Pomoć evakuisanima sa Vukajlije

  1. Moram da napravim Kurajberovu vest

    EKSKLUZIVNO

    BELE NINDŽE SE POJAVILE U OBRENOVCU :)

  2. ulogovala sam se samo da pitam lavi je l' su joj potrebne neke knjige/skripte šta god tog tipa?
    jebi ga, drugačije ne znam kako bih pomogla.. u procesu sam seljenja+kolokvijumske nedelje+ispitnog roka, kada raskrčim sve stvari napisaću ti koje sve knjige iz filozofije imam i tvoje su :3 a koje nemam lako ću nabaviti.

  3. I to je dobra pomoć, a sigurno će joj zatrebati, jer nema više knjiga...ništa nije ostalo čitavo....

  4. Свака част људи :)

  5. Sa sedam kilometara se vidi da je desni Pseto. Svaka čast ljudi.
    http://www.dodaj.rs/f/1n/12I/4S1OBXEn/1002676.jpg

  6. Hvala vam mnogo, ljudi! :))
    Junacki ste se borili protiv brodskog poda! Kad se ovo sranje zavrsi da dodjete da pijemo!
    Sto se lopate tice, kad os gde i kako da ti donesemo? :)

  7. док смо ми под разваљивали девојке

    heheh

  8. Људи, мајка и деда мале Путинке који су иако су стварно изгубили цео први спрат су показали такву вољу и тако се весело понашали као да им поплава ништа није одузела. И то ми је стварно подигло вољу иако сам био мртав уморан. Мада, пре ће бити да нам је снагу дао роштиљ, и силни вињау и ракија којим смо били понуђени ту код тих људи. Свака им част, верујем да им је претешко ал лице које су нама показали је за сваки похвалу :)

    Ovo. Ja sam ženu molio da prestane da nas gosti...sa neverovatnim osmehom nam je govorila "sedite, jedite" i "oće neko kolača". Rakiju sipa punu čašu od dva deci jebem ti sunce to ni u mojoj alkoholičarskoj familiji ne rade lololo

  9. Jel uspeo pseto nesto da pojebe?

  10. Jbt, gledam slike, ne vjerujem kako je sve sjebano... A snimak sam oplak'o. Čitav pod digoste, jbt! :)
    Svaka vam čast još jednom, ljudine ste.

  11. Sto se lopate tice, kad os gde i kako da ti donesemo? :)

    samo je prenesite preko mosta bilo kojeg lolo i javite de ste. nije mi do lopate keve mi, ima da se kupi de oces za male pare al nemos naci dugacku drzalju nigde sve se za midzete pravi

  12. KOMSIJA: DEDA, DOBRA TI OVA BRLJA JEBOTE OVAJ LOMI KAO LUD! HAHAHAHAH

  13. Ај ја да напишем опсежан извештај и утисак са прве у низу акције обнављања у Обреновцу.

    Први утисак је био смрад који нас је сачекао на улазу у град момента кад смо удахнули први ваздух. Рекло би се да сам тај смрад неће одатле скоро, па чак мислим и месецима. Други утисак су гомиле смећа на улицама које су људи извадили из својих кућа и набацали са стране не би ли их надлежни покупили. Тужна чињеница да све што си поседовао стане на једну гомилу, и оде на сметлиште. Јебем ти срање.
    Што се нас и саме наше организације тиче, врло смо добро знали шта радимо, све је имало ред којим се ради, мого бих се похвалити да бисмо могли да се бавимо тиме. Имали смо све што је потребно, заштитна одела, маске, рукавице, пиће храну и цигарете лоло Имали смо воље да рушимо све што је уништено и да што пре људима омогућимо да се баве градњом.
    Код лаванде су ствари ишле много брзо. Рашчишћено је све у року од неких 2 сата, уништени намештај одећа, обућа, књиге, ламинат и остало је спаковано на гомилу испред дворишта. Колко год звучало лоше тиме је направљен први корак у ЈЕБАЊУ ПОПЛАВОЕ.

    Затим смо сели и појели гибаницу, коју је Ната одлично спремила, попушили пар пљуга издиванили мало, попили које пиво смарали Лаванду да престане да буде вегетеријанац и тако то и запутили се пут Путинкине куће.

    Тамо нас је чекао озбиљнији посао просто јер је домаћинство било веће и јер је вода код њих достигла висину од 2.5 метара. А тамо, комунистички намештај пуно дрво, тешко ко црна земља, нас 4 мушкараца, и разне неке зајебанције.

    Међутим, изнешен намештај, из 4 просторије, неке полице за које су тврдили да не могу да се сломе, Псето је сломио лоолол.

    Е сад, пре бродског пода, и те афере једна ствар која ми је стварно фасцинантна.

    Људи, мајка и деда мале Путинке који су иако су стварно изгубили цео први спрат су показали такву вољу и тако се весело понашали као да им поплава ништа није одузела. И то ми је стварно подигло вољу иако сам био мртав уморан. Мада, пре ће бити да нам је снагу дао роштиљ, и силни вињау и ракија којим смо били понуђени ту код тих људи. Свака им част, верујем да им је претешко ал лице које су нама показали је за сваки похвалу :)

    А сад, БРОДСКИ ПОД. ЈЕБЕМ ЛИ МУ СУНЦЕ:
    На сваких пола метра постоји попречна даска која држи даске које су под и свака даска је укуцана са по ТРИ ексера. ЈЕБО МЕ ЛЕБА, у том бродском поду су тежи ексери од дрвене конструкције лоло Летве које држе цео под су дебеле 8 сантиметара и још додатно уковане кочићима од по 20, до 25.
    Прва просторија тешком муком, на једите јаде извучено, поцркасмо сви а понајвише Псето, ал јебасмо му маму.
    Друга просторија мало укључен мозак снага која је већ била на измаку се све мање користила и методом пресеци средину попречних летви па подигни цео под у вис, успели смо да врло брзо урадимо и ту собу. Затим смо поседели још мало, попричали са људима о томе како је изгледало надолажење воде, деда је учио Турску кафу како је настао угаљ, наређивао Нат да слика све гомиле и да му донесе то на папиру, док смо ми под разваљивали девојке успешно очистиле гаражу, и све у свему успешан дан, који нас је све учинио срећнијима.

    Као шлаг на торту је то што нам је кад смо у сурчину на почетној станици улазили у бус возач рекао. "Ви из Обреновца? Одма сам вас препознао" ЛОЛО

    Ето, хвала свима који су учествовали, који су нам помогли и који ће нам помагати убудуће. Подигнимо Обреновац на ноге ЈЕР МОРА ОД НЕКОГ ДА СЕ КУПУЈЕ ДРОГА ЛОЛО

  14. A ŠTA MEŠAŠ POSTOVE VIŠE IZMEŠAM TI SE SA MAMOM MALO JEBO TE KAIZEN ŠTO TE NAPRAVIO!

  15. Otvorio sam temu i na IT forumu ovde, ali evo i na ovoj strani pošto se tiče pomoći ugroženima. DakleM kompanija za koju radim se zvanično umešala u celu priču oko poplava i jedna od akcija je i tzv. hackaton, tačnije skup programera na kome će se razvijati besplatne javne aplikacije koje će pomagati prilikom uzbunjivanja i saniranja posledica prirodnih katastrofa. Više možete saznati ovde:

    floodhack.org
    twitter.com/FloodHack

    Radiće se i još neke akcije, ali za sada ne smem da lajem pošto još nije zvanično.

  16. Lavanda i Putinka će nam javiti šta je potrebno da se radi sledeće, pa molim sve zainteresovane koji bi mogli na bilo kakav način da pomognu SLEDEĆEG vikenda, da imaju u planu jedan dan...subota ili nedelja, videćemo još.
    Mogući radovi: šmirglanje, krečenje, farbanje drvenarije, radijatora i tako ti poslovi.
    Ukoliko je još neko u mogućnosti da donira keš ili bilo šta, slobodno neka se javi.
    Novce koje smo sakupili smo predali, njihovi roditelji će obezbediti materijal, potrebne su samo naše zlatne ruke i malo dobre volje.

    Znači ništa strašno :)

    Dakle, ko može narode? Evo, za ONAJ TAMO VIKEND, 14, 15. JUN su se prijavili:

    1. Natnat
    2. Džoni
    3. Mrs. Raven
    4. crnigrujan
    5. Valdemar
    6. Pseto
    7. Blake Griffin

  17. Nato meći me na spisak.

  18. Može ako je nedelja, putujem neđe u subotu, valjda će da me pusti ova prelada dotad, zajebava me već ohoho.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.