim priredbama ćemo pokazati kako stvaramo. Zvučim ko Vučić lolo

    Ima jedna razlika između nas i Vučića. Ispunjavamo obećano!
    Evo i slika terminatora :)
    https://www.dropbox.com/sh/qwf0ifrnzze477p/AAD__YsA5DH4jgYFEfwx_gDOa

  15. Možete misliti šta je komšiluk pomislio kada je ovakva ekipa istrčala iz kombija!

    http://www.dodaj.rs/f/1n/12I/4S1OBXEn/1002676.jpg

    Šta bre brodski pod!

    https://www.dropbox.com/s/tbwwi5wuz8ujs7t/100_2702.AVI

  16. Kakvi ste forenzičari-bele ninđe.
    Super akcija, svaka čast.

  17. Akcija se nastavlja.
    Devojkama će dobro doći svaki par vrednih ruku u narednom periodu, najteži deo posla je obavljen, pa molim sve koji su obećali pomoć da budu spremni jedan dan sledećeg vikenda ukoliko bude moguće krečenje ili šta god.
    Takođe, vidite da li imate neki komad nameštaja koji vam ne treba - bilo šta od pokućstva, tehnike, posuđa, čega god se setite, a čega možete da se odreknete jer su ostale bez ičega.

  18. Jel neko ide danas tamo? Ostala mi lopata kod putinke, specijalno dizajnirana za mene, ima drsku od 2 metra...ne mogu da radim sa drugacijom pa mi treba.

  19. Svaka čast ljudi.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.